Şimdi Ara

Türk Tarihiyle İlgili Hoş Bir Site Buldum İlgilenler İçeri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Kurultaj Bugac hakkında birkaç şeye bakarken, tesadüfen bu siteye rastladım. İçeriğini incelediğimde gayet hoşuma gitti. Gerçekten baya emek verilmiş. Sitede tek tek bütün Türk bayrakları (küçük topluluklara kadar) mevcut. Ayrıca attığım linkte gördüğünüz üzere, önemli tarihçilerimizin (Bahaeddin Ögel, Hikmet Tanyu, İbrahim Kafesoğlu...) Türk tarihi hakkında yazdıkları kitapların PDF versiyonları mevcut. İlgili arkadaşların bi göz atmasını tavsiye ederim.

Bu direk sitenin linki:

https://kurultajbugac.wordpress.com/

Bu kitap PDF'lerinin linki:

https://kurultajbugac.wordpress.com/page/4/

• hiç bakan olmamış galiba :D
  • Teşekkür ederiz.
  • Rica ederim. Türk sevdalıları için gayet hoş bir site.
  • Boş zamanım oldukça okumaya çalışacağım. İnsan kültürünü, nereden geldiğini öğrenmeli. Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metin2nin Demircisi

Boş zamanım oldukça okumaya çalışacağım. İnsan kültürünü, nereden geldiğini öğrenmeli. Teşekkürler.

Mustafa Kemal'in hazırlattığı Türk Tarih Tezi'ni edinmenizi tavsiye ederim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • paardon kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu her sene toplanılan kurultay olayı ile ilgili bi site galiba, eyvallah dostum incelerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cosmos Bebop

bu her sene toplanılan kurultay olayı ile ilgili bi site galiba, eyvallah dostum incelerim

Site ismini her sene Türk topluluklarının Macaristan'da da toplandıkları bi kurultaydan alıyor. Sitede zaten bu kurultay hakkında oldukça bilgi var ancak sadece Kurultaj'la ilgili değil bütün Türk tarihi ile ilgili bilgiler mevcut.

Türk Tarih Tezi'ne gelirsek muhtemelen hazırlayan kişinin gözünden kaçmış. Farkedince koyacağını tahmin ediyorum.
  • Güzel bir siteye benziyor, teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arbores

Güzel bir siteye benziyor, teşekkürler.

rica ederim.

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Süleyman Askeri hakkındaki yazıyı okumanızı kesinlikle tavsiye ederim. Biraz uzun ama gerçekten önemli bir yazı olmuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.