Şimdi Ara

Türk tekekom internet devretmek istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ERİŞİM TARİFE TİPİ : HİPERNET LİMİTSİZ 35GB AKN
    ERİŞİM HIZI : 24 Mbps'a Kadar
    Ayda 50 tl

İstanbul.Güngören
    2 ay kullanılmış vdsl ' ide vereceğim.
    Fiber altyapı gereklidir.

Taşındığım yerde de internet olduğu için bu hattı dondurmak zorunda kaldım. İptal ettirirsem taahhütten dolayı ceza ödememek için devredeceğim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mali.ozturk90 -- 20 Ocak 2017; 16:6:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• keşke taahhüt imzalamasaydınız

türk telekom un taahhüt bedelleri çok ağır

sırf bu yüzden ttnet ile hiç bir şekilde abonelik yapmıyorum

300-350 lira arası bir fiyat çekmişlerdir size muhtemelen
  • Taahhütsüz yapmıyolar ki. En fazla 100 lira dedi ttnet şubesi 380 lira diyor müşteri hizmetleri

• Mali.ozturk90 M kullanıcısına yanıt
    taahhütsüz sağlayıcılar var

turk net gibi

ttnet den daha ucuza taahhütsüz, bağlantı ücreti olmadan, internet veriyorlar

keşke internet bağlatmadan önce bu forumda konu açsaydınız. Çünkü cayma süresini geçtikten sadece bir gün sonra interneti iptal etseniz sizden 230 lira civarında cayma bedeli alırlar. Modem de almışsanız bu 300 liralara çıkar. Türk Telekom şubesinde özellikle yeni abonelik başlatacaksanız hiç bir çalışanın dediğine inanmayın. Sadece neye imzaladığınıza bakın ve sözleşmeyi baştan sona okuyun. Bu adamların şakası yok.

ama ilahi adalet diye bir şey var

sürekli yalan üzerine, insanları kandırmak üzerine kurulu bir sistemleri var, sadece taahhüt imzalayana kadar bu yalanlar hileler sürmüyor, abonelik iptaline hatta iptal sonrasına kadar devam ediyor. O yüzden iki yakaları bir araya gelmiyor.

ne borçlarını ödeyebiliyorlar, ne yaptıkları yatırımın meyvesini alabiliyorlar, ne rakabetin olduğu bölgelerde varlık gösterebiliyorlar. Dünyanın parasını kazandılar Türk Telekom üzerinden. Ama şirketin arap hissedarları iflasın eşiğinde.

burası arabistan değil. İnsanlar zengin değil. Lüks içinde yaşamıyor çoğu kişi. Üç kuruş parayla ev geçindiren çoğu kişinin böyle 100 lerce lirasını gasp ettiler. 2 milyar dolarlara yaklaşan net kar oranlarından 300-400 milyon dolarla düştüler. Daha yazılacak çok şey var. Elin gavurunun yapmayacağı şeyi elin arabı yapıyor ya o koyuyor bana.

isterseniz tuketici.btk.gov.tr ye mağduriyetinizi yazın.

iki aylık internet iptalinde 380 lira cayma bedeli istendiğini, iki aylık ödediğim tutar toplamda 120 lirayken nasıl 380 lira indirim alabildiğini, burada haksız bir kazanç olduğunu, Türk Telekom gibi devlet ortaklı bir şirketin çalışanlarına güvenerek taahhüt imzaladığını, ttnet çalışanın maksimum 100 lira gibi bir ceza ödeyerek aboneliğini sonlandırabileceği şeklinde yalan söylediğini belirt. İnsanları kandırarak devlet ortaklı bir şirketin isminin kirlendiğini belirt. Bir şey değişeceğini sanmıyorum ama en azından BTK ilerde bir düzenlemeye gider belki taahhütlerle ilgili.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mcrew -- 21 Ocak 2017; 15:59:12 >

• Yazdım bi hafta önce inşallah birşey çıkar

• İnternet alacak varsa illa türk Telekomdan ben de Ankarada devredebilirim arkadaşlar. Sizin açınızdan bi sorun olmaz fiyatlar aynı çünkü. Beni kurtarmış olursunuz

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.