Şimdi Ara

türk telekom 2 yıl taahhütsüz kampanya değişikliği yapar mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, türk telekom adsl kullanıcısıyım. yalın internet şeklinde 16mbit e 70 lira küsür ödüyoruz. bazılarına soruyorum neredeyse 60 liraya benim hızımın 2 katı alıyorlar türk telekomdan. tek fark vdsl olmaları galiba. ben vdsl olayını bilmiyordum önceden fakat türk netin sitesine adresimi girdiğim zaman 75mbit verebileceklerini söylüyor. demek oluyor ki mahallede vdsl var ve kabin de çok yakın bize. buna rağmen türk telekomdan çıkacağım zaten sözleşmeyi bekliyorum 8 ay kaldı. bu kalan 8 ay boyunca vdsl e taşıyabilme ihtimalim var mı ? yeniden sözleşme imzalamak istemiyorum zaten bu firma kadar dolandırıcı bir firma görmedim. kaç yıllık müşterisi olmamıza rağmen her taahhüt bitişinde hızımızı yükseltiyorlar tekrar sözleşme imzalatıyorlar. onun dışında bakın şu teknoloji sizin mahalleye geldi aynı fiyatta sizi vdsl e geçirelim hızınız artsın vesaire dediklerini duymadım. sürekli kampanya imzalatıp hız yükseltme amacını gütmüşler. müşteri memnuniyeti 0 olan firmalardan.

2017 de 7. gün kota bitiyor onun dışında 360p video izlemem de cabası. 2017 deyiz ben yazarken utanıyorum adamlar 3-5 mbit verirken utanmıyor.

• Halinize sukredin 6 yildir alt yapi bekliyorum 750 imza topladim mahhalleden. 1500 dairede alt yapi yok bwkliyoz halen.

Demem o ki utanmaniza gerek yok ben mahallemde internet yok derken millet soyle bi gerilip bakiyor. Hemde Türkiye'nin Baskenti Ankara'da Keçiören ilçesinde ikamet ettigimi duyunco şok oluyolar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • taahhütünüz bitmişse eğer telekoma kapatma başvurusu yapınız sizi bir haftaya kadar arayacakalr ve neden kapatmak istiyorsunuz felan diyecekler sizde maliyeti çok yüksek felan diyin size çok avantajlı fiyatlar verecekler emin olun başımdan geçti tavsiye ederim
  • Turk telekom online işlem merkezine girip hangi tarifelere geçebileceğine bakabilirsin

ya da 444 0 375 i arayabilirsin onlar yardımcı olabilir aynı zamanda bu tarifelere geçince taahhüt süresine bir etki olup olmayacağını da sorabilirsin.

şu an yeni abonelere her şey dahil 24 mbps 35 gb kotalı interneti 57 liraya veriyorlar.

35 mbps 50 gb kotalı tarife de 65 lira

24 mbps nin hızı 8 mbps ye düşüyor
    35 mbps nin ki ise 16 mbps ye kotadan sonra

gelip de pahalı tarifeler sunarsa tuketici.btk.gov.tr ye yazarsın. Yeni müşteriler 35 mbps yi her şey dahil 65 liraya alırken ben şu kadar paraya anca bu kadar hız alabiliyorum diye.
  • 25 mbps 50 GB kotalı, ilk 2 ay bedava, 44₺ ödüyorum. 2 yıl taahhütlü. Ama 25mbpsyi pek görmüyor.
  • utanmazlar 3.5 aydır bana söyledikleri yalanları ıspatları ile bir bir suratlarına vuruyorum kaçacak,bahane üretecek şey bulamıyorlar en son 30 yıllık altyapınız vs. fiber değil bu hat gibi geveleyerek saçmalıyorlardı.

Telekom dan sabit internetle ilgili herhangi bir aramalarında bunları azarlamaktan bıktım artık.. tüm hatlarımı iptal ettim..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben olsam Türknet'e nakil yapardım ama Türk Telekom'da özellikle kalacağım diyorsanız bana önerilen kampanya 24 ay taahhütlü 24 mb 75 gb tarife 39 TL + 5 TL Ev telefonu ücreti toplam 44 TL'idi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.