Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Türknet birden fazla kullanıcıyı aynı adrese atadığı için çözüm yok. Statik IP satın alarak teoride çözüm ama onunla da sorunu çözülmeyen insanlar var.
  • Turknetten başka internet bakmak lazım o zaman yani? Zaten ilgilenen eden yok, yavaş diyoruz aynı mesajlar. Ttnetten iyidir diye geçtik patates çıktı.

Türknetten başka internet alana kadar alternatif yöntem varsa önerirseniz sevinirim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8D7B057F

o adresler telefona aitse yanlış bir şey görünmüyor
    ikisi telefon ikisi bilgisayara ait garanti olsun diye ikisi içinde yaptım ama nafile hiçbirşey değişmiyor. Bence kullanılan modem Türk Telekom olmasının da etkisi olabilir. Bir şekilde engelliyor olabilir.
  • Aylık 12 ₺ karşılığında statik IP satın alırsanız kullanabilirsiniz 20 gün uğraştıktan pes edip ödeme yapmayı kabul ettik ve bugün Turkcell VoWiFi çalıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akid kullanıcısına yanıt
    İnterneti değiştirmek sanırım daha kolay ve masrafsız olacak.

• lazye kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta dört değil iki cihaz görünüyor, fotoyu attıktan sonra diğer ikisini eklediniz sanırım. bilgisayar ne alaka? PC'de vowifi programı mı var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 23 Haziran 2020; 22:43:27 >
  • İki cihaz 4 tane port açma görünüyor ya toplamda iki cihaz dediğiniz gibi ek bişey yapmadım. PC yapmamim sebebi internetteki videolarda PC için port açma anlatılıyor bende hem cep telefonu ip hemde pc ip adresi için yapmak istedim. Sizin dediğinize göre doğru yapmışım zaten herşeyi ama neden hala olmuyor anlamış değilim. Sırf bölge ve vowifi sorunu yaşamamak için operatörü değiştirdim en sorunsuz Vodafone olduğundan dolayı ama yine çözemiyoruz. Bu kadar saçma şeyler olmaması gerekiyor biseyi yapmak için illa sonuna kadar uğraşmak lazım. Avrupa da insanlar %1-2 kısım harici bu tarz sorunlar yaşanıyor. Biz her yerden kısıtlanıyor illa bişey çıkacak. Neyse yine de yardımınız için çok teşekkür ederim

Rica ederim. Eğer bu konu sizin için kritik ise statik IP parası vermek yerine AWS lightstall'dan en ucuz sunucuyu kurup VPN yaparsanız hem VoWifi hem de VPN elde etmiş olursunuz. Eğer modemde destek yoksa rasperry pi alarak cihazlara teker teker ayar çekmeden tüm eve VPN dağıtabilirsiniz.
  • tgkhnt T kullanıcısına yanıt
    Şimdi baktım da Vowifi aynı zamanda sip de kullanıyormuş.
    NAT > ALG Kısmından SİP'e izin verip yeniden denerseniz belki işe yarar, önceki yöntemleri de ekleyip elbet
  • nasıl yapabileceğimi sorsam?
    Bu fotoğrafın bulunduğu sayfada
    Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

• koskoca turknet bu genel problemi aylardır çözemiyor. Bu nasıl iş Allah aşkına. herkese kayıt açın diyorlar. bu problemi herkes yaşıyor. genel bir problem. Turknet çözmemekte ısrar ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 24 Haziran 2020; 16:17:35 >
  • zaltun kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vowifi sorunu için network ekibimiz çalışıyor ve bu konuda bir gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, vowifi sorunu için network ekibimiz çalışıyor ve bu konuda bir gelişme olması durumunda sizinle paylaşacağız.
    Geçtiğimiz aylarda Çanakkale’de düzeltmiştiniz
    Diğer illerde niye yapamıyorsunuz?

• sip'e nasıl izin vereceğim
    Cevapta açıkça nerede olduğunu anlattım.
    Bu hazıra konmak değil uğraşmamak. Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor
    TTNet TP link wd9970 modem kullanıyorum ve wovifi açık.Modemde ayarda yapmadım.
    Statik ip lide değil 100 lü ip Cgn havuzu yani.
    Sanırım TT Vae altyapısı kullananlarda pek sorun olmuyor olabilirmi acaba?

• Siz baya yanlış yorumluyorsunuz, konuya dair bilgimin sıfır olduğunu ilk girimde söyledim zaten. Anlamıyorum, bilgim yok. Sorarak çözmeye çalışıyorum. Teşekkürler yine de.

• e_capkan kullanıcısına yanıt
    Merhaba, bu konuda genel olarak çalışma yapılıyor. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklınyolubir

TTNet TP link wd9970 modem kullanıyorum ve wovifi açık.Modemde ayarda yapmadım.
    Statik ip lide değil 100 lü ip Cgn havuzu yani.
    Sanırım TT Vae altyapısı kullananlarda pek sorun olmuyor olabilirmi acaba?
    Vae altyapısındayım. İp adresim 100.xxx başlıyor ayrıca bende vaedeyim modemim airties air 5650 v2 TT modem. Bölgeye göre de farklılık görsteriyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.