13 aralıkta comnet'den turk.net'e geçiş (churn) yaptım 14 aralıkta internetim turk.netde açıldı. modeme turk.net kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaptım. internetimi kullanmaya başladım. 19 aralıkta internetim kesildi. o günden beri internet yok. turk.net portunuz kapatılmıştır diyor. saçma sapan talep oluşturmaktan başka yapabileceğim bir şey yok. |
Turk.net kafasına göre port kapatıyor !!
-
-
Anladığım kadarıyla comnet'den turknete geçiş yaparken eğer sesli onayınız alınmadıysa portunuz kapatıldı. 2 kişiden teyit ettim.
turknet eline yüzüne bulaştırdı comnet geçişlerini
-
Hocam bizim Comnet aboneliğini Turknet'e taşırken de müşteri temsilcisi aramadı. 20 saatte geçtik Turknet'e ve 13 Aralık'tan beri kesintisiz kullanıyoruz.
Bence sizin sorun Comnet'ten kaynaklanmış olabilir. Comnet bazı arkadaşların portlarını iptal etti. Ama bence siz yine de BTK üzerinden Turknet'e şikayet oluşturun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Oluşturdum hocam. her yere yazdım. sesli onaydan dolayı değil o halde. teşekkürler bilgilendirme için. başka bir olay var ama takipteyim
-
Xdsl hizmet numarasını Fixnet'ten e-devlet transfer diyip kontrol eder misiniz? Bende port Turknet'e geçmiş olarak gözüküyor.
"xDSL no Çevrilemedi" diyor.
benzer şekilde sorun yaşayan diğer abonelikte de aynı "xDSL no Çevrilemedi" diyor. başarılı şekilde geçmiş abonelikte sizinki gibi TURK NET yazıyor. bizim portlar kapanmış. yeni port açıp oraya transfer etmeli turk.net
-
Comnet tarafından portunuz kapatılmış anlaşılan. Turknet ile iletişimde kalın ve onlara "Comnet'ten Turknet'e geçişte ücretsiz kurulum kampanyası" nı kullanmak istediğinizi söyleyin. Umarım yakın zamanda sorununuz halledilir.
Portum iptal olmuş. Turknet yeni abonelik yapmalısınız diyor. 5 gündür bununla uğraşıyorum.
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
turk.net'e bulaşmayın
-
Merhaba, yaşadığınız olumsuz deneyim için üzgünüz. Müşteri numaranızı pm olarak iletmeniz halinde kontrollerimizi gerçekleştirerek sizlere memnuniyetle destek olmak isteriz.
Benzer içerikler
- wifi yetkilendirme gerekiyor ne demek
- türk telekom iptv engelleme
- vae fiber modem
- diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- en iyi internet
- internet hızlandırıcı
- turknet fiyat
- turknet fiyat 2024
- turkcell abone sayısı
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X