Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Paylaştığınız ekran görüntüsünde en sağda ALG diye bir tab var oradaki opsiyonların ekran görüntüsünü yollar mısınız

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • tuzsuz_deli_bekir kullanıcısına yanıt
    selamlar, buyrunTürk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

Hem devre dışı bırakıp denedim hem de devrede olarak. İkisinde de bir değişiklik olmadı.

Hattım yurtdışı hattı, turkcell üzerinden personal hotspot yapıp o telefonumla bağlanmaya çalışınca wifi calling çalışıyor ama evdeki turknet zxel modemle (s9 telefon bu arada) turn off airplane mode or conenct to wifi to make this call hatası veriyor direkt.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neotyrant -- 21 Temmuz 2020; 10:10:8 >

• neotyrant N kullanıcısına yanıt
    Normalde ALG yi aktif ettiğinizde çalışması lazım.
    Ancak çoğu modemde Alg altında bir sürü seçenek olur. Sizde sadece aktif/değil olarak seçenek olması ilginç.
    Tekrar deneyin diyeceğim ama yapmışsınız zaten.

• Cgnatta nasıl vowifi aktif edebilirim. Güvenli aile profilende (212 li ipde) modemde ayar yapmadan çalışıyor fakat bu seferde interneti doğru düzgün kullanamıyorum. Sürekli kopmalar oluyor cgnatta nasıl açabilirim.
    Modem tp link td w9970 v3
  • ulasscann U kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsündeki Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyorayarları yapıp dener misiniz
  • Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor
    Hocam bu şekilde ayarlar. Fakat yine yok
    Merhaba, bazı kullanıcılarımız vowifi ile ilgili sorun yaşıyor. Sorunu çözümlemek için arka planda network ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Gelişme olması durumunda buradan bilgi vereceğiz.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Yani forumu uzun zamandır takip ediyorum verdiğiniz cevaplar ya statik ip alın yada ekiplerimiz çalışıyor demekten öteye gitmiyor.Açıkçası sorun ne sizinde tam olarak bildiğniizi sanmıyorum yada kasıtlı olarak düzeltmiyorsunuz. En doğal hakkımız faturasını ödediğimiz hizemete ek ücret ödemeden sorunsuz şekilde kullanmak fakat bu türknette mevcut değil.
    Maalesef hayal kırıklığı oldu. Wifi Calling çalışmadığını bilsem bağlatmazdım. Telefon çekmiyor bizim evde, wifi calling çok işime yarıyordu burada.
    Hocam güvenli aile profilinde çalışıyor. Ben internetle alakalı sıkınıtlar yaşadım güvenliğ aile profilinde isterseniz bir deneyin.Belki siz sorun yaşamazsınız.
    Denedim maalesef onu da çalışmıyor.Bunu aktive ettikten sonra bir url vs girmek gerekiyor mu bu arada. Onu denemedim açıkçası.

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

Ayarını şu şekilde yaptım

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neotyrant -- 21 Temmuz 2020; 19:25:46 >

Hocam bunu bilmiyorum. Benim modem arayüzüm böyle değil.
  • Bişe sormak istiyorum, bende türknet kullanıyorum (vae altyapısı) ve bende wowifi çalışıyor. Bu wowifi çalışanlar da neden çalışıyor, çalışmayanlar da neden çalışmıyor ? Sonuçta herkes türknet kullanıcısı. Çalışmıyorsa, bu sorunu herkesin yaşaması gerekmez mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Drahmizm

CGNat ile TT VoWiFi sıkıntısı yaşamadım.
    Dediğim gibi "bazı" cgnat makinalarında bu sorun var. Siz yaşamamış olabilirsiniz ama birçok kişi bu sprunu yaşıyor ve port alg vs. çözüm değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devoker

Dediğim gibi "bazı" cgnat makinalarında bu sorun var. Siz yaşamamış olabilirsiniz ama birçok kişi bu sprunu yaşıyor ve port alg vs. çözüm değil.

Alıntıları Göster
    Bilgi benim durumumu içeriyor ve konunun başlığı iftira olduğu için bu bilgiyi paylaşmak istedim.

Ekleme: Algı sıkıntısı devam ediyorsa çalışmıyor ile engelleniyor arasındaki farkları araştırabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Drahmizm -- 23 Temmuz 2020; 0:9:55 >
  • Asus DSL-N17U ve Turknet kullanmaktayım. Statik IP adresim mevcut, IP adresim 212 ile başlıyor. Telefon bağlı gözüküyor buna rağmen vowifi ile arama yapamıyorum/alamıyorum.
    Bu konudaki tüm mesajları okudum, önerilen her şeyi değişik kombinasyonlarla da denedim (ppoe anahtarlama, sip passthrough, 500/4500udp portuna izin vs..) ancak bir türlü çalıştıramadım. Fikir verebilecek var mı?

• sarkoLata S kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Vowifi sorunu ile ilgili network ekiplerimiz çalışmalarına devam ediyor. Gelişme olması durumunda konu üzerinden paylaşımda bulunacağım.
  • Konunun başından beri aynı mesajı yapıştırıp durmuşsunuz zaten. Siz çözdüğünüzde ben bu bodrum kattan çıkmış olurum, vowifi ile de işim kalmaz.

• Merhaba, bu sorunu tüm abonelerimiz yaşamıyor. Bazı müşterilerimiz bu sorunu yaşıyor. Bu konuda network birimimiz arka planda çalışmalarına devam ediyor. Konuyu tüm ekip yakından takip ediyor. Çözümü için de elimizden geleni yapıyoruz. Gelişme olması durumunda konu üzerinden duyuru yapacağız.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.