Arkadaşlar merhaba, 100 mbps fiber internet abonesiydim. Sorunsuz sabit 110-120 mbps kullanıyordum. Bugün 500 mbps fiber internet tarifesine geçiş yaptım. İndirme hızı 220 - 290 mbps arası çıkıyor. Modem Tp link Archer C5v router kullanıyorum. Kablosuz olarak telefon ve bilgisayara bağlanıyorum telefonum wifi 5 destekli. Sizce sorun nedir, modemle mi alakalı? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom 500 mbps fiber internet
-
-
kablosuzdan cok bir şey bekleme.
-
Bu modemle mi alakalı yani? Wifi 6 modem istesem kablosuz da 500 mbps alabilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alma şansın daha yüksek hocam
-
Modemin üstünde güya kablosuz 800 mbps destekliyor yazıyor
Wifi 6 modem talebi açın düzelme olur biraz daha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim
Bir de 100 mbps iken bufferbloat test sonucu A çıkardı. Şimdi hız arttı bufferbloat test sonucu C çıkıyor. Yük anındaki ping arttı. Bu da modemle mi alakalı?
Evet bende H298A V9 var. 35 mbps den 100 mbps ye çıkarınca A+ olan bufferbloatım A yı zor görmeye başladı. Router değişmesi lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Anladım
kablosuz bağlantı ise normal, 250-300 arası çıkacaktır.
-
Kablolu test yapın tam hızı görürsünüz. Doğrucu sunucu seçimi ile elbette.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XpressMusic34 -- 22 Temmuz 2023; 19:3:48 > -
Modemle mi alakalı peki . Modem değişse WiFi 6 talep etsem yine de tam hız alamaz mıyız?
WiFi 6 modemle de alamaz mıyız?
hem modem (wifi router/ap) hem de cihaz (laptop/telefon vs) wifi ac 2x2 veya wifi ax (wifi 6) olmadıkça kablosuz 500mbps indirme hızını göremezsin.
-
Denemek lazım hocam :)
-
Az önce kablo ile test ettim ping aynıydı,hız olarak da maksimum 486 mbps çıkıyor. Diğer arkadaşların test sonuçlarında 550 mbps çıkıyordu.
Kablo ile test ettim şimdi hocam 486 mbps indirme çıkıyor. Fiber de 500 den fazla hız olması lazım sorun ne olabilir sizce?
500'lük paket için testte 486 çıkması normal.
-
Paketim 100 ilken 100 den fazla geliyordu hız şimdi de 500 ü geçmesi lazım değil mi fiber çünkü.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- türk telekom dns değiştirme
- pasif abonelik ne demek
- evimde mobil wifi
- ttnet kullanıcı adı şifre öğrenme
- tivibu başka internette çalışırmı
- türk telekom ev interneti fiyatları 2024
- ağda kayıtlı değil ne demek
- 1 yıldan uzun taahhüt cayma bedeli
- ağda kayıtlı değil samsung
- cep magnet nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X