Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yayınlar HD mi? Yoksa ek ücret çıkıyor mu?
  • Benim vodafone taahhütüm var.80 tl ceza ödeyip geçsem mi ne dersiniz. Sİnema paketinde sadece sine tv ler var. Sinematv kanalları süper pakette.35 lik paket yeter galiba.Evimde digitürkte var onu da iptal edeceğim.yılbaşında yenilemiştim 15 tl gibi bir fiyat çıkar bunada. Aşağı yukarı 100 tl tahhüt bedeli ödemeye değermi sizce. Cep hattım heryöne 750 dk 1000 sms 3gb
  • Vallaha arkadaşlar turkcell de 45 lira ödeyip 100 dk 1000 sms ve 4gb internetim vardı bu pakete geçtim. süper paket. digiturk sinema paketiimi iptal ettim ve ordan 18 lira kara geçtim. şimdi eşimin hattını da bu pakete taşıdık ondan gelecek tivibuyu da kardeşime vereceğim. bence süper avantajlı bir tarife. turk telekomda olmayıpta geçmeyi düşünenler hiç düşünmesin bence.Daha öncede avea kullanmıştım o zaman muşta görev yapıyordum ve alt yapı bayağı kötüydü.şu an burdur da yaşıyorum ve çekim kalitesi bayağı yükselmiş buda ayrıca keyif veriyor.demem o ki tarife tivbu sadece 30 lira iken süper kampanya olmuş. tebrikler.soru olursa cevaplayabilirim.sinema, spor ve belgesel kanalları oldukça tatminkar. Digiturk abonesiyim aynı zamanda ondada 5 büyüklerin maçları açık. ama gerçekten hiç müzik kanalı ve belgesel kanalı kalmadı digiturkte.o yüzden tivibu ilaç gibi geldi.

• 1000dk 1000sms 5gb internet 30 TL olarak yeni anlaştık telekom la taahhüt bittigi zaman zorlayın güzel fiyatlar veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, Türk Telekom'un bilgisiz çalışanlarından illallah geldi. Yarın turkcell'e geçiş yapıp avea'ya geçeceğim. İlk bimcell'den geçtim Turkcell'e bunlar inatla 90 gün beklemen lazım diyorlar.
  • Konu sahibi arkadaş ilk mesaja eklerse memnun olurum.

1 hafta içerisinde bimcell>turkcell>avea geçişi yaptım ve bu kampanyadan yararlandım. 3 ay beklemeye gerek yok.

Ek olarak, sabah randevu kaydı oluşturdum, saat 11 gibi teknik sevis gelip kurulumu yaptı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kysis -- 23 Ocak 2017; 12:55:43 >
  • Tivibu pismanliktir. Avrupa maçları Tivibuya geçmeden önce abonelik başlattım, bana Full Paket, maçlarda dahil diye sattılar, 4 ay sonra maçlar başladı bana sms geldi: sayın abonemiz, Avrupa maçlarını izlemek için Full pakete ek spor paketi almanız gerekiyor, bende hemen iptal ettirdim. E zaten bizi keklemeye alışkın bir şirket, limitsiz internet diye interneti satıp sonrada akn sacmaligini çıkarmak gibi bir şey bu işte.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kysis kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam ek ücret almamışlar sanırım çok iyi olmuş..

• ersin07 E kullanıcısına yanıt
    Almadilar hocam. Çünkü bimcellde 3 aydan fazla kalmıştım. Ama turk telekom bayileri bu durumdan bihaber. Bugun tartıştım bir bayi çalışanıyla. Israrla 3 ay kalman lazim bir operatorde diye iddia ediyordu. Çalışanlar da cok bilgisiz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ip tv de +5 tl hd yayinlar izlenebiliyor. Yetkilinin bana söylediği bu sekilde. Ip tv ozellikleri icin +5 tl vermeye değer.

• Digitürk Abonesiyim giriş ve belgesel paketi 26,99 ben pazarlık 10 tl indirdim 6 ay sonra 5 tl hd bedeli istediler.

Film paketi taahhütlü 18 (Filmleride üstelik değmez)
    dizi paketi 18
    toplam 72,99 maçsız köküne kadar kazık.

Aynı işlemi bedavaya alacağım daha ne olacak.Cep telefonuna zaten 32 tl ödüyordum.80 tl de taahhüt indirimlri, için ödeyeceğim
  • Bugun kuruluma gelmısler sınyal zayıf deyıp kuramamıslar.
    Taahhut ıptalı için uğraş şimdide
  • Bugün gelip kurdular ne diyeyim acayip keyif aldım.Ben düşük pakete abone oldum.6 film kanalı yeter futbolla pek aram yok Digitürkün filim kanallarından daha iyi.Amerikan dizi kanalları altyazılı süper belegesel kanalları harika çocuk kanalları güzel özellikle davinci lerning çocuklar için harika bir kanal.ve bunların hepsi bedava ...Ayrıca TİVİBU GO da hediye tvden film izledim şu an işyerimde cep ten tv ve film izliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi servetariturk -- 26 Ocak 2017; 10:56:0 >
  • Dunde benim eve kuruluma geldiler. Cat5 kablo ile modeme bağlantı yapmaya çalıştılar. Farkli kablolar denediler yine olmadi. Kablo da kopuklar cikti.cumartesi gunu farkli cat 5 kablo getirecekler.

• Sitesinde hd paketler kampanya kapsamında değildir diyor eve kurulum yapsalar bile hd olmayacak mı şimdi anlamadım?

• uydu kurduran var mı? Kanallar hd mi?
  • uyduda kanallar hd ek ücret vermiyorsun istersen hdmı kabloyla istersen scart kablo çıkıyor onunla bağlantı yapabiliorsun süper paket 45 sinema paketi 35 lira bunun üzerine 1.5 tlde vergi gibi bişey geliyor her ay.
  • mevcut müşterilere uygulamıyor. nasıl olsa tıpış tıpış paraları ödüyoruz diye bize böyle fiyakalı tarifelere geçirmiyorlar. taaahhütüm biter bitmez bir daha kullanmamak üzere aveadan hattımı diğer operatörlere geçireceğim. böyle firmalara para kazandırmayacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yabani Mokar

Bugun kuruluma gelmısler sınyal zayıf deyıp kuramamıslar.
    Taahhut ıptalı için uğraş şimdide

Çanağı çevirememişler mi?

• mu5tafa kullanıcısına yanıt
    Merkezi olduğu için mudahale edılemıyor ,çevırılmesı durumunda tum apartman yayınını etkıleyecegı ıcın
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.