Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bu kampanyadaki son durum nedir,tivibu go süper paketmi sinema paketimi hediye ediyorlar.Uydudan tivibu alırsak yayınlar hd mi?
  • Tivibu GO bundan böyle Süper Paket olacak. Eskilerde düzeltilecek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orrin kullanıcısına yanıt
    Paket günceldir.
  • iexorcism kullanıcısına yanıt
    Tümdetaylar konuda belirtilmiştir. Daha da detaylı bilgiyi en yakın bayiden alabilirsiniz.
  • cemalettinm C kullanıcısına yanıt
    smart tvden kesinlikle izleyebilirsiniz. müşteri hizmetleri ile irtibat kurunuz.
  • mx_61 M kullanıcısına yanıt
    GO ayrı bir olay Onun için kutuda herhangi bir güncelleme gerekmiyor hocam. Direk uygulamasından açıp izleyin lazım olursa.
  • stranger32 S kullanıcısına yanıt
    Emin olun istisnai bir durum. Kesinlikle bu durumu firmaya mal edip öyle düşünmeyin. Bilgilerinizi özelden atarsanız en ufak şeye kadar yardımcı olacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakbozdag

GO ayrı bir olay Onun için kutuda herhangi bir güncelleme gerekmiyor hocam. Direk uygulamasından açıp izleyin lazım olursa.

Teşekkür ediyorum, go uygulaması uydu cihazından açılabilir mi? Go uygulaması nedir acaba?

• Go sadece cep telefonu tablet smart tvden pcden açılan kota yiyen Tivibu türü.uydu cihazından açılamaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardsong10 -- 10 Aralık 2016; 17:17:06 >
  • 6 gb yetmediği zaman istedğimiz paketleri alabiliyor muyuz ?

4 gb alsam mesela mümkün mu ve kaç tl ?

• Ben bayiye sormustum fatura stop yokmus yetmedigi zaman fahis faturayla karsilasilabilir birde 4,5g kullaniyorsaniz cok problem cikartabilir

• yibo90 kullanıcısına yanıt
    hayır 24 ay 6 gb üzeri alamazsınız. alırsanız ek paket alabilirsiniz. 2 GB 22 TL olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bardsong10 -- 11 Aralık 2016; 3:20:41 >
  • Hocam ben TT nin ama bayisine sordum da internet siz de yok dediler HD seçeneği. Siz var diyorsunuz kafam karıştı.

• ""Tivibulu Cep tarifelerinden başka bir tarifeye geçilmesi, hattın başka bir operatöre taşınması veya hattın iptal edilmesi nedenleri de dahil olmak üzere Tivibulu Cep tarifelerinden cayılması durumlarında Tivibu Sinema/Süper paketinin yürürlükteki güncel tarife ücreti ve cihaz kullanım bedeli müşteri tarafından ödenecektir.""

yukarıdaki madde sıkıntılı yeni fark ettim, benim anladığım türk telekom faturalı da başka tarifeye geçemiyorum, geçersem paket bedelini ödemek zorunda kalıyorum. Yani 4gb veya 6gb İnternetli bu 2 paket hariç 2 sene boyunca başka tarifeye geçemiyoruz
  • HD olayı ne oldu çözüldü mü? Artık HD yayın veriyorlar mı yoksa hala SD mi?
  • İnternet Hattınız kötü ise Aman Tivibu dan kaçın sakın bulaşmayın.
  • Burak bey son durum nedir? Süper pakete üye olunabiliyor mu? Teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • hsyn41 H kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlamışsınız. İstediğiniz tarifeye geçiş yapabilirsiniz. Ancak Tivibu bedava olmaz. Güncel kampanyası neyse o fiyattan Tivibu izlersiniz. Eğer ki Tivibuyu da iade ederseniz herhangi bir ceza vs olmaz.

• akinbalci A kullanıcısına yanıt
    Süper paket üyeliği zaten aktif.

• Zaten artık bir anlamı kalmadı. Ben avea faturasız hattımı faturalıya taşıyıp bu paketi alacaktım. Ama hat abimin üzerine, abimde hali hazırda tivibu abonesi olduğu için bu kampanyadan yararlanamıyormuşum. Hattı kendi üzerime devir etmem lazım oda en az 50 lira. Hattım 0535 ile başladığı için sanırım önce türkcele taşıyıp türkcelden devir almam lazım ;)

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.