Şimdi Ara

TURK.NET NASIL?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
5.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bursa Turk.net kullanan var mı nasıl? Dsmartnet,TTNET,Turkcell kullandım.Lanet ettim.

Uyelik,kurulumda sorun yaşar mıyım?

Dsmartta internet bağlanana kadar anamız ağlamıştı da.

Yardımcı olursanız sevinirim.

İyi günler.

• Düşük hızı çakiyorlar hakkını ararsan bir süre yine yüksek hızlı verip sonra tekrar düşürüyorlar.mh zaten felç.teknik destektekine modumu fast path yap diyorum anlamıyor en fazla lise mezunu.kayit ediyoruz so ra doncez muhabbetleri var başka bir cacık yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi powerose -- 30 Mayıs 2017; 15:40:49 >
  • müşteri hizmetleri çöp.

2 gündür internet bağlantım 10 saniyede bir kopuyor kesinlikle tavsiye etmiyorum çözüm yok
    çözüldü diyip çözmüyorlar birşeyden anlamıyorlar
  • Üyelik kaydı alana kadar güllük gülistanlık, teknik destek için kendi saha ekipleri yok, telekomun da başka firmalar umrunda olmadığı için Allah'a emanetsin. Müşteri hizmetilerinin tek yaptığı "kayıt almak". Üst mesajlarda da belirtildiği gibi teknik bilgileri de yok zaten.
  • Valla köt tecrübeleri olan arkadaşlar vardır elbette ama ben gayet memnunum. hatta suan aldığım hızı ttnette bile alamadım kopmalar yasadım. birde yapa kapsamında olunca tadından yenmiyor.
  • Telefondaki ve canlı destekteki çalışanları süper bilgili değil ama kendi destek kaydını kendin aç, destek talebinden dönüş yapan çözüm merkezi daha da bilgili oluyor ve çözüyor. Denemeden göremezsin. Taahhüt yok zaten.
  • Gündüzleri uyuyup geceleri yaşıyorsan güzel. Çünkü sana vaadedilen hızı ancak o vakitlerde alabiliyorsun (bu benim için gece 4 gibi oluyor). Eğer ki uyku düzenin normalse felaket bir ISS.
  • Henüz 24 saatlik deneyimimle görüşüm;

Benim iki haftadır burdan izlediklerimle anladığım, hizmetin bölgeye yöreye , sokağa hatta mahalleye göre değişiyor olması. Basvurudan sonra hattıma internet verilene kadar okuduklarımdan çok karamsardım. Ancak "şimdilik" kendimi şanslılardan sayıyorum.
    Dediğim gibi 24 saati yeni doldurdum. 75 mgbit tanımlandı. Hız testimde sürekli bakıyorum, 70 leri görüyorum. arada 50 lere kısa süreli düstüğü oluyor. uplodum 1.900 civarında. ping ise 6-7 yi geçmiyor.. Ben ttnetten geçiş yaptım hattım falan herşeyim vardı.
    Ancak CGNAT meselesi benim gibi evinde çeşitli güvenlik sistemleri ve cihazları olan biri için çok büyük bir problem. Evinizdeki cihazlara, kameralarınıza vs kesinlikle ulaşma şansınız yok. Bunun için gerekli başuruyu yaptım olur olur, olmazsa intenet hız ve ücreti açısından oldukça iyi olan bu servisi mecburen bırakmak ve baska alternatiflere yönelmek durumunda kalacağız.
    Dediğim gibi bu konu dışında her şey güzel. Evinizde bu tür cihazlar bulunmuyor ve geçiş yapılacaksa bence gayet iyi bir servis.

• bağlattırıp dene kötüyse iptal et para iadesi oluyor
  • Ben turknete başvurmuştum, başvuru sırasında sorgulama yaptığımda aktif altyapımız içindesiniz 16 mbit'e kadar sınırsız akn'siz kullanabilirsiniz diyordu. evraklarımı gönderdim, bugün hattı bağlamaya geldiler ama gelen eleman hattın yapa'ya ve 16 mbit hıza uygun olmadığını, santrale çok uzak olduğunu, hattımın maksimum 8mbit desteklediğini ve bağlatırsam çok problem yaşayacağımı söyledi, bende bu yüzden bağlatmadım vazgeçtim. 40 yılın başı sevinmiştim aknsiz internet kullanacağım diye o da yalan oldu.
  • Bursa - Osmangazi'nin durumu nasıl acaba. Çevremde kimse de yok ilgilenen soramıyorum kimseye

Temmuzda türknete geçmeyi düşünüyorum ama inşallah yağmurdan kaçarken doluya tutulmayız
  • Arıza varsa çözüldü deyip gönderiyorlar. Arıza yoksa güle güle kullan. Tavsiyem hiç bulaşmayın.
  • bulaştığına değmez ver parasını türk telekom bağlat uğraştırırlar
  • Yorumlari okuyorumda. herkes bir düsmanlik güdüyor..

Bu adam aknyi 250 gb ye cikartiyor. herkes türktelekomun onlara yansittigi sorunu türknete yikmak pesinde

ver parayi kurtul gibi bi yorumda var. valla türktelekom türknet gibi max hiz 250 gb kota bide 1000 dkyi 60 tlye vericekse hemen ilk ben gecicem. ( gerci gecmem pingi bozuk ama yinede %90 düsünürüm )

Bunlari veren sorunluda olsa baska firma varsa ayni fiyata neden duruyorsunuz? türknet konusuna yaziyorsunuz ki türknetlisiniz demek neden hala türknettesiniz? memnun degilseniz taahütünüz yok gecin bakalim türktelekoma farkli birsey mi olacak :)
  • 10 numara 5 yıldız
  • Bölgene göre değişir yeni bağlattım 75 mb 150 akn 1000dk ehryöne konusma 59.90 akşam gun içinde hız düşmem yok ping 7den yukarı çıkmıyor her saat süper şuan
  • Halit1x1 H kullanıcısına yanıt
    dediğin gibiyse bizim durum felaket. ping uçuyor hız 50 mbit tanımlı ama daha 7 mbitten yukarı çıkamadık.
  • yorumlar öyle tutarsız ki hala karar veremedim :)
  • Tahhüd yok başvur kullan neyine karar veremiyorsun ki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaanDE34

Yorumlari okuyorumda. herkes bir düsmanlik güdüyor..

Bu adam aknyi 250 gb ye cikartiyor. herkes türktelekomun onlara yansittigi sorunu türknete yikmak pesinde

ver parayi kurtul gibi bi yorumda var. valla türktelekom türknet gibi max hiz 250 gb kota bide 1000 dkyi 60 tlye vericekse hemen ilk ben gecicem. ( gerci gecmem pingi bozuk ama yinede %90 düsünürüm )

Bunlari veren sorunluda olsa baska firma varsa ayni fiyata neden duruyorsunuz? türknet konusuna yaziyorsunuz ki türknetlisiniz demek neden hala türknettesiniz? memnun degilseniz taahütünüz yok gecin bakalim türktelekoma farkli birsey mi olacak :)

kardeş sizin düşünce tarzınızı anlamak imkansız ya bu kadar sorun yaşadığı için gelip adama bağlatma diyor keyfinden kimsenin laf attığı falan yok. Kotayı isterse 500 gb yapsın telefonda adam akıllı konuşmadıkça o hız bir yükselip bir düşüp ping uçup uçup düzeliyorsa bir halta yaramaz. Önce sorunlarını çözsün sonra kotayı arttırsın. İlk işleri reklam için kotayı arttırdık demek ya bu yüzden kotaya çalışıyorlar. Memnuniyet sıfır 8 aydır geleceği bilinen yasayı hala adam akıllı uygulayamayıp gece indirmesini kotaya sayan Türknet kota arttırmış nolacak arttırmamış nolacak. Bi giriyorsun 100 tane olumsuz 2 tane olumlu yorum. E bunun 30 u troll olsa 70 i yine bu sorunları yaşamış adamlar. Teknik destek elemanlarını sokaktan toplasan bu kadar kalitesiz bir kadro çıkmaz ortaya ona da emin ol. Anca destek kaydı açıyorlar 5 ayı geçen Türknet maceramda daha başka halta yaradıklarını ne gördüm ne işittim yani. Millet boşa konuşmuyor burda akn falan diyeceğinize biraz bunları konuşun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.