Evet çarşamba görünüyordu. Hatta bazen unutup cuma cumartesi sil süpür yapıyordum. Bu çarşamba bakamadım ama şuan sil süpürün grafitisi bile görünmüyor (her çarşamba sil süpür burada yazan) < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom 5.5G’yi kullanıma sunuyor: 5G’den farkı ne? (4. sayfa)

-
-
Nerede kim yazmış her çarşamba diye?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bir tuzak arkadaşlar maça giden sakın 5g yi açmasın. Kotanız anında biter
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 21 Şubat 2025; 12:43:41 >
-
4g bile heryerde çekmiyor istemiyorum 5g
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Yıllardır öyle yazıyor her çarşamba sil süpür günüdür
Yıllarda öyle olan yeri gösterir misiniz
Kotasiz paketi vatandaşın alabilrcegi uygun rakamlara vermedikten sonra 10gde olsa çöp oğlu çöp. biraksinlar bu işleri vatandasa sınırsız 4.5g paket verebilecek alt yapıyı kursalar kimse niye 5.5 yok demez. Hekese 5.5g internet ama 5 10gb kota yersen. Ferrarin var ama 50km/h gecemezsin ne anladım o işten neden ferrarim var o zaman?
UZAYDA 4/A UYDUMUZ VAR İÇİNDE 10,000 LERCE KANAL BAŞKA NE İŞE YARIYOR TÜM DÜNYAYI KAPSIYOR AMA NEDEN BİZE AİT GPS YOK NEDEN BİZDE UYDUDAN İNTERNETE BAĞLANAMIYORUZ VARSA YOKSA BU ÜLKENİN DİNİ İMANI PARA
-
Kazara hız testi yapsak çoğu kişinin kotası yetmeyecek
-
4G oldu 4.5G, 5G oldu 5.5G ?? tam komedi ya.
-
Bi hız testinde 1000 mbps üzeri hız alsa 2 Gb yakın veri harcar
-
5G ilk çıktığı an Türkiye de aktif edilecekti ama o zamanın bakanı engelledi çünkü cari açığa sebep oluyormuş 😐
Yani cihazlar çöp oldu. Türkiye’de bütün 5g destekli cihazlar Avrupa’ya göre sub6 desteği ile geldi. Madem mmWave gelecekti cihazlarda ona göre gelmeliydi.
Sub6 da olacak.
Zaten ya tek sub6 olur yada ikisi beraber olur.
Şub 6 dediğiniz 3.5 GHz bandı ve 700 MHz kapsama bandı. Mmwawe 28 GHz. Detayları ihale olmadan bilemeyiz
Bosuna heyecanlaniyorsunuz, ben 2 yildir 4G kullaniyorum, 5G yaparsam 10% fazla guc cekiyor sebeke, 4G ile devam ediyorum, mobil internet hizim da 150 mbps indirme, 50 mbps gonderme. New York'ta yasiyorum, kimsenin umurunda degil kullandigi sebeke kac G diye bakan bile yok. Siz cok abartiyorsunuz be dostlar :)
Hiz testi yapacak kotaniz dahi yokken 5.5G geliyor diye sevinmek cok garip gercekten.
4G'de kalsin, en azindan batarya sureniz artar.
-
Her alanda geri olan ülkeye artık her alanda dalga geçiyorlar. En basitinden kışın bir turist geldiğinde havanın pisliğini anlatıyor. Tarihin güzelliklerini falan değil. Gördükleri en leş hava olduğunu ve zehirlenmeden dönebildiklerini anlatıyorlar. Ben de bunları onaylayıp üzülüyorum.
-
Bununla ilgili video var mı
Telefonumu çıkarıp video çekmek aklıma gelmedi fakat türkiye ile ilgili düşünülen maalesef yurt dışında bu şekilde.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X