Şimdi Ara

Türk şirketleri Dünya devlerini satın alacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
863
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Türk şirketleri Dünya devlerini satın alacak

(En Son Oy Tarihi: 16.11.2015)
Giriş
  • Vestel = intel intelin adı V-intel (vestelintel)
    Türkcell =Apple lı satın alacak...
    Microsoft = devlet satın alacak....
    Şimdilik bukadar yeter...Sansasyona hazır olun.Sansasyon nedir lan.(valla unuttum)
    Arkadaşlar ben hayatım boyunca şaka yapmadım.
    Vestel yakında bir işlemci firmasını satın alacak adı sis veya via neyse...Daha sonra kendi telefonlarında buzdolaplarında ve diger uydularda veya karayel uydu cihazları türksaat 4d falan filan işte o uydularda kendi işlemcisini kullanıcak.Daha sonra smart tv telefıon tablet derken inteli satın alacak.Buna inandınız mı inanmadınızmı bunu bilmek istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 28 Eylül 2015; 20:12:02 >

• Dh nin en gereksiz konusu olmaya aday gösteriyorum,onaylayanlar?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple tüm parasıyla Türkiye yi satın alabilir neyin kafası bu?

• Siz bu yukardaki adama bakamıyın oy verin yada görüş bildirin lütfen.Alır yada alamaz.Görüşürüz.Şakam yok.Dediklerimde ciddiyim.Vestel inteli satın alacak.Hatta geçengün vestelin sahibinin helikopterini düşürmek istediler.Ben bunu birkez daha söyledim canlı yayında donanım haberde.Twicti galiba.
    2009 dada şöyle demiştim chip onlinede amd hem xbox a hem ps4 de işlemci ver ekran kartı üreticek demiştim.
    Ozamanın halkı bana sen delisin.Amd batıyor.Sakın microsoft satın almasın sakın sony satın almasın demişlerdi.Yıl 2015 dediklerim çıktı.Ama size söylemiştim.Chip online da kanıt bulamazsınız bütün yazılarımı sildirdim.Hiçbir konuşmam yok.Ama recep baltaş hatırlıyorsa sorun.tekopattanda ban yedim bunuda ileteyim adları gavurca technopat gelmişler bize türkçe konuşmayı ögretiyorlar.Noktadan sonra yazı yazmışımda işte seviyesizimde 2099 kadar ban.Böyle insanlarda var yanlış anlamayın Allahın Tötonları...(Teuton)
    Admin mogol lu banladıda admin teuton da olmazsa Allahın cermenleri olsun seni kırmayalım..Cermenleride hakaret olarak alıyorsan Allahın vikingleri, frankları, astekleri, mayaları, hititlileri, bizansları, iyonyalıları, persleri...Hani bunlar hakaret degil.Kimine göre iltifat bile sayılır.Çünkü aynı dili konuşmuyoruz.Ben Türküm..Anlamıyorum bunlar ne yapıyor...Türkçemizi güzel konuşalım diyorlar 300000 tane hataları var.Arasan bulursun.Türkçe konuşmayı sen git ogluna kızına ögret önce.Sonra gel kendin ögren sonra gel arkadaşlarına ögret bize ögretme.Yaşımız geçti.(teknopat adminlerine söylüyorum) donanımlık bir durum degil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 30 Eylül 2015; 19:35:10 >

• Bakın sizi uyarıyorum beni engelleyip durmayın...Nezaman ana avrat küfür edersem engelle 20999 kadar...Ama yok mongol muş yok mogol muş yok kekoymuş bunlara ceza verip durmayın kaçyaşındasınız ya siz.Çocuk cocuk adminleri getirip buraya forumun başına bela ediyorsunuz..Adam gibi iş yapın..Donanım haber beni engellerse donım haber kaybeder...
    Bakın kosca twic kaybettii..twiter kaybetti...
    Twitere yazdım dedim ki bu 40 50 karakter nedir nekadar saçma neden sınır koydunuz.Adamlar sürekli engelledi..Twiteri lanetledim..Aynı motorola gibi artık neyapsa bir daha belini düzeltemez...Batmaya mahkum..Teknopat da chip online da teknopat beni engelledi neymiş virgülden sonra boşluk olurmuş...2099 kadar banladı..Kim kaybetti..Kekolar kaybettii...Keko olursan insanları kaçırtırsın bende sıradan biri olmadıgıma göre hergün bir aletin yanar...Chip onlinede bebeler ana avrat küfür ediyordu bunada karşıyım..Küfür eden banlansın...Ordanda o yüzden ayrıldım forum sitesi çok bana..Bügün donanım banlar yarın hacı babaya geçerim..hacı baba banlar veysel dayıya geçerim forumdan bol ne var..Beni kaybedersen sen zaten kaybettin..
    Neymiş efendim 3. şahısa hakaret etmişim...Sen 3.şahısın avukatımısın...Teknopat kalkar sitenizle temasa geçer.Der bu adam bana hakaret etti.Kalkar uyarı verirsin...Senin beni uyarmaya ceza vermeye hakkın yok..
    Hak yok hak..Hak nedir biliyorsun...
    Donanım habere bir forumda bişey dersin donanım haber adiminleri görür site ile temasa geçer yayından kalkar veya kullanıcı uyarılır...Amerikadaki olaylarada karışıyormusunuz...
    Size ait olmayan şeylere burnuzu sokmayın.Bırakın tekonopat sizinle iletiişim kursun sonra ceza ver..Anladın mı admin bir daha uyarmam.Seni öyle bir banlarım ailenden dünyadan herşeyden ban yersin..Sen bana sanalda koyarsın ben sana heryerde ban koyarım..Beni ugraştırmayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 2 Ekim 2015; 14:50:43 >

• Bu ne la
    La bu ne
    La ne bu
    Ne la bu
    Ne bu la
  • Abi ne içtin bizede söyle
    kesinlikle liselidir...
    lol başka işin yokmu len...
    Aklıma başka bişey geldi ama forumdan atılırım diye korkuyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ok

• Noluyor burda... liseyi 2001 de bitirdim üniversiteyide dondurdum..4 sene işletme açık ögretim..Ama liseli degilim...13 kişi yanlış düşündü üniversiteli üniversiteli liseli degil...
    Ne içtigime gelince enson çay içtim içki hiç agzıma sürmedim..5 tane ayrı piskologdan tescilli akıl saglıgım var...
    Kanka oluyoruz hepsiyle..Akıl saglıgım yerinde..Bu dediklerim 2023 kadar olacak..Oldugundada beni hatırlamayacaksınız..
    Yazdıklarımı çoktan silmiş olucam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DETROID -- 3 Ekim 2015; 22:47:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonw

Dh nin en gereksiz konusu olmaya aday gösteriyorum,onaylayanlar?

Vestel, Apple ı satın alacak.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.