Bildirim
Turk Netten - Turktelekoma geçiş Nasıl?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Tahaddüt olmadığı için istediğiniz şekilde iptal edip ya da internetinizi taşıma yapıtırıp kapabilirsiniz. TT ofise gidin yardımcı olacaklardır -
quote:
Orijinalden alıntı: kütahyalı_ramazan
Tahaddüt olmadığı için istediğiniz şekilde iptal edip ya da internetinizi taşıma yapıtırıp kapabilirsiniz. TT ofise gidin yardımcı olacaklardır
Selamlar şuan hali hazırda Türk Telekom kullanıyorum. Taahhütüm ise Kasım 1'de bitiyor. Ben 25 Ekim gibi evraklarımı doldurup TurkNet'e geçiş işlemlerimi başlatsam aksilik olmaz ise kaç gün içerisinde internetimi aktif olarak kullanabilirim? Evimde şuan aktif internet olduğu için bağlamaya gelen arkadaş olacak mı yoksa herşey sistem üzerinden mi halledilecek? Yani İSS değiştirdiğim zaman sistem üzerinden mi işlemler yapılacak yoksa saha ekibi gelip bağlantı değişikliği yapacak mı? Teşekkürler. -
quote:
Orijinalden alıntı: xbreakx
quote:
Tahaddüt olmadığı için istediğiniz şekilde iptal edip ya da internetinizi taşıma yapıtırıp kapabilirsiniz. TT ofise gidin yardımcı olacaklardır
Selamlar şuan hali hazırda Türk Telekom kullanıyorum. Taahhütüm ise Kasım 1'de bitiyor. Ben 25 Ekim gibi evraklarımı doldurup TurkNet'e geçiş işlemlerimi başlatsam aksilik olmaz ise kaç gün içerisinde internetimi aktif olarak kullanabilirim? Evimde şuan aktif internet olduğu için bağlamaya gelen arkadaş olacak mı yoksa herşey sistem üzerinden mi halledilecek? Yani İSS değiştirdiğim zaman sistem üzerinden mi işlemler yapılacak yoksa saha ekibi gelip bağlantı değişikliği yapacak mı? Teşekkürler.
internetin aktif olduğu için kimse gelmez.geçiş esnasına kadar eski iss ile devam edersin geçiş tamamlanacağı sıra ufak bi kesintiden sonra yeni iss sana k.adı ve şifreni mesaj olarak atar modemine onu girdikten sonra devam edersin.
-
quote:
quote:
Selamlar şuan hali hazırda Türk Telekom kullanıyorum. Taahhütüm ise Kasım 1'de bitiyor. Ben 25 Ekim gibi evraklarımı doldurup TurkNet'e geçiş işlemlerimi başlatsam aksilik olmaz ise kaç gün içerisinde internetimi aktif olarak kullanabilirim? Evimde şuan aktif internet olduğu için bağlamaya gelen arkadaş olacak mı yoksa herşey sistem üzerinden mi halledilecek? Yani İSS değiştirdiğim zaman sistem üzerinden mi işlemler yapılacak yoksa saha ekibi gelip bağlantı değişikliği yapacak mı? Teşekkürler.
Eğer ev telefonunuz yok ise saha dolabından veya santralden hattiniza o bağlanacak ama bu işlem eve kimsenin gelmesini gerektirmiyor. Şu an ne kadar hız alıyorsunuz ? TürkNet ne vaat etti ve modem sizin mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
Eğer ev telefonunuz yok ise saha dolabından veya santralden hattiniza o bağlanacak ama bu işlem eve kimsenin gelmesini gerektirmiyor. Şu an ne kadar hız alıyorsunuz ? TürkNet ne vaat etti ve modem sizin mı ?
Saha dolabından bağlama süreci beni korkutuyor açıkçası. Sürecin uzaması iyi olmaz. Şuan 24mbit VDSL var ve 20 altına düştüğünü görmedim. Netflix ve Smart TV uygulamaları sorunsuz. TurkNet 35 mbit verecek. Altyapı bana yakınmış tamamlanınca 100 mbit olur dediler. Modem bana ait olduğu için ekstra ücret çıkmayacak cebimden. Malum çalıştığımız için kimsenin gelmeyecek olması iyi oldu. Teşekkürler yardımlarınız için.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi break. -- 29 Eylül 2017; 14:39:42 >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
Saha dolabından bağlama süreci beni korkutuyor açıkçası. Sürecin uzaması iyi olmaz. Şuan 24mbit VDSL var ve 20 altına düştüğünü görmedim. Netflix ve Smart TV uygulamaları sorunsuz. TurkNet 35 mbit verecek. Modem bana ait olduğu için ekstra ücret çıkmayacak cebimden. Malum çalıştığımız için kimsenin gelmeyecek olması iyi oldu. Teşekkürler yardımlarınız için.
Sizin porta ses portu paralel bağlanacak, internet geçer de ses ne zaman bağlanır bilmiyorum bazen TT ekiplerinin ses ve net için ayrı ayri uç bıraktığı oluyor bunlar bölgeden bölgeye ve ekibe göre değişiyor abonelik başlamadan neler yaşanacağını bilemeyiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İlk önce ev telefonunu Türk Telekom'a geçireceksiniz 1 hafta zaman alabilir sonra Türk Telekom'a geçireceksiniz bence gerek yok iptal edin yeni abone gibi başvurun Türk Telekom'a Fiber hızlı hepsi dahil kampanyası çok iyidir ona göz atın derim. -
quote:
Orijinalden alıntı: NitroNos
İlk önce ev telefonunu Türk Telekom'a geçireceksiniz 1 hafta zaman alabilir sonra Türk Telekom'a geçireceksiniz bence gerek yok iptal edin yeni abone gibi başvurun Türk Telekom'a Fiber hızlı hepsi dahil kampanyası çok iyidir ona göz atın derim.
turknetteyiz nasıl iptal edeceğiz ? -
Türk Telekom ofisine gidip ev telefonunuzu türk telekom'a taşıyacaksınız 1 hafta sonra interneti taşıyacaksınız bu kadar. -
Bende türknette ev telefonu ve interneti aktif kullanıyorum.
Türk Telekoma geçmek istiyorum mevcut ev telefonu numaram değişmeden geçmem gerek. Önce ev telefonunu taşıyacağım peki bu geçiş olurken ve olduktan sonra internetim de bir kesilme olacak mı türknette kalıcağı için netim Net için telefon taşındıktan sonra talep edicem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Turknet'teki (VAE altyapı) telefon numaramızı Türk Telekom'a taşıdıktan sonra Turknet'in internet hizmeti için iptal başvurusunda bulunmazsak Turknet'in interneti yalın internet olarak mı devam ediyor? Yani aynı kablodan telefon hizmeti TT, internet hizmetini Turknet sağlayacak şekilde hizmet devam ediyor mu?
-
Merhaba, sadece telefon hattınızı taşırsanız internet hizmetinizi kullanamaya devam edebilirsiniz.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X