Şimdi Ara

TURK NET HİZMETİNE GEÇMEYİ DÜŞÜNENLER - ÖNCE OKUYUN (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
161
Cevap
3
Favori
9.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: byJuck

ve iptal ettim

iyi etmişsin, geçmiş olsun

ben şu an twitch.tv den hiçbir yayını kesilmeden izleyemiyorum...
  • buckfush B kullanıcısına yanıt
    Eyvallah.. Belki hattında bir sıkıntı vardır? Telekomun sitesinden arıza kaydı oluştur gelip baksınlar. Ücretsiz diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Eyvallah.. Belki hattında bir sıkıntı vardır? Telekomun sitesinden arıza kaydı oluştur gelip baksınlar. Ücretsiz diye biliyorum

hocam aynı hatta 5 yıldır internet kullanıyorum. son 6 aydır Turk.net e geçtiğinden beri böyle.
    hat değerlerini filan paylaştım 16 çok rahat alırsın diyorlar

Arada telefon bile yok direkt geliyor aşağıdan

Telekomun sitesinden oluşturamıyorsun, turk.net ile KURUMSAL anlaşma yaptıkları için turk.net aracılığıyla yapılması gerekiyor

onlarda kayıt açmıyorlar, bir kere açtılar kutuya normal geliyor diyorlar

yok böyle bir şey ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

quote:

hocam aynı hatta 5 yıldır internet kullanıyorum. son 6 aydır Turk.net e geçtiğinden beri böyle.
    hat değerlerini filan paylaştım 16 çok rahat alırsın diyorlar

Arada telefon bile yok direkt geliyor aşağıdan

Telekomun sitesinden oluşturamıyorsun, turk.net ile KURUMSAL anlaşma yaptıkları için turk.net aracılığıyla yapılması gerekiyor

onlarda kayıt açmıyorlar, bir kere açtılar kutuya normal geliyor diyorlar

yok böyle bir şey ...

anladın sen yinede turk telekom a da turknet e de twitterdan yaz.
    turk telekomun 2 hesabı var biri destek digeri normal ikisini etiketle şikayetini yaz.
    sonra turknet in hesabını bul onlar da yaz.
    bakalım ne diyecekler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• yazdım bakalım
  • Türknet almayın başınız yanmasın. Tüm gerçekeri pm atanlara anlatırım.
  • Valla bi b.k yedim turknet sozlesmesi imzaladim bugun. Aslinda daha pahali olmasina ragmen ttnet alacaktim da delirtti ttnet beni.

Internetten basvurdum sozlesme gonderdiler imzaladim. Aradilar evin onundeyiz gelin ciktim geldim meger 3 yil once oturdugum eve gitmisler. Ttnet i ariorum diyorum tek yasiyorum bana onceden haber vermezlerse evde olamam zink bi telefon evin onundeyiz. Dedim sizle mi ugrasacam.

Turknet le ilgili sormak istedigim su. Ilk defa hat baglantisi yapilacak. Mhz deki eleman eve kadar kablo baglantisi yapmiyoruz onu siz yaptirirsiniz dedi. Gercekten boyle mi, ilk hat baglantisinda benim elektrikci cagirmam gerekiyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • raskol_85 R kullanıcısına yanıt
    Evet öyle dairende kablo vardır zaten normalde
  • Hocam binada kablolama var. Ankastre midir saha dolabi midir nedir. Onun benim dairemdeki jak girisine olan baglantisini ben mi yaptiricam kendileri mi yapiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.5 Senedir Turknet kullanıyorum ve 2.5 senedir de AKK koymuyorlardı hızım hep aynıydı. Son 2 aydır AKK koymaya başladılar. Müşteri Hizmetleri resmen mezar olmuş. Adam öyle bir konuşuyor ki hayattan soğumuş, şunun hattı sıfırlayayımda gitsin başımdan diyerek hizmet veriyorlar. Bide bu aralar 24 Ay tahahhüt yaptırıyorlarmış Aman diyim almayın, aldırmayın.
  • Arkadaşlar turknetten babamı aramışlar babamın haberi yok tabi ttnet ile olan sözleşmeden tamam gelin konuşalım demiş ama turknet bilgi için bilgilerinizi almamız gerekiyor demiş kendi imzalarıyla bizi ttnete geçirmişler herhangi bir ıslak imza yok.Turknet ile irtibata geçtim babanızdan sesli onay aldım diyorlar.Ttnetten 450 tl cayma bedeli geldi.Herhangi bir sözleşmede babamın imzası yok nereye başvurmam gerekyor.

Ayrıca 1 aydır turknet kullanıyorum size turknetin sorunlarını söylemek istiyorum ona göre turknete geçiş yapın.
    İnternet sürekli kopuyor AKK diye birşey var turknette cok cabuk doluyor internet hızı ölü gibi TTNET ile aralarında dağlar kadar fark var benden tavsiye turknete geçmenizi tavsiye etmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: buckfush

tam komedi bu adamlar ya:D:D:D:D

Dün arayıp aylık 50gb kotayı geçiyorsunuz hızınız düşüyor, siz bize bi 15 tl daha verin kotanızı artıralım dedi

Ben gülerek dinliyorum adamı yalnız

Dedi neden gülüyorsunuz: Yahu dedim zaten 4mbit veriyorsunuz o da kopuyor dakka başı
    kota düşünce 3 e düşüyor anlamıyorum ki?

Adam utandı kapattı.

valla şaka gibiler:ASD:FA:SDF:ASDF

bu sozun u facebook sayfasında paylastım abi deneyim dedim halime şukrettım yaadun aldım bügün iptal ettim sakın geçmeyin
  • Turk.net' e ilettiğim sorun:

Bir süredir işyerimden evdeki modeme dış ip sini bilmeme rağmen ulaşamıyorum.
    Herhangi bir güvenlik talebim olmadan bu erişim engellenmiş.
    Engellemenin kaldırılmasını talep ediyorum.
    Sabit ip hizmeti satın almak istemiyorum.
    1 ay önce erişebildiğime göre yapılan değişikliğin eski haline getirilmesini talep ediyorum.

MH aradı:

TN: Sabit ip hizmeti alın.

Ücretsiz mi?

TN: Hayır 9 TL

İstemiyorum, benim hattımı eski haline getirin.

TN: Getiremiyoruz, genel uygulama.

Çözüm sunun, evdeki kameraya, modeme ulaşıyordum şimdi siz bunu engelliyorsunuz.

TN: Sabit ip alın.
  • Her zamanki gibi, önce kağıtları imzaladım, sonra da yazılanları okudum
  • quote:

Orijinalden alıntı: sonofagun

Her zamanki gibi, önce kağıtları imzaladım, sonra da yazılanları okudum

Sayın ' sonofagun ' ilginize teşekkür ederiz.

Sizin gibi akıllı, bilgili, dikkatli insanlar bize yaptığımız hataları güzelce anlatarak,
    hareketli sopalı resimlerle kendimizi daha iyi hissettiriyor.
    Sizin sayenizde bir şey öğrendik, bize yol gösterdiniz.
    Ayrıntılı açıklamalar ve bu güzel üslup, yönteminizden dolayı sizi kutluyorum.

Ayrıca sizin gibi insanların forumlarda yeri ayrıdır. Forumlar niye var?
    Hata yapmayan, dikkatli, akıllı, bilgili insanlar diğerlerine yardım lütfetsin diye, değil mi?

• arkadaşlar öncelikle yukarıdaki post umun bir kısmını geri alıyorum.
    ayrıca turknet e forumdan banlanmamı sağlayacak bütün küfürleri ettiğimi varsayabilirsiniz.

benim turk.net ile herhangi bir bağlantı kopma ve arıza çözdürme sorunum yok.
    sorun zaten ttnet santrali olacağı için bu tür sorunları zaten sorundan saymamak ttnetin diğer iss lerin adını kötüye çıkartmak olduğunu zaten bilenler biliyor.

nette habire turknet hız problemi diye görüyorsunuzdur.işte ben bu hız probleminin ne zamandır peşindeydim bu gün netleştirdim.
    geçen ay herhangi bir şey indirmediğimden farketmemiştim dizi seyrediyorum sadece ama nasıl bir şeyse 480p de bile takılma olmadan izliyorum.
    fakat sayfa yüklemesi yavaş.ekranın yarısında dizi izleyip yarısında başka bir sayfa var belli oluyor yavaşlık ama fazla da takmadım.
    ne olduysa bir şey indirmem gerekti baktım bağlantı 250k yı geçmiyor.modem resetledim sıfırladım falan bir şey değişmedi.
    ayrıca pc servisiyim malzeme sıkıntım yok.
    neyse aradım müşteri hizmetlerini ;bilader benim hızım 16mbps temiz akıyor ama akk ye girince 2mb alıyom nasıl oluyor bu dedim.
    klasik hat durumu santral mesafesi falan sayıyor.tekrarladım bak akk ye girinceye kadar 16 temizde 3mbps ye düşmesi gereken nasıl oluyorda 2ye düşüyor.
    velhasılı baya bi anlatmaya uğraştım en sonunda eleman dediki;bölgenizdeki yoğunluğa göre 1 ila 3 arasında bir bağlantı alırsınız.burası önemli bakın şansınıza 1mbps ye düşebilirmiş.
    neyse anlaşamadık fazla zaten kapattım.sonra kontrol ettim yönetmeliğe göre btk minimum 3mbps vereceksiniz diye yayınlamış baktım görünen bi dalgalanmadan da bahsetmemiş.
    bunlar btk falan sallamıyor zaten.
    oturdum btk şikayet kısmına yazdım 20 gün geçti cevap veren olmadı daha.
    yarın üşenmeyip btk dan canlı birini bulacağım.
    şimdi asıl ilginç noktaya geliyorum.burası gerçekten ilginç almak isteyen ekli resme iyi baksın.
    hız testi için torrent ekledim :)
    hız 45-60 falan edge gibi.gittim bir ton tracker ekledim.hız değişmedi.
    gecenin 3ünde yoğunluk falan yoktur zaten.
    üşenmedim işyerine teamviewer ile bağlandım aynı torrent ve trackerları ona da ekledim hız 500-600 bu iş nasıl oluyor acaba.
    idm ile ubuntu indiriyorum onların bant genişliği derdi yok diye.idm de 320 civarı sabit iniyor.nasıl bir algoritma kullandılar bu şekilde engellemek için anlayamadım.
    demem o ki bu turknetten uzak durun.sakın.
    cayma bedeli hesabı yapıyorum. şu an.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdivrik -- 10 Mart 2015; 4:20:47 >

• an itibariyle turk.netten aldığım hız

şaka gibi yeminle (arkada hiçbir şey inmiyor, her zaman yaptığım test)

• Ne yaptım hatırlamıyorum ama bağlantı koptu.

Gecikmiş 2 faturayı ödeyip geldikten sonra modemi tekrar resetleyip net e bağlanabildim.

Bu sefer ilk zamanki kopmaları yaşamaya başladım. Hemde daha fazla. Her ayar olduğu gibi ve hemen hepsi otomatik.(DNS ip ayarları vs.) Modem kaynaklı olabilir ama DSL inde sürekli gitmesi düşündürüyor biraz.

Birde gördümki hız 4Mps a inmiş. Bi yanlışlık olacak deyip farklı dns verdim.

Arkasından yeniden otomatik aldırdım.

Bu sefer hız 3Mps ye düştü.

Aynı işlemi bi daha yaptım.

Bu sefer 2Mps ye düştü.

Birdaha yaptım 1Mps ye düştü.

İnsan bi daha yapmaya korkuyor.
  • ooo türknet mağdurları merhaba ! :)

anlatılanlardan farklı diyeceğim bir şey yok aslında. 1 Mb bile olmayan hızım ve 2,5 aylık internetimle klubünüze üyeyim. pahalı olmasına rağmen bu olumsuzlukları tahmin ettiğim için ttnet alacaktım. uyuz ettiler. arıyorlar işteyim, geldik kapıdayız hat bağlıcaz. gelme imkanım yok. 2-3 defa aynı şey oldu, sonra ttnet ten gidip görüştüğüm müşteri temsilcisi kıza uyuz oldum. dedim ulan paramla mı rezil olucam. turknet aldım. anlayacağınız şimdi de başka bir firma yüzünden paramla rezil oluyorum.
  • bu lanet firmaya bende pişman oldum bulaştığıma mh leri beş para etmez tek yaptıkları hızımı düşürmek 1 yıl önce dsamrt kullanırken 15mb yi çok rahat görüyodum şimdi 9 mb yi geçmiyor oda nadir görüyor yoksa sürekli 7 civarı telekoma yakınlık muhabbeti yaptı sonra anladı yakın olduğumu pardon falan dedi ama ben anlayacağımı anladım bok atmakta çok iyiler bilerek isteyerek tam kapasite hizmet vermiyorlar bina tesisatım iyi ve yeni ek yok vs herşey düzgün hattım sağlam snr değelerimde ama dediğim gibi onlar bilerek bir yerlerde bir sıkıntı çıkarıyorlar bu firmadan hizmet satın alacaklar iyi düşünsün derim
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.