Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
121.030
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bence asla türknete bulaşmayın derim çünkü çevremde kimse memnun değil

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mechanic master

Bence asla türknete bulaşmayın derim çünkü çevremde kimse memnun değil

Yorumunuz için teşekkürler hocam.  

• dr20mouse kullanıcısına yanıt

Dostum aynı durum bizim binada da var. Tuknet vdsl ile 95/8 mbps hız alıyorum. Aynı zamanda Türksat kablo var. toplamda 14 daire var iki daire Türksat kullanıyor. Dediğiniz gibi 24 saat yüksek hız alan bir abone neden akşamları 25 mbps 'ye razı olsun. Ya da öyle bir fiyat/performans ürünü sunucaklar ki misal 24/8 mbps fiber fiyatı da maksimum 30 TL olacak. Daha yüksek hız isteyenler hızları arttıkça fiyatları artan paketler kullanacak. Not: böyle bir şeyin olamayacağını biliyorum ama işte bir hayal ya olursa :))

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız sorunu hız testi sonuçları ile birlikte www.turk.net/oim sayfamızdan performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak iletebilir misiniz?
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

Yanlış kişiye mesaj attınız galiba :) 95/8 mbps hız alıyorum zaten VDSL üzerinden gayet memnunum ama bizim oralara da fiber altyapı getirirseniz daha da memnun olurum :))

• gündoğdu_01 G kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber altyapı ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Bölgenize gelip gelmediğini https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulama yaparak öğrenebileceksiniz.
  • bir keresinde arkadaşıma önermiş ve pişman olmuştum. 10 günde bağlantıyı sağlayamamıştık.
    şimdi de fiber için başka bir arkadaşa önerdim. bugün aktivasyon aşamasına geçti işlemleri.
    umarım bu kez pişman olmayız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • serkans. S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorun yaşamanız durumunda benimle iletişime geçebilirsiniz. Ben kontrol ederek yardımcı olacağım.
  • habib_723 kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

@TurkNetDestek böyle bir şey mümkün mü

tt fiberi olan binaya türknet kendi fiberini getirir mi

• DOKTORBEY34 D kullanıcısına yanıt
    Merhaba, PM üzerinden ilettiğiniz adres proje aşamasındadır. Arkadaşlarım en yakın zamanda altyapı için çalışma yapacaktır.

Türknet 35 mbit kullanıcısıyım. Keçiören/Ankara da yaşıyorum. Fiber altyapınız bulunmakta mıdır ? Türk Telekom fiber altyapı sunmuyor binamıza bari siz yardımcı olun.  

evet teşekkür ederim tekrar rahatsızlık verdim.En yakın zamanda TÜRKNET ailesine katılmak dileğiyle..

• @TurkNetDestek

Gigafiber Anlaraya ne zaman gelir. Ankara için herhangi bir altyapı çalışmanız mevcut mu?

• semihsahin45 S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, şu an için bölgede çalışmamız bulunmuyor. İlerleyen zamanlarda gelişme olması durumunda forum üzerinden duyuru yapacağız. İlginiz için teşekkür ederim.
    İstanbul Zeytinburnu için çalışmanız var mı peki
  • Merhaba, evet bölge bölge çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlanması durumunda hem sitemiz hem de form üzerinden sizleri bilgilendireceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, evet bölge bölge çalışmalarımız devam ediyor. Tamamlanması durumunda hem sitemiz hem de form üzerinden sizleri bilgilendireceğiz.

Sayın Turknet, Istanbul Halkalı için hiç bir yerde bir bilgi göremiyorum. Istanbul Halkalı için bir çalışmanız var mıdır?

• Türknete yeni katıldım. Fakat fiber için sabırsızlanıyorum. Bağcılar/Güneşli Bölgesinde çalışmalarınız var mı acaba ? @TurkNetDestek

• fatalboy101 F kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber çalışmalarımız proje ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildiğinden dolayı çalışmanın başlatıldığı yer bilgisine ulaşamıyorum. Ancak bölgeye altyapımız geldiğinde sorgulama sayfamızdan ulaşabileceksiniz.
  • 0quz28 0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, fiber çalışmalarımız proje ekiplerimiz tarafından gerçekleştirildiğinden dolayı çalışmanın başlatıldığı yer bilgisine ulaşamıyorum. Ancak bölgeye altyapımız geldiğinde sorgulama sayfamızdan ulaşabileceksiniz.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.