Şimdi Ara

Türk Telekom

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bagli bulundugum adreste Türk Telekom alt yapisi olmadigindan evime internet cekemiyorum malum turkcell. Vodafone.avea 3G intertleride hem pahali hemde kota sorunu oluyor simdi bu 4G ev telefonu olarak cep telefonu gibi sinyal alip modeme baglanti yapabilirmiyiz cevaplariniz icin simdiden cok tesekkurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbenzer -- 2 Mayıs 2015; 23:12:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 4G ne alaka telefonla

• 4G baz istasyonlari gibi bisey degilmi sorumu anlamadın galiba telefon alt yapımız olmadigindan evime sabit hatli telefon cekemiyorum mahallemde telefon kutusu yok diyorlar sabit hat yok diye internette yok telefonla idare ediyorum suan pc var ama internet yok diye kuramiyorum umarim anlamissindir kolay gelsin

• benbenzer B kullanıcısına yanıt
    4G 2016 da geçiş olacak oda olursa boşa bekleme.
  • Benim bu dedigim sorunum cozulecekmi bilgisi olan varmi

Olmayan 4g ile nasıl bağlantı yapmayı düşünüyorsunuz? Operatörlerin mevcut 3g tarifeleri dışında şansınız yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    4g baz istasyonu üzerinden hizmet verir bu doğru ama alt yapı türk telekom alt yapısı telefonu interneti olmayan yere sabit telefon ve sabit internet erişimi getirmez. evde bağlandığın modem wi-fi ağını kendisi kurar telekom santraline bağlanır ve ev içerisinde sabit interneti yayar. birisi sabit hat türk telekom kablo ile hizmet veriyor diğeri 3g-4g baz istasyonları ve kendi ağ omurgası yani birbiriyle ilgisi yok anlayacağın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    türk telekom modem
    4 hafta önce açıldı
    Türk Telekom mobil
    3 ay önce açıldı
    Türk Telekom cimer
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Teşekkür Anıl en azından bilgi almak almamaktan iyidir hayırlı geceler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.