router,modem,vdsl modem,modemci,tenda,tplink,cnet,n301,f3,f303,kablosuz,çanaklı internet,uydu internet,havadan internet,kablosuz,wifi,kablosuz internet,uydu,fiber https://bilmerbilgisayar.com/fiber-urunler/fiber-modemont/ont/prd-tenda-hg1-single-tek-portlu-gpon-epon-xpon-ontŞunu alsak + 2.5 gb portlu rüter alsak olmaz mı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (78. sayfa)

-
-
Portu 2.5 gbps görünüyor sanırım. Bütün olt lerle uyumlu diyor ama içerisinden mevcut tt ont verilerinin girebilir ekranın olup olmadığını veya openwrt yüklenip yüklenmedigini firmaya sormak lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur0103 -- 26 Mart 2025; 16:37:55 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kılavuza bir göz atın isterseniz.
-
sarı siteden ikinci el aldım ben.
-
Hocam selamünaleyküm merhabalar şimdi mesajlara bakıyordum da dikkatimi çekti sizde İstanbul Avrupa yakasında oturuyorsunuz anladığım kadarıyla nasip olursa yakın zamanda bizim de binamızda Türk telekom 1 Gb fiber gelecek
Bir şey dikkatimi çekti üstadım sizin gecikmeniz 3 ms görünüyor 1 GB da ben online FIFA oynamak amaçlı fibere geçiş yapmayı düşünüyorum da biz de hızlıdan ziyade gecikmenin düşük olması çok daha önemli acaba siz 500 lük tarifeyi denediniz mi orada gecikme sıfır veya iki çıkıyor mu üstadım şunu merak ettim hız yükseldikçe gecikme sayısı da yükseliyor mu acaba
Bir şey dikkatimi çekti üstadım sizin gecikmeniz 3 ms görünüyor 1 GB da ben online FIFA oynamak amaçlı fibere geçiş yapmayı düşünüyorum da biz de hızdan ziyade gecikmenin düşük olması çok daha önemli acaba siz 500 lük tarifeyi denediniz mi orada gecikme sıfır veya iki çıkıyor mu üstadım şunu merak ettim hız yükseldikçe gecikme sayısı da yükseliyor mu acabaÖzellikle İstanbul’da yaşayıp da Türk telekom 1 Gb fiber alt yapıya sahip olanlar özellikle Avrupa yakasındaki arkadaşlar da bu konuda bana referans olursalar sevinirim 500 ve 1000 MB hız kullanan İstanbul Avrupa yakasındaki arkadaşların gecikmeleri kaç çıkıyor acaba bir de rica etsem hız testinden İtalya Milano’ya ve İtalya Palermo ya hız testi yapabilir misiniz acaba oradaki gecikme kaç çıkıyor acaba 29 çıkıyorsa sonuç benim için harika olur çünkü Türk nette 29 çıkıyor Buda Özellikle İstanbul’da yaşayıp da Türk telekom 1 Gb fiber alt yapıya sahip olanlar özellikle Avrupa yakasındaki arkadaşlar da bu konuda bana referans olursalar sevinirim 500 ve 1000 MB hız kullanan İstanbul Avrupa yakasındaki arkadaşların gecikmeleri kaç çıkıyor acaba bir de rica etsem hız testinden İtalya Milano’ya ve İtalya Palermo ya hız testi yapabilir misiniz acaba oradaki gecikme kaç çıkıyor acaba 29 çıkıyorsa sonuç benim için harika olur çünkü Türk nette 29 çıkıyor Buda beş bağlantı kalite çubuğuyla kayıpsız gecikmeyle oynamak demek oluyor
Acaba merak ediyorum İstanbul Avrupa yakasında Türk telekom fiber de İtalya’ya hız testi yaptığımızda gecikmemiz 30’un altında mı üstünde mi çıkıyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam arattım da bir surru sfp çıktı hangisini alacağımı nerden bileceğim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei MA5671A
Nokia G-010S-P
Nokia G-010S-A
Alcatel Lucent G-010S-P
Uyumlu Modeller Openwrt yüklü olması sizin avantajınıza
Hocam hangi modemler nasıl neler yapılmalı gibi a dan Z ye yani bu konuda nasıl yapılacağına dair bilgi var mı DH de
Başka bir forumda mevcut normalde burdada konusu açılmış.
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159986530
Merhaba , ben Anadolu yakasında oturuyorum. Gecikme için hızdan ziyade konum yani sunucuya olan uzaklık ve altyapının düzgün olması önemli. Ben şu an 100 mbit kullanıyorum ping yine 3-5 ms arasında çıkıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BJK -- 29 Mart 2025; 17:47:43 >
-
Üstadım çok teşekkür ediyorum değerli vaktinizi ayırıp geri dönüş yaptığınız için sizden ricam orada hani sunucuyu değiştir var ya rica etsem orayı İtalya Milan ve İtalya Palermo olarak seçerek testi yapabilir misiniz acaba çok merak ettim Türk Telekomda İtalya’ya kaç gecikmeyle bağlanıyor bu benim için çok önemli bir detay da çünkü FIFAsınıcıları en yakın İtalya’da olduğu için biz Türkiye’den giriş yapan oyuncular İtalya sunucularına bağlanıyor da
-
Çok teşekkür ediyorum hocam
Bir an benim gözüm yüklemeye gitti 20 ms sandım bu bir rekor diyecektim baktım ki 67 çıkmış ben düşündüm ki 29 falan çıkar ama ne hikmetse belki hafta sonu olduğundan kaynaklı 67 çıkmış herhalde
normalde Türk net İstanbul’da 29 ms gecikme ile bağlanıyor Türk Telekom’un 67 olması bayağı yüksek geldi umarım bu sonuçlar hafta sonu olmasından kaynaklıdır diyelim ☺️
mesela benim dayıoğlu Beylikdüzünde oturuyor onda da Türk telekom fiber altyapısıyla 100 Mb Türk net var üstadım Milan’a hız testi yaptığında onda gecikme 29 çıkıyor bayağı iyi☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schi20phrene -- 29 Mart 2025; 16:2:58 >
-
Turk.net'in pinginin oyunlarda daha iyi olduğunu duymuştum ama o meter.net sitesi pek iyi ölçüm yapmıyor. Speedtest'ten yapsın bence arkadaşınız testi
-
Tamamdır üstadım ben de yoluma söylerim gece bilgisayar başına geçince bir test yapıp sonucu bana gönderdiğinde nasip olursa ben de size paylaşacağım hem Milan hem de Palermo‘yu test yaptıracağım İtalya’daki iki farklı sunucudan gelen sonucu nasip olursa gece sizi de haberdar Edip paylaşacağım
en iyisi Huawei MA5671A deniyor.
-
Eyvallah hocam birşey sorayım benim ont Nokia marka nokialarda Mac adresi kopyalanamiyor diye duydum doğru mu
H3601P alıp süperonline fiber aboneliğimde denemek istiyorum.Arayüzde pppoe girişi yok deniyor.Türknet fiberde ont ile mi nasıl kullanılıyor?Kullanıcı adı ve şifreyi türnet sisteme mi giriyor?Çekim gücü vs nasıl?Kullanan arkadaşlar bigi verirse sevinirim.
-
Bu abonelikleri kullananlara bir sorum var, bu hızları nasıl tam kapasite ile kullanabiliyorsunuz? Ben yıllardır 100Mbps kullanırdım en kötü 50Mbps hız gelirdi işimi görürdü, şuan ise az daha verip 200Mbps abonelik aldım ama hızım hala 50-60-70Mbps lerde dolanıp duruyor. Ek olarak Ping de çok dalgalı, 20ms alırken birden 100-200 lere fırlıyor. Bazıları 400-500Mbps hız testleri atmış nasıl başardılar merak ettim 😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X