Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kim nereye ayni gun, iki gune, yada iki haftaya altyapi bagliyor. Ben ankaranin gobeginde birak apartmani mahalleden imza topladigimiz halde, tum daireleri dolu apartmana hat cekemedilr 3 aydir. Hala daha bekliyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Altyapi

• Hat cekilmesini istiyorum daireme

• Kocamusa52 kullanıcısına yanıt
    Binada varsa gerisi sana ait.
  • Yeni evlenıcem ve yine şebeke sorunu ile karşı karsıkarıyayım benden size tavsiye sıfır bina almayın daire aldırmayın bulaşmayın.

Bundan 2 yıl önce şuan yaşadığım ailemin evınede altyapı yok dendi 6 ay uğraştım zar zor getirdim.

Geçen Kasım ayında yeni sıfır başvuru yaptım internete müşteri kazanmak isterler diye gittim ve bana sistemde görünüyor port yok dendi 2 ay bekledim ses yok sonra geçen gün yine başvurdum yine modem falan fısman kampanyalarımız dediler ikinci kez imzaladım ikinci kez red yedim. Bugün yine gittim ve bu sefer şebeke yok deniyor şebeke listesine eklediler başımdan kaynar sular döküldü 6 ay belki 1 yıl yınemı beklıcem bilmiyorum. Madem yoktu neden kasımda var dendi kasımdan beri bekliyorum belki o 4 ayda gelirdi her hafta ugrucam bakalım nolcak.

Birde reklam yapıyorlar insanı dahada deli ediyorlar fıberle diye ulan daha şebeke veremıyon altyapın yok fıberle diyon.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yil 2016 yer Istanbul Megakent Beylikduzu ..yeni ev tabiki kutu falan yok verilen sure 1 yil . Bu ne genislik bu ne rahatliktir

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

bizde yeni yapılan apartmana taşındık hat olmadığını tahmin ediyordum ama kutuyu görünce nakil başvurusu yapıyım dedim tahmin ettiğim gibi hat ve kutu yok diye gözüküyor sistemde bize dediler ümraniye telekoma git ee gittik ordada hat gözükmedi başvurduk hat çekilsin diye 3 ay da dondurttuk hatta kadın 3 ayı bile geçebilir 3 ay sonra tekrar dondurmaya gelirsiniz dedi 1 hafta oldu bugün başvurmamızın üstüne bir telefon sabahın 8 inde sizin binada hat ve kutu var gidin bizi niye boş yere uğraştırıyorsunuz (öyle demediler ama ima ettiler) ben hariç bütün sülale elektrikçi onu bırak babamla az şantiyeye gitmedim anlarım az buçuk kutuyu açıp baktığımda binalardan gelen 5 kablo dışında birşey yok iyice enayi bellediler gözüm kör ya orda kablo girdiğini bilmiyorum bilgisiz olsam inanıcam ttnet şubesimi yalan söyledi bize ozaman hat yok diye yoksa ümraniye telekommu yoksa benim gözüm körde teknik ekipmi haklı

ve size mutlu bir haberim var dondurma süresi bittiği için türk telekoma gittim bir daha dondurdum ve bir daha dilekçe verdim çekin diye ve o beni mutlu eden cevabı aldım en az 1.5 yıl içinde çekilir şuan çok mutluyum

• quote:

quote:

bizde yeni yapılan apartmana taşındık hat olmadığını tahmin ediyordum ama kutuyu görünce nakil başvurusu yapıyım dedim tahmin ettiğim gibi hat ve kutu yok diye gözüküyor sistemde bize dediler ümraniye telekoma git ee gittik ordada hat gözükmedi başvurduk hat çekilsin diye 3 ay da dondurttuk hatta kadın 3 ayı bile geçebilir 3 ay sonra tekrar dondurmaya gelirsiniz dedi 1 hafta oldu bugün başvurmamızın üstüne bir telefon sabahın 8 inde sizin binada hat ve kutu var gidin bizi niye boş yere uğraştırıyorsunuz (öyle demediler ama ima ettiler) ben hariç bütün sülale elektrikçi onu bırak babamla az şantiyeye gitmedim anlarım az buçuk kutuyu açıp baktığımda binalardan gelen 5 kablo dışında birşey yok iyice enayi bellediler gözüm kör ya orda kablo girdiğini bilmiyorum bilgisiz olsam inanıcam ttnet şubesimi yalan söyledi bize ozaman hat yok diye yoksa ümraniye telekommu yoksa benim gözüm körde teknik ekipmi haklı

ve size mutlu bir haberim var dondurma süresi bittiği için türk telekoma gittim bir daha dondurdum ve bir daha dilekçe verdim çekin diye ve o beni mutlu eden cevabı aldım en az 1.5 yıl içinde çekilir şuan çok mutluyum

peşini bırakmayın hocam haftada en az bir kez mutlaka gidin ve aynı kişiyle görüşün artık sizi görünce hemen olayı anlasınlar.

ben bu şekilde 6 ayda işlemleri başlatabildim. tabi internetin kullanıma açılması 3 ay sürdü toplam 9 ayda sayemde bütün aprtman internet bağladı.

• Bugün hat çekildi.Başka birsey yapmam gerekiyormu? Aradim altyapi yok dendi ne zaman sisteme geçer acaba ?

• Dilekçe falan hikaye projesi var ise bölgenin yaparlar yoksa olmaz.

• ozgurkys kullanıcısına yanıt
    Apt içine rakam yazdılarmı kutuya ? Yazdılarsa iş bitmiş sisteme girmelerini söylersin müdürlüğe giderek.
  • Merhabalar;

Bizde de aynı sorun vardı apartmana internet bağlatmak için baya uğrastık gecenlerde türk telekomdan gelip ap. içine kadar telefon bakır hattı çektiler kutu üzerinde yazan numara ve dışardaki genişbant kabinindeki numara aynı yani bu internet alabileceğimizi gösteriyor cerkezköydeki gen müd. gittiğimde bana şuan satışa hazır maili gelmemiş dediler ttnet bayisine soruyorum oda alt yapı yok dedi bu nasıl iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi djx -- 9 Mart 2016; 21:27:57 >
  • djx kullanıcısına yanıt
    Sisteme girmeleri lazım yoğunluktan veya bazen sorun oldumu sistemde gecikme olabiliyor.

• Ah bu alt yapı meselesi yok mu..2 ay boyunca her hafta 2 veya 3 defa gittim gittim geldim. Btk'ya şikayetler müşteri hizmetleri ile kavgalar. Baktım olmuyor son care telekom müdürüyle görüştüm. Sonuç: 5 gün içinde hattı çektiler. 20 dakikada işleri bitti ve 2 gün sonra mutlu son.sinyali aldım fakat nakilden dolayı şifrem değişmiş bağlantım olmuyor.Onu hallettik ardından 3 mb'den fazla hız alamiyorum. Arıza kaydı bıraktım.ekip geldi ve evin tesisatı ters döşenmiş, onu da düzelttiler ve 16mb'li bağlantıdan 14 mb.ni alabiliyorum oradaki 2mb. Lik kayıp da saha dolabına 300m. Civarı uzak olmam. Bunları muhtemelen karşılaşacağınız sorunlar üzerine tecrübe olması için paylaşmak istedim. Allah yardımcınız olsun olmayan hattı çektirmek gerçekten zahmetli.

• 4 yıldan beri bekliyorum şebeke gelmedi sorsan bütce yok diyolar, ronaldoya trrilyon verip reklamda oynatıyorlar birde 4.5 g rekalmı yok mu cıldırıyorum yemi ederim 4 g yi en son kullnann ülkerlerden birisiyiz mekkede bile 5 yıldan beri 4 g var. reklamda sanısın aya astronot göderdik öyle sevinmeler oyle mutluluktan uçmalar 4 bucak g diye siapastik reklamlar folklor göstersi bu kadar aciz bir ülke hal**** gedik ne desem gg tez zamanda yok olmaları dileğiyle
  • Bende 3 senedir alt yapı için bekliyorum rezalet resmen !!!
  • bugün bende süreci başlattım yeni binaya altyapı çekilmesi için.. bakalım ne kadar sürecek, bu esnada basit işler için data hattı almak istiyorum da hangisi en iyisi onu araştırıyorum..
  • Yeni binaya tasinmak gibi bir hata yaptim, ruhsati bile yok binanin. Muhtemelen baglanmayacak. Internetsiz kaldim aksamlari isten dondugumde catliyorum resmen sikintidan. Bir care a dostlar nasil girebilirim internete? Turk telekom vinn mi alsam? 15 gb akk var akkden sonra 96kpbs dusuyor, 15 gb 1 haftada kullanirim ben..

• quote:

Orijinalden alıntı: Karaçay

Yeni binaya tasinmak gibi bir hata yaptim, ruhsati bile yok binanin. Muhtemelen baglanmayacak. Internetsiz kaldim aksamlari isten dondugumde catliyorum resmen sikintidan. Bir care a dostlar nasil girebilirim internete? Turk telekom vinn mi alsam? 15 gb akk var akkden sonra 96kpbs dusuyor, 15 gb 1 haftada kullanirim ben..

Hocam ben 128 kbpsle dh mobili açabiliyordum bilgisayarda 2 dakika bekledikten sonra çıldırıyordum ama hiç yoktan iyidir

• Beyler port dedikleri bu illet direklere taktıkları kutumu ben kasabadayımda bazı tahta direklerde kutu var siyah kablo ile evlere gidiyor bu kutu port mu oluyor

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.