Şimdi Ara

TÜRK TELEKOM 2019 - (KOTALI PAKETLER) EK PAKET HIZLI TARİFELER !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118
Cevap
1
Favori
29.231
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

100 GB KOTALI, EK PAKET HIZLI PAKETLER GERÇEK KOTALI PAKETLERE DÖNÜŞMÜŞTÜR. 100 GB'I DOLDURDUĞUNUZDA İNTERNETİNİZ AY SONUNA KADAR DURACAK YA DA EK GB PAKETİ SATIN ALMANIZ GEREKECEK.

ESKİ KONUYA BİRAZ AŞAĞIYA İNEREK GÖZ ATABİLİRSİNİZ AMA ŞUAN EK PAKET HIZLI TARİFELER KALDIRILMIŞ DURUMDA !!!

GÜNCEL KAMPANYA:
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yalın İnternet Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yalin-internet-kampanya.aspx

GÜNCEL TAAHHÜTNAME:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/lider-kampanya.pdf

GÜNCEL DUYURU

KAMPANYA DETAYLARINDAKİ METİN

EK PAKET ÜCRETLERİ

↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ESKİ KONU ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ESKİ KONU ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓

Özetle AKN ile aynı mantık ama sadece 100 GB kotalı paketler mevcut, (200 veya 300 GB'lı paketler şimdilik yok.)

hızınız ne olursa olsun (24, 35, 50, 100) kotanız dolduğunda size ücretsiz ek paket tanımlanıyor ve bu ek paketin hızı 8 mbps'e sabitlenmiş.

(16 mbps ve 8 mbps hızındaki paketler hariç. Onlarda ise 16 mbps hızınız, 5 mbps'e sabitleniyor. 8 mbps hızınız 3 mbps'e sabitleniyor.)

Mevcut Kampanya: (Sayfayı görüntüleyebilmek için "Evde internet müşterisi değilim" seçeneğini seçin.)
    bireysel.turktelekom.com.tr
    Yalın İnternet Kampanyası > Evde İnternet > Türk Telekom
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Sayfalar/yalin-internet-kampanya.aspx

Yukarıdaki linkten 'Kampanya detaylarına tıklayıp en aşağı geldiğiniz zaman aşağıdaki taahhütname linkiyle karşılaşıyorsunuz.

Kampanya Taahhütnamesi:
    https://bireysel.turktelekom.com.tr/evde-internet/web/kampanyalar/Documents/lider-kampanya.pdf

Yukarıdaki taahhütname aynı zamanda aşağıdaki kampanyanın da taahhütnamesi.
    www.turktelekomprime.com
    Limitsiz 24 Mbps Lider Kampanya | Evde İnternet | Türk Telekom Prime
    https://www.turktelekomprime.com/evde-internet/lider-kampanya-24-mbps-limitsiz

Sitedeki fiyatların, taahhütnamedeki fiyatlardan 11 TL daha pahalı olmasının sebebi. Bağlantı ücreti olan 11 TL'nin sitedeki fiyatlara eklenmiş olması. Taahhütnamede de bağlantı ücretinin yansıtılacağı yazıyor.

PAKET FİYATLARI [11 TL BAĞLANTI ÜCRETİ EKLEYİNİZ.] (Yeni abone kampanyası olduğu için.)

YALIN PAKET FİYATLARI [11 TL BAĞLANTI ÜCRETİ EKLEYİNİZ.] (Yeni abone kampanyası olduğu için.)

* EK PAKET HIZI HAKKINDA

UPLOAD HIZLARI (KOTALI)

ALO PAKET FİYATLARI

VDSL MODEM FİYATI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 16 Ocak 2019; 9:9:8 >

• Upload'a kota koymalar, kota aşıldıktan sonra verilen çağ dışı 8 mbit hız, Telekom iyice saçmalamaya başladı.
  • BJK kullanıcısına yanıt
    Geçiş dönemini mumla aratacaklar gibi. En iyisi geçiş dönemiydi valla.
  • Taahhütname ile sitedeki linkindeki fiyatlar aynı değil. Aynı zamanda kotalı paketlerde ne olacağı açıklanmamış sitedeki linkte. Zaten biri lider kampanya biri yalın internet kampanyası yani ayrı kampanyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K4RT4L -- 3 Ocak 2019; 13:42:31 >
  • K4RT4L kullanıcısına yanıt
    Kampanya sayfasına girdikten sonra aşağıda 'kampanya detayları' kısmından taahhütnameye ulaşabilirsin. Yanlışlık yok!
  • Link farklı bir kampanyaya yönlendiriyor değiştirmeyi unutmuş olabilirler. Fiyatlar tamamen farklı.
    Dostum gerçekten inanılmazsın ya! Oldu mu şimdi !!!

www.turktelekomprime.com
  • Asıl inanılmaz olan sensin. Bu paylaştığın fiyatlarla ilk mesajda paylaştığın fiyatlara bir bak bakalım ne göreceksin.
    Burada konu fiyatlar mı? Yoksa kotalı paketlerin var olması mı?

Özetle hayatımıza tekrar kotalı paketler girdi. Değişen bir şey olmadı hatta daha da kötüleşti.

www.turktelekomprime.com

Yukarıdaki linkteki 'koşullar' kısmına da bakarsan gayet güncel bir tarife olduğunu görürsün.

Başta yanlış koymuşlar diyorsun şimdi de fiyatları karşılaştırdın mı diyorsun. Niye beni yoruyorsun!

• Tamam sen haklısın en haklı sensin senden daha iyi düşünen yok oldu mu şimdi. İlk mesajın çelişkili dedim farklı kampanyalar dedim ve sitedeki verdiğin linkte ayrıntılı limitli paketlere ne olacağı yazmıyor dedim bundan ibaret. Son paylaştığın link üzerinden ilk mesajı yazsan bir şey yazma gereksiniminde bulunmama zaten. Ayrıca 31 mart 2019 tarihene kadar geçerliymiş lider kampanya bunu da değiştirirsen sevinirim. Hadi iyi günler..
  • Bu olayı anlamadım ben bilale anlatır gibi anlatacak olan var mı?

AKN yerine 100 GB ek paket veriyor, ek paketide şu hızdan veririm mi diyor?
    Aradaki 11 TL'lik fiyat farkının sebebi oldu mu can? Baltalamak yerine azıcık araştır !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 3 Ocak 2019; 14:5:41 >
  • Bak güzel kardeşim belli ki hiç geri adım atan biri değilsin. İlk mesajında 2 ayrı kampanya vermişsin onu düzelt dedim. Sonra farklı bir link verdin bu kez doğru kampanyanın linkini bulmuş oldun ama fiyatlar yine farklıydı. Sonra ben en son mesajımda nelerden dem vurduğumu belirttim. Çıkardın 11 tl bıdı bıdı yapıyorsun. Ben bunları demesem sen bunları ilk mesajda baştan yazsan kampanya ne zamana kadarı doğru yazsan insanların aklında soru işareti kalmayacak şekilde konuyu açarken gözlem yapsan olmaz mı? Neyse pes ettim sen haklısın ben yanlış bilgi veriyorum.
    Ben insanlara Türk Telekom'un sunduğu tarifeleri sundum. Yani bende bir yanlışlık yok. Farklı sayfalardan farklı yerlerden bulmadım hoş. Normal bir kullanıcının siteye girdiği zaman göreceği ve karşılaşacağı şeyler. Mevcut fiyat farklarına dikkat etmedim kabul. Ama gördüğün gibi bir yanlışlıkta söz konusu değil benim nazarımda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 3 Ocak 2019; 14:30:45 >
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Hocam sınırsız paketlerde var ama gördüğün gibi uçuk fiyatlarda.

Eski AKN gibi aslında. 100 gb kotalı paketler var. 100 gb doldurduğunda internetin kesilmiyor da sana ek paket tanımlıyorlar. Bunun da hızı 24, 35, 50, 100 mbps hızındaki 100 gb kotalı paketlerde hızın 8 mbps'e düşüyor. 16 mbps'de 5'e düşüyor. 8 mbps'de 3'e düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anomalife -- 3 Ocak 2019; 14:28:29 >
  • Allah bildiği gibi yapsın Turk Telekom Sınırsız internet anlayış bu kadar mı ? Btk diyor kota koyamazsın sonrada nasıl oluyor ise onay veriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anomalife

Hocam sınırsız paketlerde var ama gördüğün gibi uçuk fiyatlarda.

Eski AKN gibi aslında. 100 gb kotalı paketler var. 100 gb doldurduğunda internetin kesilmiyor da sana ek paket tanımlıyorlar. Bunun da hızı 24, 35, 50, 100 mbps hızındaki 100 gb kotalı paketlerde hızın 8 mbps'e düşüyor. 16 mbps'de 5'e düşüyor. 8 mbps'de 3'e düşüyor.
    Ee bu akn'nin 100 gb versiyonlu hali. Değişen birşey yok ki :)
  • ivenrec kullanıcısına yanıt
    Maalesef öyle gözüküyor. Hatta geçiş döneminden daha beter.
  • Yahu hangisi dogru sürekli güncelliyorlar internet paketleri hangisine inancagımı sasırdım.Gidip magaraya yerleşeceğim sonunda
  • İste bunlar hep denetimsizlikten adamlar istedikleri gibi at kosturuyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.