Şimdi Ara

Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.068
Cevap
44
Favori
121.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
386 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • @serkante Yok cat5e 1000 kaldıriyor. Yalniz şoyle bir celiski var. Hiz testindeki degerlerde bir sorun yok ama öyle bir siteye basinca işık hizinda falan acildigi yok. Steamden bir oyun indirdim 400 500 mbit hiz ile indirdi ama youtubeye falan tikladigimda sayfalar geç aciliyor. Acildiktan sonra problem yok ama. 100 ile 1000 in farkini hissetmedim arkadaşlar kisacasi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emretepe3454

Hangi mahalledsiniz bende murat mahallesindeyim bu tarafa bekliyoruz bakalım

kartaltepe deyim hocam başladılarsa gelir o taraflarada çok uzun sürmez Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. 

• quote:

Orijinalden alıntı: revenge19

beşiktaş

kadıköy

gültepe

bahçelievler

bayrampaşa

bildiklerim bunlar ben bayrampaşa dayım simetrik veriyorlar şuan 85 tlye

Alıntıları Göster

Avcılara da gelmiş 1000 mbit. Arkadasim kullaniyor.

• revenge19 R kullanıcısına yanıt
    Herhangi bir başlama yok ama bakalım 300 metre var gigafiber olan ev ile aramda 😂 bekliyoruz
  • kingartur9 K kullanıcısına yanıt
    TurkNetDestek kullanıcısına yanıt

küçükçekmece cennet mahallesindede çalışmalar var

yenimahalleyede bekliyoruz @TurkNetDestek

• revenge19 R kullanıcısına yanıt

Hız iyiymiş :)

• Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi.

Tasinacagim evde ftth var sanirim ama turknet 100mbps lik paket oneriyor. Odalarda ethernet kablosu girisleri var. Bunlarin cat5 ile dosendigini tahmin ediyorum. Şu an boya yaptiriyorum duvarları kırdıraman. Direkt modemden odalara cat6 kablo uzatsam bu hizlari yakalayabilir miyim. Resimdeki sari kablo fiber sanirim. Daireye kadar fiberim olup 100 ustu hizi alamamak gulunc olacak.

• Merhaba, türk telekom fiber altyapı üzerinden maksimum 100 Mbps'e kadar fiber hizmet vermekteyiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, türk telekom fiber altyapı üzerinden maksimum 100 Mbps'e kadar fiber hizmet vermekteyiz.

Evet oyleymis, cat5e yada cat6 kullanirsam 200 mbps lik tarife kullanacagim diger iss lerden

• QRocKfire kullanıcısına yanıt
    Reklam filan değil, bilip bilmeden insanları suçlamayın. Diğer tüm forumlarda (technopat vesaire) bu benim açtığım postu çalıp kendilerininmiş gibi paylaşıyorlar. Forum yöneticilerine şikayet ediyorum ama kaale almıyorlar, sanırım hit aldıkları için umurlarında değil.
  • @TurkNetDestek sizleri esenyurtta görmek isteriz hatta tüm istanbulda

• Arkadaşlar bu adam hakkımızı çalmıştır susmayın sustukça sıra sizde gelecek susmayiiin baah 155i ararım hakkımızı ver Turk.net, FTTH 1000 mbps (1gbps) fiber internet bağlantısı kurulum, inceleme ve kullanım tecrübesi. 

• ciddi0 kullanıcısına yanıt
    Merhaba, gigafiber altyapımız ile ilgili yatırımlarımız devam ediyor. Şu an gigafiber altyapısı olarak bazı bölgelerde hizmet veriyoruz. Bölgenize gelmesi durumunda duyuru yapıyoruz. Şu an bölgede ADSL ve VDSL olarak hizmet veriyoruz. Altyapınızı https://turk.net/internet-hiz-altyapi-sorgulama/ sayfamızdan sorgulayabilirsiniz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba. TürkNet GigaFiber, Türkiye'nin tüm şehirlerine ve ilçelerine kadar yaygınlaştırılacak mı?
  • Merhaba, şu an için bazı bölgelerimizde yatırımlarımız devam ediyor. İlerleyen zamanlarda tüm şehirlerimiz için altyapı çalışmalarına başladığımızda
    turknet
    TurkNet ile GigaFiber Hızında İnternet — TurkNet
    https://turk.net/fiber-internet
    sayfamızdan duyuru yapacağız.

• Merhaba @TurkNetDestek pm üzerinden size bu konu hakkında bir şey sordum cevap verebilir misiniz.

• lepen L kullanıcısına yanıt
    Merhaba, ilçe bilgisi yer almıyor. Muhtemelen bayrampaşa ilçesinden bahsediyorsunuz. Gigafiber altyapı çalışmalarımız devam ediyor. Bölge olarak çalışmalar yapılmaktadır. Muhtemelen sizin sokakta proje aşamasındadır. Ancak altyapının tamamlanacağı net bir süre bilgisi maalesef veremiyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erdem the mixer

Merhaba. TürkNet GigaFiber, Türkiye'nin tüm şehirlerine ve ilçelerine kadar yaygınlaştırılacak mı?

HAYIR bu imkansız, bu iş devletin işidir. ama o da görevini yapmıyor.

• Türk Telekom FTTH alt yapısında Turk NET kullanan var mı? 100 mbit hız ya da kabul edilebilir hız alabiliyor musunuz?

• Ama öyle olması acilen gerekli. Baksanıza TürkNet dışında, kendi fiber altyapısı olan hangi firma 1000 Mbps hızı ayda 270 TL'ye kotasız + tahhüdütsüz veriyor? Yaygınlaşmak zorunda!
  • 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.