Şimdi Ara

türk telekom 1000dk 1000sms 6gb

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dün bana bi mesaj geldi ama galiba uzun süredir kullandigimicin boyle bi tarife yani kisiye özel bi tarife bu. turkbtelekomun kendi sitesinede baktim boyle bi tarife yok 12 ay faturali sozune 29 tl cok iyi bi tarife. dun gecmek icin 1268e evet yazın detaylar icin arayacagiz dediler yazdım ancak dönmediler. 3 mesaj daha attim yine donmediler bu firsati kacirmamam lazim yarinda suanki tarifem sifrlanacak yani yarina kadar gecmem laxim. ne yapmalihim?
    (konuyuacacak baska yer bulamadim yanlis degildir insallah)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• **

• La havle vela kuvvete.

Fiyatı başlığa eklesen keşke.Yanlış anlama, bu tarzda çok konu açılınca sana patladım. :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ZaferBiryol

La havle vela kuvvete.

Fiyatı başlığa eklesen keşke.Yanlış anlama, bu tarzda çok konu açılınca sana patladım. :)

+1

• bi bakın beyler, hala dönmediler.

• turk telekoma gittim bizde boyle bir tarife yok onu avea kisiye ozel kampanya olarak yapmistir mesaja csvap verin dedi cevap verdim donmediler dedim, yapabilecegim bisey yok dedi. bugun tarifem sifirlanacak bidahaki aya kadar boyle bi firsat gelmez bosu bosuna gitti ya.

• varmi cozum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TRap_34 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bugün bu pakete başladım ama bende taahhüt yok. Arkadaş memnun kalmazsanız koşulsuz şartsız bırakabilirsiniz dedi. Detayları öğrenmek için siteye baktım ama hiçbir şeye rastlamadım bu kampanya ile ilgili. Kişiye özel olabilir belki 4 tane hat ikisini üzerindende telefon alındı. Ayrıca bir akrabamda fabrikasında kurumsal olarak türktelekom kullanıyor onada yılda 2-3 telefon hediye ediyorlar.

• kisiye ozeldir buyik ihtimalle ama resmen gul gibi tarife gitti keske musteri hizmetlerini arasaydim.

• TRap_34 kullanıcısına yanıt
    bol kepçe tarifesi. ama 48 tl bende
  • 29 nerde 48 nerde. neyse faturalilaya gecenler icin 30 tlye aymi farife var ama 12 ay taahut sonrasinda normal fiyatina geciyor 50 tl civari. ona gececegim 12 ay sonrada baska bi tarife bulurum artik

• Hangi tarife ben faturasizdayim turktelekom 6gb faturali gormedim 30 a edit: gordum sitede faturasizdan faturaliya gecis 30 lira

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat5552 -- 5 Nisan 2016; 1:07:57 >
  • O kampanya var hocam 1000 dakika 1000 sms 4 gb 25 lira 6 gb olanı 30 lira. Ayrıca sitede yazmıyor ama internet ttnet ise ve evde türk telekom ev telefonu varsa (yalın adsl hariç) + 2 gb daha veriyorlar.

https://bireysel.turktelekom.com.tr/mobil/web/tarife-ve-paketler/Sayfalar/faturalida-4gb-6gb-tarifeleri.aspx
  • Bu arti 2 gb nerede yaziyor evde internet ttnet ama esimin uzerine onu da almak icin ne yapmam gerekiyor sitede goremedim de

• bu tarife için başvurmak istedik, fakat ttnet aboneliği 1 marttan sonra olanlara dediler :) bilginiz var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat5552

Bu arti 2 gb nerede yaziyor evde internet ttnet ama esimin uzerine onu da almak icin ne yapmam gerekiyor sitede goremedim de

Sitede yazmıyor hocam ttnet 2 seen taahhüdünüz varsa ev telefonu içinde taahhüt veriyorsunuz aynı şekilde mobil hat içinde taahhüt veriyorsunuz ve her ay +2 GB veriyorlar. Bunun için müşteri hizmetlerini arayın onlar size yardımcı olur. 24 ay hiçbir şeyi kapatamazsınız ama bunu unutmayın.

Bazı Türk Telekom bayileri afişte koyuyor onlara denk gelirseniz bu konuda yardım isteyebilirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.