Şimdi Ara

Türk malı otomobil nasıl üretilecek ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
1
Favori
2.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu konu derin burada konuşmak ve tartışmak boşa gider. Sana katılıyorum bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir marka olusturacasin
    Ayakta duracak kadar pazar potansiyelin olacak
    Yerlilik oranının ne olduğu önemli değil bir yerden başla. Satabiliyorsan sorun yok.
    Zamanla her parcasini üretebilecek potansiyel var bizde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aslında birçok araç markaları janzuman ve motor parçalarını türkiyede yaptırıyor mercedesin bir siparişini gördüm izmirde bir döküm fabrikasında 2001 yılında parça parça disk kampana sistemleriydi hema ise birçok markanın hidrolik ve şanzuman sistemlerini yapıyor başka bir döküm fabrikasıda blok üretiyor hemen hemen her ürün memleketimizde yapılıyor fakat her ne hikmetse üretime gelince mesala motorun tüm parçalarını yapıyoruz ama topluanmış halini yaptırmıyolar anlaycağınız kumpasın içindeyiz memleket olarak yerli otomobil üretildi haberleri çıkalı nerdeyse 1 yıl oluyor haniiiiiiiiii nerde kimde var bu arabadan hergün yüzlerce sıfır araba alınıp satılıyor yoooooooookkkkkkkkkkk yaptırmazlaaaaaaaaaarrrrrr
  • quote:

Orijinalden alıntı: caunos

aslında birçok araç markaları janzuman ve motor parçalarını türkiyede yaptırıyor mercedesin bir siparişini gördüm izmirde bir döküm fabrikasında 2001 yılında parça parça disk kampana sistemleriydi hema ise birçok markanın hidrolik ve şanzuman sistemlerini yapıyor başka bir döküm fabrikasıda blok üretiyor hemen hemen her ürün memleketimizde yapılıyor fakat her ne hikmetse üretime gelince mesala motorun tüm parçalarını yapıyoruz ama topluanmış halini yaptırmıyolar anlaycağınız kumpasın içindeyiz memleket olarak yerli otomobil üretildi haberleri çıkalı nerdeyse 1 yıl oluyor haniiiiiiiiii nerde kimde var bu arabadan hergün yüzlerce sıfır araba alınıp satılıyor yoooooooookkkkkkkkkkk yaptırmazlaaaaaaaaaarrrrrr
    quote:

...fakat her ne hikmetse üretime gelince mesala motorun tüm parçalarını yapıyoruz ama topluanmış halini yaptırmıyolar anlaycağınız kumpasın içindeyiz memleket olarak yerli otomobil üretildi haberleri çıkalı nerdeyse 1 yıl oluyor haniiiiiiiiii nerde kimde var bu arabadan hergün yüzlerce sıfır araba alınıp satılıyor yoooooooookkkkkkkkkkk yaptırmazlaaaaaaaaaarrrrrr

Hangi ülke kumpasın içinde değil ki. İş o zaten. Var mı şöyle, kumpasın içinde olmayan bir cennet köşesi :)

Volkswagen'le pazarlık edecekmişiz ülkemizde de üretim yapsınlar diye... Almanlar seri üretimden pek anlamadıkları zamanlarda ABD'li Ford'a VW fabrikasını kurdurmuşlardı. II. Dünya savaşından sonra...

• 2014 sahin

Takiye edilmis sase

Efi lpg.
  • Devrim arabalarının hikayesini okuyun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.