Şimdi Ara

Türk Plaka Aracı Yabancı Plaka Yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, merhaba! Size bir soru sormak istiyorum. Diyelim ki benim bir arabam var ve o araba ile yurtdışına gittim fakat ben aracın plakasını yabancı plakaya yani gittiğim ülkenin plakasına çevirmek istiyorum. Acaba bu mümkün mü? Mümkünse nasıl yapılır?

• O ülkenin 2. el araç ithalatına izin veren bir ülke olması lazım. Aracı 2. el ithal edip o ülkenin tesciline sokmanız gerekir. Sonrasında bir başkası üzerine satış gösterip tekrar kendi üstünüze almanız gerekir mi yoksa direkt kendi üstünüzden işlem yapılabilir mi orasını bilmem.

Türkiye'de mümkün değil örneğin çünkü 2. el araç ithalatı yok bizde. Avrupada mümkün ama mantıklı değil. Burada aracınızı satıp avrupadan başka araç almak çok daha mantıklı değil mi?

• fractal design kullanıcısına yanıt

Kesin dönüş yapacak gurbetçiler belli bir yaşa kadar olan otomobillerini TR plaka yapabiliyorlar diye biliyorum.

• Sanal Bellek S kullanıcısına yanıt

Evet öyle bir hak var ama arkadaş tam tersini söylüyor. Buradaki aracını yurtdışına götürmek istiyor.

• fractal design kullanıcısına yanıt

Yani, anladığım kadarıyla yapılamıyor, yapılabiliyor olsa bile çok zor, değil mi?

• Ben bi' ara internette bir Tofaş görmüştüm, plakası Alman Plakaydı. O yüzden merak ettim. Fakat büyük ihtimalle yurt dışında bu araç vardır, kim bilir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.