Şimdi Ara

Türk mühendislerin ürettiği robot süpürge katya T tasarım yarışmalarına hazırlanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şımart Teknoloji’nin 2022 yılında Türk mühendisleri tarafından tasarlanan ve Türkiye’nin yerli üretim robot süpürgesi katya, müşterilerin beğenisini kazanmıştı. Şımart Teknoloji, katya robot süpürge ile dünyanın saygın tasarım ödüllerinden A’DESIGN AWARD’da 2022 yılında ürün tasarımı kategorisinde Gümüş Ödül kazandı.

Ayrıca Bkz.Kripto para borsalarına vergi geliyor: Vergi oranı ortaya çıktı!

Şımart Teknolojinin en yeni robot süpürgesi katya T, geniş toz toplama haznesi ve yüksek emiş gücüyle dikkat çekiyor. katya T, otomatik toz toplama ünitesi ile geliyor ve 5000Pa yüksek emiş gücü sunuyor. Tek seferde hem silme hem de süpürme özelliği mevcut.

46Wh batarya sayesinde 130 dakikaya kadar temizlik yapabiliyor. LIDAR ile evin haritasını çıkartıyor ve çoklu harita kaydetme özelliği sayesinde 5 farklı harita kaydedilebiliyor. katya T, şarjı azaldığında otomatik olarak şarj istasyonuna geri dönüp şarj olduktan sonra temizliğe kaldığı yerden devam ediyor.

Şımart Teknoloji, katya T ile global tasarım ve teknoloji yarışmalarına katılmak için hazırlık yapıyor. 2022’deki başarısını bir üst seviyeye taşımak istiyor. Uluslararası arenada bir kez daha ödül kazanması durumunda, tasarım alanındaki uzmanlığını tüm dünyaya bir kez daha kanıtlamış olacak.

• Tek mühendislerini bıraksak dünya lideri olurlar ama bu yönetim tarzı ve insanlara yaklaşım şekli ile çok zor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Şımart Teknoloji'nin yerli üretim robot süpürgesi katya T, özelliklerinin yanı sıra tasarımıyla oldukça iddialı şekilde piyasaya girdi.

Kusura bakmayın da tasarımı sıradan robot süpürge... Tasarımdan kasıt mekanik tasarımsa bilemiyorum ama piyasadaki robot süpürgelerin %90'ı böyle görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 26 Haziran 2024; 16:05:08 >
  • Türk mühendisler yapmış ee adı neden KATYA??? Türk mitolojisinde, edebiyatında, tarihinde bu isim nerede geçiyor ne alaka??

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt

Aynen öyle, özel bir tasarımı yok.

• Ülkemizde iki kesim var bahaneler arkasına sığınmadani üreten kesim.Diğer bir kesimse üretme yetisi olmayan bahaneler üreten kesim.

• joven kullanıcısına yanıt
    Kimse üretilmesini eleştirmiyor hocam, haberde "tasarımıyla oldukça iddialı" yazılırsa doğal olarak hangi iddialı tasarım diyor insan.

Milliyetçilik duygusuyla sıradan şeyleri yüceltmenin anlamı yok. Bu ülkede en çok kullanılan 2 şeyden biri din, diğeri milliyetçilik.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şair ne güzel demiş: "Editöre bak, haberi oku."

• dümdüz silindir işte. rakiplerinden farklı mı şimdi bu

• Bakın üreten hertürlü şart altında üretme kabiliyetini gösterebiliyor engel olan yoktur.Bilakis bazı desteklerde vardır.

Burada hala birileri çıkıp çeşitli bahaneler altından bunu görmezden gelip birde üstüne küçümser ifadeler kullanırsa

Kusura kalmayın ben ve benim gibi düşünenler o kimselerin niyetlerini sorgularlar.

Milliyetçilik vatan sevgisinden geliyor bizim ülkemizde.

Siz Batılı aşırı sağcı ırkçılar ile bizleri karıştırmanız.

İslam dini gönül dinidir.İslamda aşırılık yoktur tevazu vardır.Zaten fanatik bir düşünceye sahip kimseler,İslam dinini temsil etmiyorlar onlar kendilerini kandırmaya devam etsinler.

• münşi kullanıcısına yanıt
    Sanırım temizlikten dolayı bu ismi koymuşlar

Katya ismi temiz ve saf olan kadın anlamına gelen bir isimdir. Katya ismi Rusça kökenli bir kelime olarak bilinmektedir. Kaynaklarda Katya isminin Katharina isminden türetilmiş olduğu bildirilmektedir.

• CWaRRioR kullanıcısına yanıt
    68 yandaş gazeteci oyu ile yılın otosu seçilen araç gibi oldu.

• Türk mühendisler yapmış yerli ve milli diyorsun. Tasarım farklı falan değil, her süpürge böyle görünüyor zaten yaklaşık 10 senedir. Türk malı süpürge yapıyorsun ama ismi “katya”. Amaç ne burda, mühendis kendini mi tatmin edemedi :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.