Şimdi Ara

Türk Telekom 5.5G’yi kullanıma sunuyor: 5G’den farkı ne? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: fatih e. şengül Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 1 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
112
Cevap
1
Favori
5.503
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy şu anda #3
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diğer operatörümsüler uyuyor mu?

• Dünyanın en kısa fıkraso

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bu bize pahalılık olarak geri döner. 5.5G 4.5G hızı gibi olur. 4.5G'ye bağlanılmaz. Saçma sapan işler olur.

• Hatay Merkez'den bildiriyorum. Turkcell 4.5 g ile anlık yaptığım test 16 mbps hız verdi. 4.5 g yi adam akıllı sağlayamayan 'Türkiye'nin çekim gücü' 5.5 g verse ne olur? Ben cevabını vereyim: Paket fiyatları 4-5 kat artarken hız max 2 kat olur. Mahrumiyet ülkesinde yaşıyoruz her açıdan.

• anilkoc A kullanıcısına yanıt

Anıl Bey Merhaba,

Oldu olacak EYBHPTÖ (!) diyelim.

Bu ilginç tespitiniz haksız olduğu kadar beni derinden etkiledi, belki şaka yaptınız ama kırıldım, kırıldığımı da söylüyorum.

Öncelikle o sözü Sayın Cumhurbaşkanımızın söylediğini bilmiyordum. Ki sözlerimde hakaret olmadığını düşünüyorum. Ayrıca kodlarım halka açıktır. Herhangi bir virüs yoktur, bu da Virustotal sonuçları:

https://www.virustotal.com/gui/file-analysis/YzI1ZDY1Mjk5OWVhMDUzMzkzMjk2ZjVhNDNjNTk4ZDA6MTc0MDA4NTA2OA==

Saygılarımla

• Ben 3g kullanmak istiyorum. 5g faturaları uçurur. Benim gibilere özel 3g tarife istiyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galatasaray maçında biri 3 operatörü ay ı anda teat etmiş. Türkcell gibabiti biraz aşıyor. TT yaklaşıyor gibi ama çok dalgalı. Vodafone 100 mbitlerde ve sürünüyor

• Ben artık kablo ile değil uydudan İnternete bağlanmak istiyorum tesla gibi

• cherami kullanıcısına yanıt
    Hayal değil Turknet sınırsızı kullanmadan öncede herkes aynısını söylüyordu tam tersi indirmeler yarı yarıya düştü çünkü ay sonu yaklaştığında herkes kalan GB'larını bitirmek için abanıyordu indirmeye ama sınırsız olduğunda herkes ihtiyacı olan indirmesini yapıp bırakıyordu zaten hız yüksek olursa hatlar o kadar az meşgul olur bunu Turknetin ceo'su kendi bile söyledi tabi bizimkiler paketler olmazsa insanları sömürüp paralarına para katamaz o yüzden biraz zor yaparlar gibi

• Kota meselesi yine gündeme geldi... Kota ile hızın arasındaki korelasyon nedir?

3G ile 10GB kota okey de, 5.5G ile 10GB kota neden olmuyor? Kota aynı kota, sadece hızı farklı.

• 5.5G'de sonunda artık 3G hızlarını alabiliriz

• Yorumlara bakıyorumda ..ah yazık nekadar caresiz zavallı varmıs ulkede diyesim geliyor...bunun dısında bir teknoloji haber sitesinin boyle bi haberin içeriğinde hız testlerini koymaması da bir haberci sizlik basarısı....

• TT Çarşamba sil süpür hediye paketi Ben de görünmedi Bilen var mı

• Hala 5gb 15gb gibi paketler 280-390tl den satan kota aşımlarında da 100mb veriyi 20 tl üzeri bir fiyata satan firmadan bahsediyoruz değil mi?
    Ben daha doğru dürüst 4.5g nin nimetlerinden faydalandığımız bir yer görmedim 375mbps desteği var 4.5g nin ama max gördüğüm 40-50 oldu fakat her yıl 2 katı zam gördük çok şükür diyeceklerim bu kadar.

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Ciddi misin? 5.5G O kadar hızlı ki 10 GB kota hızlıca biter. Sınırsız paketler şart.

• S400 almayıp S500'leri de bekleseymişiz keşke.

• Dogukan_3002 D kullanıcısına yanıt

Çarşamba görünmesi mi gerekiyordu ? Numaranızın son rakamı çift mi?

• Ben 6 ay belçika da 6 ay Türkiye de oturuyorum. Fiber kullanırsan tabi ki Belçika daha hızlı. !0 sene evvel evde 300 mb üstüne çıkardı. Şimdi bilmiyorum her halde 1000 üstüdür. Ama ben devamlı oturmadığım için fiber hattı yerine superbox kullanıyorum. Bu konuda Türkiye çok daha iyi. Belçika da 5g varv ama devamlı kesiliyor. O yüzden 4 g bağlanıyorum ama Türkiye de kullandığım superbox çok daha hızlı ve stabil.

• 3 operatör de milleti kazıklamak için güç birliği yapmış. Tek alternatif netgsm devam. Yakında netgsme de çöker bu 3lü çete

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.