Bildirim
Türk mühendislerin ürettiği robot süpürge katya T tasarım yarışmalarına hazırlanıyor
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Tek mühendislerini bıraksak dünya lideri olurlar ama bu yönetim tarzı ve insanlara yaklaşım şekli ile çok zor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Şımart Teknoloji'nin yerli üretim robot süpürgesi katya T, özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla oldukça iddialı şekilde piyasaya girdi.
Kusura bakmayın da tasarımı sıradan robot süpürge... Tasarımdan kasıt mekanik tasarımsa bilemiyorum ama piyasadaki robot süpürgelerin %90'ı böyle görünüyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Haziran 2024; 16:05:08 >
-
Türk mühendisler yapmış ee adı neden KATYA??? Türk mitolojisinde, edebiyatında, tarihinde bu isim nerede geçiyor ne alaka??
-
Aynen öyle, özel bir tasarımı yok.
-
Ülkemizde iki kesim var bahaneler arkasına sığınmadani üreten kesim.Diğer bir kesimse üretme yetisi olmayan bahaneler üreten kesim.
-
Kimse üretilmesini eleştirmiyor hocam, haberde "tasarımıyla oldukça iddialı" yazılırsa doğal olarak hangi iddialı tasarım diyor insan.
Milliyetçilik duygusuyla sıradan şeyleri yüceltmenin anlamı yok. Bu ülkede en çok kullanılan 2 şeyden biri din, diğeri milliyetçilik.
-
Şair ne güzel demiş: "Editöre bak, haberi oku."
-
dümdüz silindir işte. rakiplerinden farklı mı şimdi bu
-
Bakın üreten hertürlü şart altında üretme kabiliyetini gösterebiliyor engel olan yoktur.Bilakis bazı desteklerde vardır.
Burada hala birileri çıkıp çeşitli bahaneler altından bunu görmezden gelip birde üstüne küçümser ifadeler kullanırsa
Kusura kalmayın ben ve benim gibi düşünenler o kimselerin niyetlerini sorgularlar.
Milliyetçilik vatan sevgisinden geliyor bizim ülkemizde.
Siz Batılı aşırı sağcı ırkçılar ile bizleri karıştırmanız.
İslam dini gönül dinidir.İslamda aşırılık yoktur tevazu vardır.Zaten fanatik bir düşünceye sahip kimseler,İslam dinini temsil etmiyorlar onlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.
-
Sanırım temizlikten dolayı bu ismi koymuşlar
Katya ismi temiz ve saf olan kadın anlamına gelen bir isimdir. Katya ismi Rusça kökenli bir kelime olarak bilinmektedir. Kaynaklarda Katya isminin Katharina isminden türetilmiş olduğu bildirilmektedir.
-
68 yandaş gazeteci oyu ile yılın otosu seçilen araç gibi oldu.
-
Türk mühendisler yapmış yerli ve milli diyorsun. Tasarım farklı falan değil, her süpürge böyle görünüyor zaten yaklaşık 10 senedir. Türk malı süpürge yapıyorsun ama ismi “katya”. Amaç ne burda, mühendis kendini mi tatmin edemedi :D
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Kimse üretilmesini eleştirmiyor hocam, haberde "tasarımıyla oldukça iddialı" yazılırsa doğal olarak hangi iddialı tasarım diyor insan.
Milliyetçilik duygusuyla sıradan şeyleri yüceltmenin anlamı yok. Bu ülkede en çok kullanılan 2 şeyden biri din, diğeri milliyetçilik. |
Kusura bakmayın da tasarımı sıradan robot süpürge... Tasarımdan kasıt mekanik tasarımsa bilemiyorum ama piyasadaki robot süpürgelerin %90'ı böyle görünüyor.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X