Şimdi Ara

Turk Telekom 750 Dk + 1000 SMS + 6GB + Tivibu Süper Paket 45 TL (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
412
Cevap
16
Favori
40.908
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle birşey yok. Abiniz de yararlanabilr. Tivibusu olsun olmasın farketmez. İkinci olarak devir olayında da artık o tip olaylar kalktı. Direk ilk operatöre danışmadan devir yapabiliyorsunuz.
  • aşağıdaki maddeyi görünce müşteri hizmetlerini aradım oradaki arkadaş dedi;

"Taahhütlü tarifenin avantajı olarak Tivibu Süper ya da Sinema Paketinin 24 ay boyunca AVEA tarafından karşılanması faydasından Yeni Tivibu aboneleri faydalanabilir."
  • Süper paket aldığımız zaman maçları da sorunsuz bir şekilde izleyebiliyoruz değil mi UEFA şampiyonalar ligi maçlarında pat diye şifre girmez
  • Türk telekom abonesi olanlara yönelik böyle bir kampanya düşünülmüyor mu acaba? Biz de faydalanmak istiyoruz.
  • turk.net telefon ve internet bağlı evde IPTV'den hizmet veriliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • mcankb kullanıcısına yanıt
    Kişisel bilgilerinizi başka firmalara reklam amaçlı satmak için izin istiyor.
  • Burak Bey merhaba. Ben hattımı taşıyarak bu tarifeye geçmek istiyorum. Yalnız eğer türktelekomdan memnun kalmazsam ve 3 ay sonra hattımı tekrar başka operatöre taşırsam tam olarak ne kadar ceza öderim? yanıtlayabilirseniz çok sevinirim. Kolay gelsin. İyi çalışmalar...
  • *bu tarifeye geçip tivibusu bağlanan var mı?
    *iptv mi uydu mu tavsiye edersiniz?
    *bir de 24 ay bitince tivibuya devam etmek zorunda değiliz,değil mi?web sayfasında "24 ayın sonunda Tivibu Sinema/Süper paket üyeliğiniz devam edecek olup Tivibu Sinema/Süper paket üyeliği güncel tarife ücreti ve cihaz kullanım bedeli müşteri tarafından ödenecektir." yazıyor .istemesekte mi yani?
  • Arkadaşlar merhaba. Uydu mu tavsiye edersiniz yoksa Ip tv mi. Uyduda durdur izle, tekrar izle gibi özellikler yok. Bir de kanal sayısı daha az bazı film ve dizi kanalları yok. Ama yayınlar HD. İkisi arasında kaldım.

Iptv olarak kullananlar yayın kalitesi nasıl acaba. Standart bir SD yayın gibi köt mü?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burakbozdag

quote:

Orijinalden alıntı: yavkar@fb

Sadece SD yayın alınabiliyormuş bu kampanyayla. Bari üstüne birkaç lira daha verip HD alma şansı tanısalardı. O zaman düşünebilirdim.

Pazartesi günü o özellik de eklenecek. Uydu zaten 1080P HD yayın veriyor. IP TV'de +5 TL.

@Burakbozdag mesajını okur okumaz çocuğun kullandığı bir adet turkcell aboneliğimi taşıyarak girmeye karar vermiştim.
    Yalnız şu anda kampanya sayfasında sadece SD yayın diye yazıyor!!!
    "*Tivibu Ev paketlerinde kampanya kapsamında sadece SD paket yer almaktadır."
    deyince vazgeçtim.
  • Türk telekom lu olanlara neden yapmazlar böyle birşey, gerçekten bu kampanya bölümünde bulunanların zekası muhteşem..
  • 15.07.2016 tarihi ve sonrasında son 90 gün içerisinde İşletmeci ve İşbirliği faturalı, faturasız bir tarifeden ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerinden diğer operatörlere numarasını taşıyıp veya İşletmeci ve İşbirliği faturalı tarifelerden faturasız tarifelere ya da Kontrolü S.E.Ç. Tarifelerine geçip sonrasında bu tarifeye kaydolan müşterilerin ilk faturalarına bir kereye mahsus 30 TL kayıt ücreti yansıtılacaktır.

Acaba hemen operatör değiştirip tekrar mı tt ye geçsek 30 lira cezayla alırız gibi. Ne dersiniz arkadaşlar?
  • iptv için hd paketine +5tl fark istiyorlar.Şİmdi şöyle bir sorular var...

1.İPTV mi yoksa uydu yayın hd iyi görüntü veriyor.

2.iptv yayın uydu yayından ne kadar sn geriden geliyor.

3.iptv de donma oluyor.İnternet üzerinden geldiği için.

4.iptv kanal sayısı uydudan daha fazla mı?
  • Tivibu uyduyu izleyebilmek için herhangi Türksata çevrili bir çanak yeterli mi? Normal receiver ile izleyebildiğim yerde bunu takıp direk kullanabiliyor muyum?Ona göre vodafone'dan hattı taşıyıp digiturk'ü kapattıracağım.
  • Tivibu'yu cam modül olarak alma şansımız var mi?
  • Tivibulu sinema paketinden süper pakete geçilmiyor ne sacmalik
  • şuan türknet internet + telefon kullanıyorum yeni geçtim. Kirada oturuyorum 3-4 ay sonra yeni aldığım eve taşınacağım. şuan evde mevcut bir tv yayını yok. Apartmanın televizyon yayını var dediler ama misafir odasındaki tv çıkışını televizyona bağlayınca görüntü alamadım. Bu kampanyaya geçmek istiyorum fakat
    1. sorum çanak yok kabul etsem çanak parasını ödediğim zaman 4 ay sonra taşınırken nasıl bir işlem uygulanır? çanak anteni kendim mi götürmem gerekir? yeni taşındığım site olduğu için merkezi sistem tvsi olabilir. detayı çok bilmiyorum. kafama göre çanak anten kurdurmazlar
  • sonurakar kullanıcısına yanıt
    Hayır.
  • IP tvde HD olsaydı keşke bu fiyatlardan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni gelene / Hattını taşıyana / Faturasızdan faturalıya.

Allah belanı versin avea. Aveadaysan ve fatıralıysan öl geber zaten bir değerin yok.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.