linkedin üzerinden Ceo ya mesaj atıyorsun bak nasıl geri dönüş yapıyorlar işini hallediyorlar hocam |
TÜRK TELEKOM 500-1000 MBPS İNTERNET KULLANICI DENEYİMLERİ (SPEEDTEST-FAST) (76. sayfa)

-
-
Benim bildiğim, 100 MBPS üzerindeki bütün paketlere WiFi 6 modem veriliyor. Vermek zorundalar. Modem değişimi için arıza kaydı aç bence.
-
Merhaba arkadaşlar,
Mevcut adresimde SOL fiber kullanıyorum 500/50 3 yıldır sorunsuz olarak.
Yakında taşınacağım , taşınacağım adreste SOL olmazsa ,TT seçeneği varsa sormak istiyorum; TT'den, fiberden memnun musunuz ?
Taahhüt edilen hızı ,mesela 500/50 alabiliyor musunuz ?
Youtube , ya online gaming ping vb. sorunları yaşıyor musunuz ?
Cevaplarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
-
SO dan çok daha iyi olacağına emin olun. SO ile mutlu olmanız garip zaten 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar TTNET'in verdiği routerı değiştirdim wifi ile speedtestte 650-750 hızım 700-850 arası konumlandı, hızı 900 altında beklemiyordum, internet ise çok daha kararlı ve hızlı geçiş yapıyor. Biz nasıl 900 üstü alıcaz aldığım modem de wifi 7 bu arada. Yeni Mac mini m4 sipariş ettim gelince wifi6e kanalından 6Ghz'e bağlanıcam o zaman güncellerim, çünkü yeni router en yüksek hızı 5000 küsürle o kanaldan veriyor. O zaman da artış olmazsa sorun Türk Telekom'dadır.
-
Hocam selamlar
Hangi routerı aldınız merak ettim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Güncelliyorum fark 50 mbps civarı daha iyi, ancak işleyiş olarak kasıntılık gitti baya seri buffer dedikleri olayla ilgili galiba, Tp-Link Archer Wifi 7 BE550 routerı aldım, piyasadaki en uygun tri-band wifi 7 galiba, dikkat edin piyasada birkaç wifi 7 router daha var ancak dual band şeklinde, 6 ghz hız sunmuyorlar.
-
Evet Mac mini M4'ün gelmesiyle birlikte TP-Link Archer BE550 Wifi 7 router ile almam gereken kablosuz hıza eriştim. Artık hız dalgalanması olmuyor ve sonuçlar hep 900 ve üstü çıkıyor. Mac mini M4, Wifi6E ile 6 Ghz'e bağlanabiliyor, ancak sınırlı uyumluluk ile. 5 Ghz'de aynı şekilde yüksek, bunun sebebi MacBook Air M1'in 1200 Mbps 80 Mhz olması, ancak Mac mini m4 bunun iki katına sahip. Dolayısıyla artık router ile aynı odada en yüksek hızı stabil olarak alabiliyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Q0o -- 26 Şubat 2025; 22:46:45 >
-
Güle güle kullanın :) Merak ettiğim, QOS, güvenlik koruması vb birkaç özelik aktifken de 920+ verebiliyor mu router? Asus RT-AX86U ile bunlar aktifken 850 civarına düşüyorum da. Sanırım onca paketi gümrükten geçirince bir yavaşlama oluyor ister istemez :)
-
hocam bu router da sabit telefon girişi mevcut mu bende sabit hatda varda
-
Çok teşekkürler, bilgi vermek isterdim ancak QOS kullanmıyorum, şimdi baktım açık değil şu an. Muhtemelen belirli bir düşüş olacaktır.
-
Mevcut değil.
-
Arkadaşlar selamlar,
Şimdi bizim binaya yeni gpon altyapı çekiyorlar abonelik alacağım 1000 mbit olarak. Ana modem salonda olacak. Evi tadilat yaptırırken arka oturma odasına wifi hızı sıkıntı olacağını ön görüp şap altı boru döşetip içinden cat 6 kablo çektirmiştim arka odada başka router var. 1000 mbit için cat 6 kablo yeterlimidir taşıma konusunda. Yardımcı olursanız sevinirim.
Edit: Kabloya baktım Nexans marka Category 6 23 AWG 250 MHZ yazıyor kablo üzerinde. Bu kablo kaç mbit'e kadar destekler?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReoxTR -- 27 Şubat 2025; 23:49:52 > -
CAt 6 kablo yeterli olur. 60 metreye kadar 10gpbs 100 metreye kadar 1gbps iletir.
yazdığınız özelliklere göre elinizde cat 6 kablodur.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 1 Mart 2025; 12:1:22 > -
-
Upload şaka gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aliexpress ürün bağlantısını da paylaşın isterseniz, merak edip almak isteyenler olabilir :)
-
superonline'da simetrik yaptı zaten, en geç 2 yıla türk telekomda yapacaktır. turknet sağolsun
ilk kez port zammı güncel pdf'sini merak ediyorum, normalde üzülmek lazım ama işte
-
ben alirken indirimdeydi suan gonderimi yok
vsol v2801rh/2802rh
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba arkadaşlar
Ben 1000 mbpslik paket kullanıyorum bir sorunum var bilgim olmadığı için sizlere sormak istiyorum
Akşam ben PlayStation 5 de oyun oynarken veya indirirken internet hız testi yaptım kablo ile bağlı modeme ps5 akşam aldığım hız 200-400 mbps arasında sabah kalkıyorum hız testi yapıyorum 918 mbps alıyorum bu kadarlık farklılık neden oluyor Türk Telekom’un verdiği modemi kullanıyorum
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X