Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
121.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DOĞUYA GELMEYECEKMİ SADECE İSTANBUL BATIMI İNSAN DOĞU TARAFI HAYVANMI BİZDE ASKERE GİTMİYORMUYUZ ŞEHİT GAZİ OLMUYORMUYUZ GERÇİ BU ÜLKE İÇİN KILINI BİLE KIPIRDATMAYA DEĞMEZDE NEYSE..

• Ben de 20 kasım itibari ile Turknete geçmis bulunmaktayim. 100mbit/85 tl olan pakete geçis yaptim. 6 ay 1000 mbit veriyorlar. Ancak ben hala 100 mbit uzerinden hiz aliyordum (93-94) 2 haftadir sorunun ne oldugunu cozmeye calistik. Bugun hallettik. Kuruluma gelen arkadaslar benim eski ethernetin ne olduguna bakmadan direk modemi ona bağlamislar. Meger 100mbit cat5 mis. Kapiya kadar 1000 gelip pcye 100 veriyormuşuz . Varlik icinde yokluk. Elimdeki 1 metrelik 1000mbiti router ile modeme baglayip telefon ile hiz testi yaptim. Wifide download hizinda cok verim kaybi var. Upload hizi muazzam. Pazartesi cat5e 1000 mbit alip kablolu olarak tekrar pc de test yapacağım. Şuan durum bu
    Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingartur9 -- 5 Aralık 2020; 1:55:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kingartur9 K kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorun devam ederse www.turk.net/oim sayfamızdan destek kaydı oluşturabilir misiniz? Arkadaşlarım tekrar kontrol ederek bilgi verecektir.
  • 8m cat5e kablosu siparis verdim hafta ici elimde olur insallah. 35 tl tuttu. Normal ethernetlere gore cok pahalı.

• Cat5e kablosu elime ulaştı. Durum bu:
    Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

bölgeniz ve mahalleniz neresi hocam sokak ismi vermeye gerek yok hayırlı olsun çok güzel bizede nasip olur umarım.

• Allah razı olsun. Istanbul Bahçelievler. Aşırı talep varmış Bahçelievlerde gelen ekip öyle söyledi.

• TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Hangi illerde Kendi fiber altyapınız mevcut?

• Taşrada, lüks rezidanslarda yaşamayan, müstakil bir iki katlı evlerde yaşayan insanlar kaktırdığınız, itelediğiniz 10 20 hızında fahiş fiyatlı internetten çaldıklarınızla böyle lüks yerlere gb internetler ver turknet efendi. Afferim tam da kendine yakışanı yapıyorsun. Sizde müşteri odaklılık olsa sırtından para cukkladığını yerlerin leş internetini önce adam gibi çalışır hale getirirsiniz. Şu forumda onbinlerce insan verdiğiniz leş vdsl yi adsl yi düzeltin diye yalvarıyorlar. Hepsine maytap geçer gibi oto cevaplar atıpp büzzzz gügabüttt veriyoooqqq diye masal anlatmayın. Onbinlerce insanın sırtından para kazanıyorsun 3-5 rezidansın sırtından değil.

• internet sürekli kopuyor internete baglanamıyorum baglanamadığım internete para ödüyorum çok güzel :D reklamları var 1 ay kullanın begenmezseniz iade çok güzel 1 aydan sonra internete baglanma problemi yaşıyorum :D 2 aydır sürekli giden internetime teknik cevap bizde bir şey yok :D 1000 lerce kişi aynı sorunu alıyor ttnet pişmanlıktır internetimi iptal edeceğim bende sitedekilerle beraber toplu 60 kişi varız.

• 2020 de 100/10 İnternet 100₺ ve altı olmalıdır. Firmalar şişirdikçe şişiriyor. Ayrı olarak upload daha yükseklere çıkadılabilirmiş. Şu anda hala orta paket en fp si
  • SergenYalinalp S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, oluşturduğunuz destek kaydını kontrol ederek yardımcı olmak isterim. PM üzerinden kayıt numarasını benimle paylaşabilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Konu başlığı ve resim, herşey ile tüm forumlarda aynı anlatım ve 1000Mgbits internet TURKNET konusuyla güzel reklam yapıyor.Kullanıcı isimleri farklı bile olsa konu sanki Metin olarak kopya yapıştır gibi.Reklam pazarlama yönteminiz mükkemmel!..Fakat bu şekilde olmamalı.İnsanlar kullandıkça memnun kalıp konuları forumlarda açıp yorumlamalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: abbasbj

DOĞUYA GELMEYECEKMİ SADECE İSTANBUL BATIMI İNSAN DOĞU TARAFI HAYVANMI BİZDE ASKERE GİTMİYORMUYUZ ŞEHİT GAZİ OLMUYORMUYUZ GERÇİ BU ÜLKE İÇİN KILINI BİLE KIPIRDATMAYA DEĞMEZDE NEYSE..

bırak doğuyu,istanbul il sınırına 6km mesafedeyim, vdsl2 bile yok. fiber zaten hayal. 13 mbps adsl talim!!!!

Cat7 kullan derim 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: thelordof

Hangi illerde Kendi fiber altyapınız mevcut?

beşiktaş

kadıköy

gültepe

bahçelievler

bayrampaşa

bildiklerim bunlar ben bayrampaşa dayım simetrik veriyorlar şuan 85 tlye

• revenge19 R kullanıcısına yanıt
    Hangi mahalledsiniz bende murat mahallesindeyim bu tarafa bekliyoruz bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.