Şimdi Ara

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
9.792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alirizak

Arkadaşlar yaklaşık bugün yaklaşık 18 gibi Turk.net ten kurtuldum ve VodafonNet e geçtim.
    Turk.net i düşünen arkadaşlar, çok pişman olabilirsiniz. Ben yandım, siz de yanmayın.
    Hemen hemen aynı saatlerde speedtest üzerinden yaptığım hız testlerine baklanızı tavsiye ederim. Turk.net ve VodafoneNet
    Karar sizin.

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN

bunun üzerine başka bir kelam etmeye gerek var mı???

• Ben yakın zamanda tüketici heyetine şikayet edeceğim son bir Ping sorunu yaşamayı bekliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tüketici şikayetinde Ürünün kusurlu olması nedeniyle taahhüt kesintisi olmadan iptal isteyeceğim son bir Ping arızası bekliyorum . Bu arada en uygun ADSL tarifesi bu bence biri sınırsız 8 mpbs

http://www.biri.com.tr/avantajlibiri.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alirizak

Arkadaşlar yaklaşık bugün yaklaşık 18 gibi Turk.net ten kurtuldum ve VodafonNet e geçtim.
    Turk.net i düşünen arkadaşlar, çok pişman olabilirsiniz. Ben yandım, siz de yanmayın.
    Hemen hemen aynı saatlerde speedtest üzerinden yaptığım hız testlerine baklanızı tavsiye ederim. Turk.net ve VodafoneNet
    Karar sizin.

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN

Dostum hayırlı olsun darısı benim başıma. Ben de 28 Kasımda başvurdum vodafone nete hala sözleşme bekliyorum 3 kere aramama rağmen. Umarım sorun yaşamazsınız tekrar.

• söylediğin tarifede 12 ay indirimli sonraki 12 ay ise normal fiyattan.. bence hiç de iyi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: sinirlii

söylediğin tarifede 12 ay indirimli sonraki 12 ay ise normal fiyattan.. bence hiç de iyi değil

12 ay sonunda iptal edersin yada 1 yıl tekrar taahhüt verirsin şuan turk net illetini bir atabilsem yakamdan düşünmem biri alırım sınırsız
  • SERIM S kullanıcısına yanıt
    ıp adresini kaldır sonra başın çok ağrır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skylined

quote:

söylediğin tarifede 12 ay indirimli sonraki 12 ay ise normal fiyattan.. bence hiç de iyi değil

12 ay sonunda iptal edersin yada 1 yıl tekrar taahhüt verirsin şuan turk net illetini bir atabilsem yakamdan düşünmem biri alırım sınırsız

bahsettiğin kampanya 24 ay taahhütlü ama 12 ay indirimli, düşünmeden alacaksan orası senin bileceğin iş artık..
  • TTNET'e kızardım ama bu kadarına da pes dedim!
    Doğru düzgün internet siteleri bile yok sanki kaçak internet sağlayıcısı...
    insanları kandırarak üye yapıyor TurkNet TTnet müşteri hizmetleri ararmış gibi yapıp müşteriyi kandırıyor yanıltıyor TurkNete geçiriyor.
    babamı arayıp turknete geçirmişler babam yeni uyanmıştım ttnet sandım dedi anlamadım ucuz olunca kabul ettim dedi kapıda imza attım dedi şaka gibi
    TTnet ile 2 yıllık sözleşmemde vardı ttnet geçirecek faturayı şimdi a... firması. sinirlerim bozuldu

interntten bulduğum bi kaç şikayet ve yorum:
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2872597/turknet-yaniltarak-uye-yapiyor/g3ouq
    TTNET ile olan anlaşmamızı bozdurup bize o firma ile aynı firma olduğunu söyleyen TurkNet bizi kandırmıştır. Ve bize 500 TL masraf açmıştır. Şimdi TurkNet ile olan anlaşmayı iptal etmek istiyorum bunun için başvurdum ve mail yolu ile bir dilekçe yolladım hiçbir şekilde geri dönüş yapılmadı mail gittiği halde bize gelmedi diyerek oyalıyorlar hala. Faks yollamak istedik numaralarını verdiler sürekli meşgul çalmakta. İptalin kabul olmasını ve bize en kısa sürede dönülmesini rica ediyoruz.

https://eksisozluk.com/turk-net--912228?p=20
    özellikle belli bir yaşın üzerindeki müşterileri ttnetden arıyormuş gibi davranarak artık telefon ve internet hizmetlerini birleştiriyoruz, size özel indirim yapacağız ve tek fatura ödeyeceksiniz diyerek 2 yıl taahhütlü abone yapmaya çalışan firma.
    hayır anlamadığım, bu tarz usülsüzlüklerden dolayı oldukça yüksek bir ceza ödediler ve hala akıllanmadılar.bu entryden hemen sonra kendilerini btk'ya şikayet edeceğim.

...neyse bi saat sonra bi çocuk geldi elinde sözleşmeyle acelem var şurayı imzalayayın gidecem dedi ben de se..er git dedim. böyle de ciddiyetten uzak bir kurum. uzak durunuz. hasbelkader çat diye imzalasak o sözleşmeyi kim bilir neler gelir başımıza.

ugun beni abuk subuk bir sekilde arayan, ne oldugunu anlamaya calisarak kibarca soru sorunca telefonu suratima kapatan, kendileri icin yeterince sazan olamadigim -ozur dilerim-, konusmalari diger firmalarin aksine kayit altina almayan, herhalde buna guvenerek bagira bagira tehdit eder gibi konusan calisanlari barindiran ve kullanicisi olmadigim halde telefonumu bulmus beni aramis firma.
    ne kadar sorunlu olduklarini anlamak icin kendi websitelerinin ana sayfalarina koyduklari ttnet magdurlari icin olan duyuruya bakilabilir ve evet, o kadar sikayet aliyorlar ki ana sayfada bu resmi duyuru var, anlayana...

ne kadar pislik dolandırıcı bir firma olduğunu görmek isterseniz dahada yorumları okuyabilirsiniz....

Sözleşmede 14 gün içinde cayma hakkından bahsediyor ama FAKS ile oluyormuş bu devirde kimde var ulan faks ?!
    henüz faks atamadım ama bir cayma dilekçesi hazırladım umarım işnize yarar:

Türk Net İletişim A.Ş. Müdürlüğüne

Şirketinizle ....................... tarihinde imzalamış olduğum, TurkNet Bireysel Hizmetler Abonelik sözleşmesini Türk telekom ile 2 yıllık sözleşmem olduğu için ve Türk Telekom'daki Aboneliğimi devam ettirmek istediğim için sözleşmedeki Abonelik sonlandırma Başlığı Altındaki; hiçbir gerekçe göstermeksizin ve cezai şart ödemeksizin ücretsiz olarak sözleşmeden cayma hakkına sahiptir ve Cayma hakkı, abonenin, TURKNET ile sözleşme imzalanmasından itibaren 14 gün içerisinde kullanılabilir. Maddesine istinaden sözleşmenin iptal edilmesini yani Cayma hakkımı kullanmak istiyorum.

Ad, Soyad
    Tarih
    İmza

Adres:

• İlk 2 ay 16mbit neti tam değerlerde ve çok iyi ping değerleriyle kullandım.Şuan rezillik. Gündüz 0.61 mbps ile 1 mbit ancak görüyor.Gece 3'ten sonra 6 mbite yaklaşıyor.Adsl hattım 48mbit kaldırabilecek değerlerde. Bu tarifeye geçmeyi düşünen varsa kim kime geçiriyor görmüş olur.
    https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2870462/turknet-baglanti-hizi-vaad-edilen-hizda-degil/fc138

Edit: Şikayet var sayesinde düzeltildi internet.Gece gündüz farketmez süper.

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pcbuilder -- 15 Aralık 2014; 16:52:26 >

• Turk.net e geçmeyi düşünenlere aman diyorum. Sakın diyorum. Dial up I ararsınız diyorum. Başka da bir şey demiyorum. Geçenler de umarım tez zamanda kurtulur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TTnetten kaçtım Turknete sığındım ama Turknet işkencesine sadece 3 hafta dayanabildim, bugün vodafonu arayıp Turknetten
    kurtulmanın ilk adımını attım 2-3 gün içinde sözleşme gelecek.. inşallah vodafonda bi sorun yaşamayız.. bu arada fiyat fena değilmiş
    yalın internet sınırsız 49,90 lira dediler başka ekstra da ücret yokmuş..
  • bu arada şu an Turknetin bana verdiği hızı da resimden görebilirsiniz..

• Benim düzeldi tamamen.Gece gündüz farketmez akıyor internet.sikayetvar.com üzerinden şikayet oluşturun.
  • sinirlii kullanıcısına yanıt
    onlarda TTnet in altyapısını kullanıyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

TTnetin altyapısını kulanıp kullanmaması önemli değil, önemli olan verdiği hizmetin kalitesi ve verdiği vaatleri yerine getirip getirmediği..
  • quote:

quote:

TTnetin altyapısını kulanıp kullanmaması önemli değil, önemli olan verdiği hizmetin kalitesi ve verdiği vaatleri yerine getirip getirmediği..

aynı fiyatı ve daha uygununu TTnet veriyor zaten. demek istediğim o bağsettiğiniz kaliteyi zaten evinize TTnet getiriyor Vodafone nun yapabileceği bir şey yok.
  • şu marka fanboyluğu yapan arkadaşları bi türlü anlayamıyorum. ya siz neyin kafasını yaşıyorsunuz? adamlar telekomun altyapısını kullanarak hizmet veriyor. hala gelmiş yok türknet hizmeti tam vermiyor şöyle böyle diyorsunuz. ben de türknet kullanıyorum şuana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. senin bulunduğun bölgede çalışma olabilir veya yoğunluktan o değerleri görüyor olabilirsin. eğer ttnet'de 16 mbps kullanıyorsan türknet'te de kullanırsın. burdaki konu santrale olan uzaklık ve kablolama. ucuz diye illa bi bahane bulup firmayı kötülemeyin. madem çok paran var o zaman geçersin ttnet'e, insanların burda aklını karıştırmazsın. he kendinden çok eminsen o zaman telekoma dilekçe verip port değişikliği talep edersin. binde bir port hatası olmuyor değil. sonuçta ttnet'te kullansan aynı sıkıntıyı yaşayacaksın. sonuçta verilen hizmetin alt yapısı onlara ait.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

aynı fiyatı ve daha uygununu TTnet veriyor zaten. demek istediğim o bağsettiğiniz kaliteyi zaten evinize TTnet getiriyor Vodafone nun yapabileceği bir şey yok.

dostum ben ttnet kullanıyordum pahalı diye türknete geçtim.. türknet de aynı şekilde ttnet altyapısını kullanıyor ama nedense ttnette hız sorunu yaşamaz iken türknete geçince çok ciddi hız sorunu yaşamaya başladım.. yani olay senin dediğin gibi olsaydı ttnet altyapısını kullanan tüm firmaların kaliteleri yine ttnet ile aynı olurdu, lakin durum öyle değil.. bu konularda çok bilgim yok ama benim anladığım ttnet altyapısını kullanan diğer firmaların belli kapasiteleri var ve türknetin kendi kapasitesini aştığı için de adam gibi hizmet sunamadığını düşünüyorum,yoksa akşam saatlerinde birçok türknet kullanıcısının hızı 0,5-1 mbps olarak yerlerde sürünüyor olmazdı.. yanlış düşünüyor olabilirim, doğrusunu biliyorsan sen söyle..

bu arada ben vodafona 49 liralık kampanyaya geçiş için başvurdum, ttnette bundan daha uygun ne var söyler misin?

• quote:

quote:

quote:

quote:

dostum ben ttnet kullanıyordum pahalı diye türknete geçtim.. türknet de aynı şekilde ttnet altyapısını kullanıyor ama nedense ttnette hız sorunu yaşamaz iken türknete geçince çok ciddi hız sorunu yaşamaya başladım.. yani olay senin dediğin gibi olsaydı ttnet altyapısını kullanan tüm firmaların kaliteleri yine ttnet ile aynı olurdu, lakin durum öyle değil.. bu konularda çok bilgim yok ama benim anladığım ttnet altyapısını kullanan diğer firmaların belli kapasiteleri var ve türknetin kendi kapasitesini aştığı için de adam gibi hizmet sunamadığını düşünüyorum,yoksa akşam saatlerinde birçok türknet kullanıcısının hızı 0,5-1 mbps olarak yerlerde sürünüyor olmazdı.. yanlış düşünüyor olabilirim, doğrusunu biliyorsan sen söyle..

bu arada ben vodafona 49 liralık kampanyaya geçiş için başvurdum, ttnette bundan daha uygun ne var söyler misin?

Tam zamanı kampanyası
    44 TL
    2 TL bağlantı ücreti
    7 TL sabit hat ücreti
    ... 53 TL ...

Senin dediğin şekilde 49 ise sabit ücreti yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.