Şimdi Ara

Türk kredi kartıyla apple storedan alışveriş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    benim duruma benzer bir konuyu görmüşsünüzdür belki ama ben tam olarak bulamadım.Ben Amerikaya work and travel için giden bir arkadaşım vasıtasıyla iphone 4s almak istiyorum.Arkadaşım New hampshire de yaşıyor.Ben apple store dan ve Türkiye üzerindeb Türk kredi kartı kullanarak siparişimi arkadaşımın adresine yollamam mümkün mü? ayrıca ikinci sorum: online apple store da unlocked ve kontratsız iphone nun fiyatı 649$ olarak gözüküyor , New hampshire de satış vergisi de uygulanmadığını biliyorum ve New hampshire deki bir apple storedan sipariş vermeyi düşünüyorum. Vergi olmasa bile başka bir kesinti yada ek ücretle karşılaşırmıyım? üçüncü sorum:bildiğim kadarıyla kredi kartıyla tek çekim gerçekleşiyor ve borç dolar dan Tl ye çevriliyor.Bu çevrilme kullandığım kredi kartın bankasının döviz kurundan mı gerçekleşiyor? şimdiden çok teşekkürler

• Teslimat adresi abd olduğu sürece hangi ülke ve kartla aldığınızın önemi yok limiti olan kart olsun yeterki.
    Başka bir vergi yada kesinti olurmu onu bilemem ama olsabile teslimat adresi abd olduğu için alamazsınız diye biliyorum,ama arkadaşınız dönerken hava alanında şansını denesin tabi bunun için siparişi arkadaşınızın adına vermeniz lazım.
    Miktarı tl ye çevirme bankanızın uyguladığı kur üzerinden olur alîrken bankanızın kur'u nu kontrol edip alın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibrahimhd -- 28 Temmuz 2012; 18:18:07 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ibrahimhd

Teslimat adresi abd olduğu sürece hangi ülke ve kartla aldığınızın önemi yok limiti olan kart olsun yeterki.
    Başka bir vergi yada kesinti olurmu onu bilemem ama olsabile teslimat adresi abd olduğu için alamazsınız diye biliyorum,ama arkadaşınız dönerken hava alanında şansını denesin tabi bunun için siparişi arkadaşınızın adına vermeniz lazım.
    Miktarı tl ye çevirme bankanızın uyguladığı kur üzerinden olur alîrken bankanızın kur'u nu kontrol edip alın.

teşekkürler İbrahim bey şuan sadece vergi ve ek masraflar konusunda kaygılıyım ama TR de sadece 100 Tllik bir verginin olduğunu önceden biliyordum.ilk defa yurtdışından alışveriş yapmanın vermiş olduğu tedirginlikte var.İnşallah bi problem yaşamam ABD tarafından.
  • Ülkemizdeki 100 tl yi mecbur vereceksiniz.
    Oradada ek vergi kesinti varmı onuda imkanı varsa arkadaşınız gidip apple store sorsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.