Şimdi Ara

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
486
Cevap
11
Favori
26.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi başlık altında destek kaydı oluşturabilirim ki? Oluşturduğum destek kayıtlarının hepsine otomatik dönüşler yapıldı şimdiye kadar, internetim yavaş diyorum bin kere yazdım hep otomatik dönüldü. Buna ne cevap yazılacak ki? Çözümü TurkNet’ten bulamayacağımı düşündüğüm için buradan yardım istedim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgkhnt

Hangi başlık altında destek kaydı oluşturabilirim ki? Oluşturduğum destek kayıtlarının hepsine otomatik dönüşler yapıldı şimdiye kadar, internetim yavaş diyorum bin kere yazdım hep otomatik dönüldü. Buna ne cevap yazılacak ki? Çözümü TurkNet’ten bulamayacağımı düşündüğüm için buradan yardım istedim.
    Türknetin Maaşallahı var o konuda..
    Destek kaydına DİĞER seçeneği eklemek o kadar zorki ?
    Vowifi ve benzeri başka bir konu hakkında destek kaydı açamaz hiç kimse.
    @TurknetDestek bunu bilmiyormu ?
    Hesapta ilgileniyoruz genel olarak demek için.
    Ben 100 Mbps paketi SNR margin yüzünden 75 Mbps e çekmek istedim 1 hafta sürdü.Ancak Twitter'dan yazdımda çare oldular.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgkhnt T kullanıcısına yanıt
    Arkadaşlar bu konu cidden benim için çok önemli, bunun için üye oldum. Yardım dileniyorum...

kullandığınız modem marka modelini yazarsanız iyi olur
  • Zyxel - VMG3312-B10B klasik ttnet modemi.
    Telefon iPhone 7
    Operatör Vodafone

• Aynı sorunu yaşıyorum. Birkaç çözüm.yolu denedim fakat nafile.
    Modem:airties Air 5650 V2
    Hat: Vodafone
    Cihaz :oneplus 6
    Volte sorunsuz kullanıyorum lakin vowifi simgesi telefonumda gözükmüyor modemden olduğunu düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu simge var, ben dışarıyı ararken çalışıyor. Arada kopmalar olsa da kullanabiliyorum.

Fakat dışarıdan bir arama düştüğünde simge kayboluyor.

Ttnetteyken, Wi-Fi ile aramadan dolayı telefonuma herkes ulaşabiliyordu. Şimdi ulaşılmıyor. Vodafone haliyle bu işi çözemiyor. Gelen aramada da nasıl aktif olur, nasıl çalışır bu?

İş arıyorum, başvuru yaptığım yerler dönüş yapıyor mu onu bile bilemiyorum. Arayan kim servisine üyeyim fakat o da sağlıklı değil.

Kısacası benim için çok önemli...

Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

adsl kullanıyorsanız ptm'yi atm yapın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 23 Haziran 2020; 14:53:48 >

• lazye kullanıcısına yanıt
    500 numaralı portu tetiklemeye açtınız mı?
    Ayrıca bu mesaja cevap olarak nat>uygulamalar>yeni>kategori vpn>ugyulama ipsec>kural görüntüle'ye tıklayınca çıkan ekranı atabilir misiniz?
  • "ptm'yi atm yapın" demişsiniz, nasıl yapayım?onu anlamadım.

Merhaba, bu konuda performans sorunu statüsünde destek kaydı açarak içerisine benimle paylaştığınız bilgileri iletmeniz durumunda teknik uzmanlarımız gerekli çalışmaları yapacaktır. Destek kaydı bu statüde kapatılması durumunda kayıt numarasını benimle paylaşabilirseniz yardımcı olmak isterim.
    ikinci fotoğraftaki arayüz listesinden bahsettim
  • TurkNetDestek kullanıcısına yanıt
    Merhaba Turknetdestekciğim, kullanıcıların yani bizlerin girdiği sitenizde “performans sorunu” statüsünde bir bildirim yapılamıyor. Tek tek fotoğraflarını koyacaktım işlem başlıklarının-içeriklerinin fakat üşendim.

• dediğinizi yaptım, akabinde modemi kapatıp açtım fakat durum aynı. gelen aramada direkt olarak gidiyor simge.

ne yapmalıyım? yaptıklarımı sileyim mi?
    cevap olarak verdiğiniz fotoğraftaki ipsec kuralını ekleyip güvenlik duvarını en düşük - kapalı alana getirin. yine olmazsa hepsini geri alabilirsiniz. Yapacak pek bir şey kalmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-F8D7B057F

500 numaralı portu tetiklemeye açtınız mı?
    Hocam şöyle bir durum var. Hem pc hemde telefon ip üzerinden port açma işlemini yaptım ama beceremedim galiba. Buyrun görsel ;
    Türk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini EngelliyorTürk.net VoWifi (Wifi Arama) Hizmetini Engelliyor

• Böyle mi? yaptım ama yine aynısı, arama gelince direkt olarak vowifiden düşüyor...

mutlaka bir şeyler olmalı ya, başka yollar yok mu?

• lazye kullanıcısına yanıt
    o adresler telefona aitse yanlış bir şey görünmüyor
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.