< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Türk net vaadettiği hızı verir mi?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
alamazsın. onlar 100-100 tanımlıyor ama sen çok uzak olduğun için gene 10 alırsın, o yüzden boşa geçme
-
Yan daire 30 mbps hız alıyor millenicomda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba, sizi de aramızda görmek isterim. Aktif altyapımızda olduğunuzdan dolayı 100 Mbps'e kadar paketimizi tanımlayacağız. Ancak altyapınızın desteklediği 35 Mbps'e kadar VDSL hız alabileceksiniz. -
35 mbps indirme 15 mbps yükleme alırsın rahat. İstersen geçiste yardım ederim. Yapa altyapısındasın keşke bende o kadar yüklemeye sahip olsam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
santrale yakınlığın ile alakalı mesala 45mb benimki ama 35mb veriyorlar 50mb alamazsın dediler
-
Merhaba, altyapınızın desteklediği hızı kontrol ederek yardımcı olmak isterim. Müşteri numaranızı PM üzerinden benimle paylaşabilir misiniz? -
İlk haftalarda benimlede çok ilgilendiler 3 hafta geçti Murat Y ve Aslı B, Alev D canlarının istediği gibi süreç uyguluyorlar.Geçmiş olsun önümüzdeki günlerde başınız çok ağrıyacak müşteriye eyvallahı yok bunların ,katı bir üslubla vurdumduymaz eda ile yaklaşmaya başladılar.İptal edecem diyorum sorun çözülmez ise ,sorun dan kaçarak isterseniz iptal işlemini alabiliriz diyor.Yalvarmasını beklemiyorum haşa ,fakat sorunu görmezden gelip salağa yatmak ta insana canın acıtıyor ,sonuç olarak Turknet ile çalışmayın para kazandırmayın başınız çok ağrıyacak ,son derece kurumsal kimlikten uzak bir davranış içerisindeler sonrasında müşteri kalitesi bozulan netsped gibi olmuşlar.İşlemi yapamamak ayrı bir durum müşteriye kin beslemek hadiseyi kişiselleştirmek ayrı bir durum.Bunlar Turknet, Netspeed,Comnet, Gibirnet ,3.4 sınıf firmalardan uzak durun.İnsanı talep çözmede kanser eden MH leri bilgisiz olan D Smart net alın pahalı TT alın daha iyi yine onlar meseleyi şahsileştirmiyorlar profesyonel kurumsal kültüre uygun davranıyorlar @turknetdestek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Sayın @TurkNetDestek sabah başvuru ettim aboneligimi türk Telekoma iletip etiketleme ettirirmisiniz evde eba üzerinden ders çalışan olduğu için aciliyet var internete abone no : 2121092
Merhaba, 15.04.2021 tarihinde abonelik talebinizi alarak aktivasyon sürecini başlattık. Ben de önceliğini ilgili birimimize ilettim. Gelişmeleri www.turk.net/oim sayfamızdan takip edebilirsiniz. -
Türkneti deneme bile. İki reklam yapınca en iyi internet olmuyor. Ben 3 aydır gıbırnet kullanıyorum. Çok tanınmayan bir firma. Denemenizi tavsiye ederim internet hızım da stabil. Screenshotunu koyuyorum..
-
Bana 100mbit alirsin sozunu verdiler ama 88mbit veriyorlar fiber ile, dolaba uzakligim 50mt var yok. Hattim da 140mbite kadar cikiyor ama turktelekom teknisyeni efendimiz oyle uygun gormus. 88 tanimlayinca 10mb/s indirme hizi gorur kafa agritmaz diye dusunmus.
Merhaba, destek kaydınız varsa kayıt numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız? Hattınızı kontrol ederek size yardımcı olmak isterim. -
Seninle 50 defa konustuk bunu her seferinde sistemden kayit ac diyorsun bosver gerek yok
PM üzerinden ulaştığım abonelik bilgilerinizden hattınızı kontrol ederek hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz? -
quote:
Orijinalden alıntı: TurkNetDestek
PM üzerinden ulaştığım abonelik bilgilerinizden hattınızı kontrol ederek hız profilinizde güncelleme yaptım. Tekrar kontrol eder misiniz?valla beklemiyordum teşekkür ederim ilk defa bir sorunum çözüldü
vaadettiği hızı verdiler usta @Tuğrul Efe Özdemir
-
Keyifli kullanımlar dilerim -
Sag olasin gunlerce ugrasmistim sans eseri cozuldu
Rica ederim. Bir sorun olursa buradan ya da PM üzerinden yazabilirsiniz. -
Ahahaha özrü hakkettin hocamquote:
Orijinalden alıntı: Skymarcvalla beklemiyordum teşekkür ederim ilk defa bir sorunum çözüldü
vaadettiği hızı verdiler usta @Tuğrul Efe Özdemir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom iptv engelleme
- fiber internet kablosu modeme nasıl bağlanır
- turknet modem iade
- vae fiber modem
- vlan id nedir
- 2025 telsiz kullanım ücreti
- statik ip nedir
- türknet fiyat listesi
- zyxel modem kurulumu
- en hızlı internet
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X