Merhaba, Geçtiğiimiz birkaç hafta yurt dışındaydım, 2 hafta önce döndüm. Internet bağlantımın bazı zamanlarda kesildiğini fark ettim. Genellikle 15-20 dakikalık kesintiler oluyordu. En son 1.5 hafta önce tekrar bir kesinti oldu, daha sonra bir daha bağlantı geri gelmedi. Türk.Net'e arıza kaydı bıraktım. Telekom'dan beni arayıp eve kontrole gelmek istediklerini belirttiler ancak randevu almadıkları için 2 kez rastlantısal zamanlarda, evde olmadığım sürelerde telefonla arayıp biz geliyoruz dediler, dolayısıyla eve gelemediler. Beni arayan teknik servisin telefon nuöarasından birkaç kez geri dönüş yapıp müsait zamanlarımı belirttip randevu almak istedim ama telefona sesli bir yanıt gelmedi, yazdığım mesaja da dönüş yapılmadı. Her gün Türk.Net'ten konuyla ilgilendiklerine dair, bence bir kısmı otomatik olan mesajlar gelmekle birlikte 1.5 haftalık süreçte herhangi bir gelişme kaydedilmedi. Bu dönemde mecburen cep telefonumun Internet hattını hotspot olarak kullandım ve 50 Gb'ye yakın bir kullanımım oldu. Dün Türk.Net'ten tekrar mesaj geldi ve bana Telekom yetkiliklerinin yaptıkları incelemeler sonucunda kendi taraflarında bir sorun olmadığı, daire içi veya bina kutusudan daireme kalan olan hatta sorun olduğu, bir elektrikçi ile sorunu çözmem gerektiği, veya istersem TürkNet'in 300 TL karşılığında bir teknisyen yollayabileceği bilgisi verildi, bunun için yeni bir talep açmam gerektiği belirtildi. Yeni talep açtım, ancak randevu alıp teknisyen yollamak yerine bir önceki cevaplarını tekrar ettiler. Şu an hala internet bağlantım yok. Bina içi bağlantı hattında sorun olması tabii ki olası ancak bağlantı tamamen kopana kadar 4-5 kez kısa süreli bağlantı kopmalarının olup düzelmeleri bana bu olasılığın daha düşük olduğu intibasını veriyor. Ayrıca Telekom'dan eve kontrole gelmeden bu kanıya varmış olmaları da işlerini ciddiye almadıkları, varsayımlar üzerine hareket ettikleri düşüncesini doğurdu. Bu konuda ilgililerden yardım talep ediyorum @TurkNet Destek Saygılarımla Not: Açtığım destek numaraları: 56470420 ve 56809126 < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrMaestro -- 9 Ekim 2022; 10:59:15 > |
Bildirim