Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konu hortlasin tekrar simdi beyler bizim evin onunu basvurduktan 3 ay sonra kazdilar kabloyu da cekip apartmanin icinde biraktilar ama ne kutu var ne bisey. bundan sonraki surec nedir ne kadar surer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Malesef arkadaşlar 2016 yılında rezilliğin net karşılığı bu firmadır.
    biz kalkıp Avrpaya birde ahkam kesiyoruz yok almazsanız almayın yok şu yok bu diye,
    Yav Avrupayı bırak yeniden yüzümüzü döndüğümüz Asya ülkelerinde bile böyle rezillik yoktur.
    Adamlar çağın en kullanılan hizmetinin sağlanamadığı bir ülkeyi ne AB ye nede Şangay beşlisine almazlar.
    Ben bu kadar başı boş ve denetimsiz bir firma görmedim ama benim adıma bu kurumu özelleştiren Devletimin ilgili kurumuda bunları denetlemeli milletin bu sesine kulak vermeli ama nerede.
    Bu millet illa kavga dövüş kaos ve stres yaşamak zorunda mı? yazık değilmi hayat 60-70 yıl normal şartlarda huzurlu bir gün geçiremeden göçüyor bu topraklarda yaşayanlar artık Ivırı zıvırı bırakın milleti mutlu edin mutlu.
    Benimde binam yıkılıp yeniden yapıldı ve diğer yazanlar gibi bekliyoruz da bekliyoruz.
    Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın ve hazır temizlik varken umarım tüm bu iş seren hakkımızı gasp eden hizmet vermeyenler hakettikleri cezalarını bulurlar.

• Beyler hort olacak ama bende aynı durumdayım ve 1 yıl olacak.
    Her neyse bize binaya kablo çekilecek kazı yapilacak dediler 4 ay önce diğer aylarda da bizi oyaladilar bizde interneti iptal ettik. 4 aydır ne kazı var ne gelen nede giden. Şu durumda ne yapmalıyız. İnternetten alt yapı sorgulayınca ADSL mevcut fakat müsait ADSL portu yok yazıyor. Şu anda ne yapmam gerek ?

• Hala kazmadılar bizim burayıda. Ne olacak böyle hayırlısı bakalım.

5 ay önce başvurduk bağlasınlar diye hala ne giden var ne soran.
  • Binaya kutu gelince is bitiyormu bizde kutu var port yok 3 aydir o nasil olucak ?

• zaten kısa zamanda fiber altyapısı geleceğinden adsl hattı çekemeyiz dediler(yan binaların hepsinde adsl var) 7 ay geçti, bu gün de aynısını dediler
  • vay be bu konuya yazalı 3 ay olmuş hala kimse ne arayıp ne sordu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vict0ry

vay be bu konuya yazalı 3 ay olmuş hala kimse ne arayıp ne sordu.

Siz gidip sıkıştıracaksınız, şikayetvar tarzı sitelere şikayet yazacaksınız türk telekoma şikayet maili atacaksınız.

• Binada bu kutu var fakat hala altyapi yok deniyor ne eksik burada sizce sistemden mi acilmasi gerekiyor yoksa?
     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

• Dışarıdaki hattan binaya çekilen kabloya altyapı deniliyor. Bizde 4 aydır bekliyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Lethero

Binada bu kutu var fakat hala altyapi yok deniyor ne eksik burada sizce sistemden mi acilmasi gerekiyor yoksa?
     Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru?

Siyah bi kablo gelecek büyük ihtimal.
  • 2.5 ay oldu ses seda çıkmıyor TürkTelekom'dan, arayıp sorduğumdada altyapı ile ilgili bilgilerin gizli tutulduğunu ve bu bilgileri müşterileriyle paylaşmadıklarını söyleyip kapattı.
  • Kulüp kursak forumda binlerce kisiye ulasırız valla

• adil kullanim kotasini kaldirmak icin bi hareket vardi birakin akk yi daha yuzbinlerce yerde altyapi yok turk telekomdan altyapi bekleyenler biraz daha bekleyecegiz gibi bu lanet firmanin suan yatirimlari durmus vaziyette

• günler geçiyor hala internet bağlamaya gelen yok ulan yoldan binaya bağlayacaksınız başka bir şey istemiyoruz
  • Günler yıllar geciyor hala altyapı bekliyorum bekliyoruz daha ne zaman olur bilinmez 2017'ye millet uzaylara gidip arastirmalar yapsin bizde altyapi bekleyelim hayat iste.

• Hocam ben 1.5 yıldır sadece kablo çekilmesini bekliyorum. Gelen giden yok maalesef. Böyle firma böyle kurum olmaz olsun pes artık.

• Arkadaşlar,

İstanbul Maltepe ilçesi Altıntepe mah oturuyorum. Binam bostancı lunarpkın çaprazı ve minibüs yolu üstü. İstanbulu bilen arkadaşlar ne kadar merkezi bir konum olduğunu anlamıştır.

Sorum şu ki, benim binamda VDSL yok sadece tt adsl var. Bölgeme şimdi tt fiber altyapı çekti ve fiber altyapı sokak santralini binama yakın bir yere koydu. Geçen küçükyalı bölge müdürlüğü ile görüştüğümde fiber çektik yavaş yavaş binalara geliyoruz dedi kazı ekibi fakat bina yeni mi eski mi diye sordu eski ise, gelmeyiz sizin binaya dedi peki vdsl çekilir mi dedim o da çekilmez dedi. Bölgede şimdi, fiber altyapı çekilmiş iken ben vdsl bile kullanamıyorum. 17 daireli bir binayız. Fiber altyapı çektirmek için ne yapmak gerekiyor. Bimere şikayet yazsak, olmaz mı bir sonuç?
  • Şimdi sanıyorum şöyle bi sıkıntı var binaniza bakır kablo çekilse malum binaniz eskiymis ilerde kentsel dönüşümle yıkılsa bakır kablolar çöp olur, 20 dairenin altına fiber kutu getirmiyolar ki binaniz eskiymis dediğim gibi kentsel dönüşümle yıkıldığında tekrar fiber kablolara ek yapmak gerekecek bu gibi durumlarla uğraşmamak için vermiyor olabilirler yalnız bu benim kendi çıkarımim. Bunun yanında arap Telekom bu fiber dolapların genellikle eski saha dolabı dediğimiz bakır tellerin bağlandığı dolapların yerine koyup mevcut abonelerin hattını Vdsl e yada daha iyi değere sahip adsl e geçiriyor.

• senol9000 S kullanıcısına yanıt
    Peki fiber için o zaman hiç mi umut yok. VDSL'e için hat çekme olasılıkları nedir?
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.