Şimdi Ara

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dostum ben de 3 kasımda bağlattım fakat 1 aralıkta 2 ay parası alacaklar kampanyasız 83 lira her ay +30 aktivasyon +15 dönüşüm ücreti falan gidiyor böyle 200 civarı ücret gelecek yani aşağı yukarı 120 TL' sini vodafone karşılayacağını söyledi hala sözleşme bekliyorum hafta sonuna denk geldim 1 hafta içinde bağlatırsın dediler cayarsam da 2 hafta içinde bu ücret dışında para almayacaklar zaten bu ücreti ödeyip tüketici hakem heyetine başvuracağım yapacak başka bir şey yok zararın neresinden dönsek kardır. Superonline sadece ttnet ten geçen abonelerinkini karşılıyor maalesef turknetten geçenleri kabul etmiyor.
  • mcilker M kullanıcısına yanıt
    VodafoneNet için süreci başlattım. Turk.net'ten dün itibariyle cayma bedelinin 140TL olduğunu öğrendim.
    Zararın neresinden dönsek kârdır.
    Adamlar hâlâ bir sıkıntı yok diyor. 12-13Mbps i stabil bir şekilde rahat gördüğüm altyapı ile akşam 19-22 arası 2Mbps alıyorum. Gece 12'den sonra 10Mpbs oluyor.
    Yazıklar olsun. Ama takipçisi olacağım. Cayma bedelini alabilmek için Tüketici Hakem Heyetine gideceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizak

VodafoneNet için süreci başlattım. Turk.net'ten dün itibariyle cayma bedelinin 140TL olduğunu öğrendim.
    Zararın neresinden dönsek kârdır.
    Adamlar hâlâ bir sıkıntı yok diyor. 12-13Mbps i stabil bir şekilde rahat gördüğüm altyapı ile akşam 19-22 arası 2Mbps alıyorum. Gece 12'den sonra 10Mpbs oluyor.
    Yazıklar olsun. Ama takipçisi olacağım. Cayma bedelini alabilmek için Tüketici Hakem Heyetine gideceğim.

bende daha kötüsü oluyor gündüz 3-4 gibi başlıyor 1-1.5 Mbps olmaya gece 12 ye kadar öyle devam ediyor.. diğer saatler senin dediğin gibi
    10 Mbps üzeri falan oluyor.. nasıl bir hizmet anlayışları var anlamadım gitti.. bağlatalı 2 hafta oldu, habire şikayet edip duruyorum ama henüz bişey yaptıkları yok..

• yaklaşık 2 gün önce eve telefon geldi tabiki babam açtı ben sandımki ttnetten arıyorlar babamda öyle sanmış adamlar isimlerini bile söylemiyorlar ttnet alt yapısı diyip geçiştirdiler sonra babama paketi anlatıp babamı ikna etmişler babamda kabul etmiş sonra ardından bir telefon daha aradı adresimizi felan sordu o arada babamın yanına gittim ve paketin ayrıntısını sordum çünkü ttnet sitesinde öyle bir paket yoktu ve telefonu ben aldım hangi firma olduklarını sordum kendileri turknet olduklarını ve ttnet alt yapısı altında calıstıklarını söylediler tabi bende turknetı duyar duymaz hemen iptal ettirdim yoksa gidiyorduk ucuz kurtulduk
  • MissMacHoOo kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. aman deyim. ben kaç tane iss den hizmet aldım bu kadar kötüsünü görmedim.
  • arkadaşlar birşey soracaktım size, türkneti iptal ettirmişsiniz.. ben bağlatalı 2 hafta oldu ama ben de iptal ettirmeyi düşünüyorum.. bir ay kullandığımı düşünelim, aylık 83 lira, aktivasyon 30 lira, telefon aktivasyon da 15 lira ödemem gerekiyor değil mi? bunun dışında 24 aylık taahhüdü bozduğum için ekstra birşey ödeniyor mu??
  • Allah belasını versin bu TURKNET in.. bağlatalı 14 gün oldu sadece 14 gün, ilk günden beri şikayet ediyorum sonuç yok.. adamlar internete en çok ihtiyaç duyduğum saatlerde hızı 0.5 Mbps kadar düşürüyorlar.. hala bana yok kablolu deneyin yok telefonu devre dışı bırakıp hattı direk modeme bağlayın gibi çözümler sunuyorlar.. gerizekalılara gece 12 den sonra normal hız olan 10-14 Mbps seviyelerine çıktığını söylüyorum, her gün aynı şey olduğunu söylüyorum ama yok anlamıyorlar, sanki benim modemim ya da kablosuz bağlantım her gün güneş batarken bozulup gece 12 de tekrar düzeliyor..

KISACASI UZAK DURUN TURKNETTEN!!!
  • sinirlii kullanıcısına yanıt
    14 günü geçtiyse bir dilekçe gönderip iptalini isteyebilirsin ay sonu gibi iptal ederler ödüyeceğim tutar benim 106 tl idi ilk ay için geciktim tabi şimdi 200 küsür oldu.
  • Sizde de aynı durum mu bütün akşam içinde aldığım en yüksek hız bu saat 22:30 itibariyle güya speedtestte 1mbit küsür görünen hız ile bu videoyu yüklemem 40 dakikayı buldu! Yorumlarınızı bekliyorum 3 kasımdan beri her akşam sorun mu olur be kardeşim bu videoyu Turknete de ileteceğim!

http://youtu.be/ltFBuL13GSk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcilker -- 4 Aralık 2014; 0:11:02 >
  • Bunlar çok tuhaf 49 tl olan paket bitmis dediler sitesine girdim daha mevcut oldugu gozukuyo neyse tekrar aradim sitenizde var ama dedim "onu duzelttik" dediler artik 59 lira dediler neyse tekrar baktim hala var

Acikcasi bunlara para verecegime superonline veya ttnete abone olmak daha cazip

Yahu bj hergun ariyolar hepte aysun diye biri ariyo kiz arkadasimla daha az konusuyoruz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AlphaScramble kullanıcısına yanıt
    Ben o kadar çok sorun yaşıyorum ki bir aylık ücret almayalım dediler ama bedava olsa bile çekilecek çile değil her akşam google a girmek 10 sn ye sürer mi yahu! Buna rağmen bir aylık neti iptal edip 200 TL ödeyip dava etmeyi düşünüyorum o derece yani uzak durun!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcilker

Ben o kadar çok sorun yaşıyorum ki bir aylık ücret almayalım dediler ama bedava olsa bile çekilecek çile değil her akşam google a girmek 10 sn ye sürer mi yahu! Buna rağmen bir aylık neti iptal edip 200 TL ödeyip dava etmeyi düşünüyorum o derece yani uzak durun!

Ya komsularla ortak kullanirim yada superonline basvururum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir Turknet abonesi olarak uzak durun diyorum. Sorun yaşarsanız çözüm bulamıyorsunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

Allah belasını versin bu TURKNET in.. bağlatalı 14 gün oldu sadece 14 gün, ilk günden beri şikayet ediyorum sonuç yok.. adamlar internete en çok ihtiyaç duyduğum saatlerde hızı 0.5 Mbps kadar düşürüyorlar.. hala bana yok kablolu deneyin yok telefonu devre dışı bırakıp hattı direk modeme bağlayın gibi çözümler sunuyorlar.. gerizekalılara gece 12 den sonra normal hız olan 10-14 Mbps seviyelerine çıktığını söylüyorum, her gün aynı şey olduğunu söylüyorum ama yok anlamıyorlar, sanki benim modemim ya da kablosuz bağlantım her gün güneş batarken bozulup gece 12 de tekrar düzeliyor..

Bende 1 aydır turk net kullanıyorum Aynen dediğiniz gibi akşamları hız 1 mbps ye düşüyor ping 200 lere çıkıyor online oyun oynamak mümkün değil sabah erken saatlerde ping 70 e düşüyor hız 13-15 Mbps ye çıkıyor. 3 kere arıza kaydı oluşturdum çözüm yok.

Ekleme: Şu an turknetin haline bakın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srabonn -- 7 Aralık 2014; 17:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: srabonn

quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

Allah belasını versin bu TURKNET in.. bağlatalı 14 gün oldu sadece 14 gün, ilk günden beri şikayet ediyorum sonuç yok.. adamlar internete en çok ihtiyaç duyduğum saatlerde hızı 0.5 Mbps kadar düşürüyorlar.. hala bana yok kablolu deneyin yok telefonu devre dışı bırakıp hattı direk modeme bağlayın gibi çözümler sunuyorlar.. gerizekalılara gece 12 den sonra normal hız olan 10-14 Mbps seviyelerine çıktığını söylüyorum, her gün aynı şey olduğunu söylüyorum ama yok anlamıyorlar, sanki benim modemim ya da kablosuz bağlantım her gün güneş batarken bozulup gece 12 de tekrar düzeliyor..

Bende 1 aydır turk net kullanıyorum Aynen dediğiniz gibi akşamları hız 1 mbps ye düşüyor ping 200 lere çıkıyor online oyun oynamak mümkün değil sabah erken saatlerde ping 70 e düşüyor hız 13-15 Mbps ye çıkıyor. 3 kere arıza kaydı oluşturdum çözüm yok.

Aynı durum bende de var dostum 1 ayı geçti hala çözüm bulunamadı bende videoya çekip yayınladım buradan bakın bakalım sorun aynı mı? En azından yeni bağlatacak arkadaşlara yardımcı olalım uzak dursunlar. Şu an bile 1 mbit civarında hız.

http://forum.donanimhaber.com/m_100134806/f_//tm.htm#100134806

• Turknet memnuniyet anketi için link göndermiş, linke tıklayıp anketi doldurdum. tabi her şeyi olumsuz işaretledim, şikayetlerimi de açıklama kısmına yazdım, anketi göndere tıklıyorum ama nedense işlem hatası çıkıyor, tekrar dene diyor deniyorum olmuyor.. beğenmedikleri anketleri bile kabul etmiyorlar sanırım, Turknet işte böyle adi bir firma..
    Bende silip iki satır yazdım hemen gönderdi sanırım uzun metin kabul etmiyorlar. Bugün arayıp zar zor müşteri hizmet numaramı öğrendim görüşmeyi kayıt etme tehditiyle anca alabildim normalde vermiyoruz, ne için istiyorsunuz diyor bide adamlara bak yahu.
    Merhaba,
    Şimdi kontrol ettim benim aboneliğim 25 Eylül'de başlamış.
    Henüz fatura gelmedi. Ancak Turk.net'in çağrı merkezinden aldığımız bilgiye göre gelecek cayma bedeli olarak 140TL idi.
    İnşallah faturada bir sürprizle karşılaşmayız.
  • cevaplar için teşekkürler
  • Arkadaşlar yaklaşık bugün yaklaşık 18 gibi Turk.net ten kurtuldum ve VodafonNet e geçtim.
    Turk.net i düşünen arkadaşlar, çok pişman olabilirsiniz. Ben yandım, siz de yanmayın.
    Hemen hemen aynı saatlerde speedtest üzerinden yaptığım hız testlerine baklanızı tavsiye ederim. Turk.net ve VodafoneNet
    Karar sizin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alirizak -- 6 Aralık 2014; 6:44:03 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.