Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eşimin telefonu 2 gündür ses kesilmesi oluyormuş Bugün aklıma bu konu geldi.

Artık vowifi çalışyor arkadaşlar. Problemi düzeltmişler.

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

Ekleme: Tam emin değilim ama sanki kullandığım TP link 9970 V3 modemin yazılımı güncellenmiş gibi.. Kolay mnü vs gelmiş. Önceden yoktu sanırım

Ekleme 2: Ses kesilmesini bunla alakası yokmuş. Telefonu kapat aç düzelmiş. Ama bu konu için deneme vesilesi oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_alp -- 27 Haziran 2020; 17:10:23 >
  • mehmet_alp M kullanıcısına yanıt
    Merhaba, sorunun çözümlendiğine sevindim. İyi günler dilerim.
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

VoWifi için kalıcı bir çözüm olacak mı? Olacaksa tahmini tarih ne zaman? Çünkü önceden stabil çalışan vowifi, Yapa'ya geçtikten sonra çok nadir çalışmaya başladı. Ben arama yapabiliyorum ama dışarıdan gelen aramalarda ulaşılamıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uurunal -- 27 Haziran 2020; 21:11:57 >
  • Uurunal U kullanıcısına yanıt
    Merhaba, network ekibimiz sorunun çözümü için çalışıyorlar ama süre bilgisi veremiyorum.
  • Aynı sorunu bende yaşıyorum modem üzerinden söylenilenleri yapmama ragmen henüz sonuç alamadım. ayrıca destek bileti açtım fakat sonuca henüz daha ulaşamadım.
  • bilenbiri kullanıcısına yanıt
    Değerli Turknet mühendisleri müsait olursa bu problemi çözeceklermiş. Turknet destek bu bilgi dışında bir bilgi vermiyor. Defalarca yazdık. Mühendislierin müsaitliği bekleniyor. Olmazsa router, firewall ve cihaz yazılım configlerini göndersinler bize biz bakalım !

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Merhaba, yaşanan sorun ile ilgili network ekibimiz çalışmalarına devam ediyor. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğiz. Konuyu yakından takip ediyoruz.
  • Sabit ip de düzeliyor sorun kalmıyor. Madem sorun sizde statik ip ücretini kendiniz karşılayın dedim. Bana dönüp birde statik ip alırsanız sorun çözülecektir. Tek çözüm yolu budur diye dönüş yapılıyor. Yazık ne günlere kaldık yarabbim. Acilen bu sorunun turknet tarafından çözülmesini bekliyorum. Turknet gerçekten severek kullandığım bir sağlayıcı ama böyle giderse değiştirmek zorunda kalacağım...
    Merhaba, yaşanan sorunun çözümü için arka planda network ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyeceğiz. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
    Burayla ilgilenicekmisiniz artık?
    https://forum.donanimhaber.com/yine-turknet-yine-rezalet--144383302
  • M0rpheous kullanıcısına yanıt
    Merhaba, yaşadığınız kopmalar için hattınızı ankastre kutusuna kadar sağlama alarak bilgi vereceğiz.
    Çok harika açık olan destek kaydıda silinmiş bugün süper bir durum. Sizin bence bu sorunu çözmeye niyetiniz yok. Niyetiniz yok ise bize söyleyin başka servis sağlayıcılar ile görüşelim. ve internetimizi taşıyalım.
    Merhaba, destek kayıtlarını silmiyoruz. Kontrol edebilmem için GSM numaranızı PM üzerinden paylaşır mısınız?
  • Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor
    Maalesef aynı sorun bende de mevcut. Türknet üzerinden Vodafone VoWifi araması yapamıyorum. Port açıp denedim ama yine de olmadı.Arama başlıyor ama arama sesi gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qu4dro -- 7 Temmuz 2020; 16:24:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, yaşanan sorunun çözümü için arka planda network ekiplerimiz gerekli çalışmaları yapıyor. En kısa süre içerisinde sorunu çözümleyeceğiz. Gelişme olması durumunda bilgi vereceğim.
    Aylardır çalışma yapılıyor değişen bir şey yok. Cgnat makinalarının bazısında vowifi çalışırken bazısında çalışmıyor nasıl bir sorunmuş aylardır çözülemedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CGNat ile TT VoWiFi sıkıntısı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • qu4dro Q kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vowifi sorunu için network ekibimizin kontrolleri devam ediyor. Gelişmeleri sizinle paylaşacağız.
  • Wowifi icin statik ıp aldm ip almadan nasıl cozeriz zyxel mode

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • krcc kullanıcısına yanıt
    Merhaba, vowifi sorunu ile ilgili network ekiplerimiz arka planda çalışmalarına devam ediyor. Sorunu en kısa süre içerisinde giderecekler.
  • Selamlar,

Zyxel P-1302-T10D v3 modemim var ama bağlantı noktası tetikleyici diye bir ayarım yok. İsmi başka mı geçiyor acaba. Maalesef wifi calling kullanamıyorum evde de telefon çekmiyor, bağlantım turk net.Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.