Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.829
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: abdllh.08

Meraba arkadaslar:.bizim binaya cok sukur alt yapisini yaptilar .kaziyi yaptilar gecen hafta .enerji odasina birtane kutu katmislar.bu kutuyu katmislarda kutudan evlere hatlar nasil cekilecek.binayi yapan mutahit dairlere hat cekmemis.simdi bu kaplolari nasil cekecegiz ve bunu kim cekecek.elektirikciye sordum biz anlamyiz dediler.daireye giden.hatti telekom elemanlari cekermi acaba havalandirmdan

Hocam o kutudan dairelere kablo çekmeyi elektrikçiler yapıyor başka bir dükkana uğrayın derim biz anlamayız diyenden uzak durun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugun yeniden arastiracam telokom mudurlugune felan gidip .insallah en hizli sekilde sonuc alirim. yoksa dairenin havalandirmasindan ben kablo atacam asagi kutuya telkomcular gelincede ucu baglasinlar sadece

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bizde başvuralı nerdeyse 2 ay oldu. Bugün Turktelekoma gittik durumu öğrenmek için , evin fotoğrafını falan cekmişler , sözde belediyeden kazı icin izin bekliyorlarmıs. Bu olay doğru mudur ?

Ayni durum bende mevcut,sira var deniliyor.Bayramdan sonra tekrar ugrayin diyorlar rahat rahat,boyle rezil bir firma olamaz.

175 yildir variz diye reklam yapan ama 175 yil onceki teknolojiyi bile kullanamayan sacma bir firma.ustelik ulkede tekeller,onlarin hat cekmesini beklemek zorundasiniz,umurlarinda degil adamlarin,tez zamanda batarsiniz insallah su mubarek gunde

• quote:

Orijinalden alıntı: circumciser

quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Bizde başvuralı nerdeyse 2 ay oldu. Bugün Turktelekoma gittik durumu öğrenmek için , evin fotoğrafını falan cekmişler , sözde belediyeden kazı icin izin bekliyorlarmıs. Bu olay doğru mudur ?

Ayni durum bende mevcut,sira var deniliyor.Bayramdan sonra tekrar ugrayin diyorlar rahat rahat,boyle rezil bir firma olamaz.

175 yildir variz diye reklam yapan ama 175 yil onceki teknolojiyi bile kullanamayan sacma bir firma.ustelik ulkede tekeller,onlarin hat cekmesini beklemek zorundasiniz,umurlarinda degil adamlarin,tez zamanda batarsiniz insallah su mubarek gunde

Kazı izni beklediklerini söylediklerinde inanmamıştım. Beyazmasa'ya şikayet ettim, kazı isteği vs. yapılmamış. Beyazmasa'nın bana yolladığı resmi belgeyi adamlara gösterdim, bu seferde 1 kişi olarak başvurduysanız cok geç gelir falan filan diye sacmaladılar

• Aynı sorunu bende yaşıyorum başvurmadığım yer etmediğim şikayet kalmadı bu konuda ki arkadaşlara söylenen bahanelerin hepsi bana da söylendi ''İşlemlerinizi hızlandıracağız beyfendi'' Sonuç ? Tabi ki halen bekliyoruz.

O kadar karaktersiz bir firma ki bu TTnet adamlar web sitesi açmış Allah belanı versin TTnet başlığı altında Eşşek yükü ile para ödüyoruz bu beş para etmez internete gördüğümüz muameleye bak ya hu böyle bir şey olamaz. Müşteri hizmetlerini arayınca ağzımdan kötü bir kelime çıkmaması için kendimi çok zor tutuyorum artık görüşmeyi sonlandırdıktan sonra boşaltıyorum içimi tuttuğumuz oruç da bir işe yaramıyor bu TTnet yüzünden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ogz93 -- 15 Temmuz 2015; 14:45:18 >
  • millet 5g yi tartışır olmuş biz hala internet altyapısı bekliyoruz
  • Halada sonuç yok zaten !

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Turk telekom twitter adresine sikayet bildirin hemen sizi ana merkezden ariyorlar oraya sorununuzu iletin ilgileniyorlar ise yaradi

• Ankara'da yaşıyorum. Bizim bina sene başında tamamlandı. Taşınalı iki ay oluyor. Yani yedi aydır telefon internet yok. Her türlü yere müracaat ettim, hatta gazetede haber bile çıktı. Hiç bir yerden sonuç çıkmadı. Kendi sorunumu Ulus'daki Ankara Bolge Müdürlüğü'ne giderek Erişim Planma ve Yatırım Şube müdürü ile görüşerek çözdüm diyebilirim. Ağustos ortasında hizmet verilebileceğine söz verildi. Bekliyoruz bakalım. Bence hic müşteri hizmetleri, santral, ilçe telekom müdürlüğü ile kavga dovüş etmeye ugraşmayın. Direk bulunduğunuz ildeki bölge müdürlüğüne gidin.

• Telekomdan farkli bir altyapi yapabilen telefon hatti cekebilen firma bakalim ozaman bu kadar rahat davranip bizi bekletecekler mi,boyle rezillik ancak bu ulkede olur,teknoloji caginda hat cekemiyorlar daha

• Arkadaslar sanirim bu kabusu ikinci kez yasicam ama insallah yasamam mayis gibi evlenicem ve sifir ev aldik bakalim kendi ailemle oturdugum eve 6 ayda zor bela kavga gurultu baglatmistim. Bu sefer kac ay surucek yapi kullanim tapu islemi olsun ilk hemen internet isine basvuru yapcam mayisa kadar hallederler sanirim.

• 7 aydır zar zor kazıyı yaptırdım kablo.cekmediler bi türlü ne yapabilirim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar kazilik isiniz varsa ve uzak degilse apt ye telefon boardlari yerde oluyor genelde siz kendiniz kazdirin bir insaatciya ben bu salaklari bekledim gelmediler yok tikali hat gecis yeri falan gelmiyor apt ye dediler bende kendim kazdirdim gittim yalvar yakar sonra yine adamlari getirtim cekiler o degil bide cektiler mallar yanlis yeremi ne baglamislar 1 ay internetim kopup kopup durdu sonra cildirdim hergun aramaktan ttneti bir duzgun bilir birini yolladilar yenlis yere baglanmis falan dendi duzeltiler.250 tl bayilmistim o kucuck kazi icin rezillik yani onlari beklersek isimiz is yani neden baska firma yok ben anlamiyorum. Allah bu mal firmayla hepimize sabir versin bir hat cekme isi 5 dk larini aliyor inanin bana evdekiler soyledi 5 dk surmedi dediler. Bize abartiyorlar yok kazi yok ivir zivir yogunluk eleman alin ozama. Diyoruz susuyorlar.

• Aynı benimde basıma geldi hiç telekom müdürlüğü ile uğraşma direk bimer den şikayet et iki gün sonra kabindslar .bu işleri asıl sorumlusu mutahitler bina yapılırken en yakın kablo geçen yerden nına girişine kanal açıp içine boru döşemesi gerekiyordu.o zaman telekom hemen yapıyor

• Merhaba,

Sonunda bazı gelişmeler oldu

İlk olarak evimizin karşısına Turktelekom rögarı koyuldu. Sonrasında bu rögara bu sabah kablo çekildi. Gelen elemanlarla konustugumda 3. bir ekip gelip telefon hattını onların bağlayacağını söyledi. Yani binanın icinde ki telefon kutusuna bağlantıyı tekrar baska bir ekip yapıcakmış.

Standart işleyiş bu mudur ?

• arkada?lar,

bina yeni ve bina giri?inde kutu yok. telekom müdürlü?üne ba?vuru yaptym.

en az 3 ay kutu takylmasy sürer dediler. bu nasyl i?tir? neden bu kadar uzun?

nasyl hyzlandyryryz bu durumu? telefon yok ama faturasyny takyr takyr alyyorlar. hadi interneti kapattyrycam, telefon olayyny nasyl yapycaz.

hyzlandyrmak için ne yapabiliriz?
  • 4 Temmuz 2014 saat 14:30 dan beri bekliyorum ben. 14 ay oldu yani. 2 hafta önce sonunda kazı yaptılar, Türk Telekom rögarı konuldu, ve siyah 10-12 cm lik koruge hdpe borularla apartmanların önüne boru uzattılar. Daha kablo gelmedi, kutu gelmedi, eve hat hiç gelmedi. Ne olur bilmiyorum. Ama hayatımı Türk Telekom'u batırmaya adamaya çok yaklaştım. Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Yeni bir iletişim teknolojisi bulup tüm rakip firmalara asla Türk Telekom'a vermeme koşulu ile dağıtıcam. O kadar iğrenç bir firma bu, mühendislik mezunlarının bir halt yapamayacaklarını anladıklarında direk işe girdiği firma. Bir şey beklediğimden değil gerçekten, ama keşke seçme şansım olsa. Hayatım boyunca gerçekten çok az insandan ve kurumdan nefret ettim. Şu anda kimseye karşı bir nefretim de yok. Sadece Türk Telekom, o kadar nefret ediyorum. Umarım o CEO'ları falan hapiste çürür, ucuza iş yapıcaz diye çakma taşeron firmalarla anlaşan müdürler sokak aralarında kartonların altında yaşamak zorunda kalır. Umarım o Türk Telekom'u özelleştirip bir şey başardığını zanneden siyasiler de vatan hainliğinden hapiste çürür.

Gram sosyal hayatı olmayan, tüm hayatı, tüm işi internette olan birini 14 ay internetsiz bırakan vicdanlarına tüküreyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: casablanca

4 Temmuz 2014 saat 14:30 dan beri bekliyorum ben. 14 ay oldu yani. 2 hafta önce sonunda kazı yaptılar, Türk Telekom rögarı konuldu, ve siyah 10-12 cm lik koruge hdpe borularla apartmanların önüne boru uzattılar. Daha kablo gelmedi, kutu gelmedi, eve hat hiç gelmedi. Ne olur bilmiyorum. Ama hayatımı Türk Telekom'u batırmaya adamaya çok yaklaştım. Elektrik-elektronik mühendisliği okuyorum. Yeni bir iletişim teknolojisi bulup tüm rakip firmalara asla Türk Telekom'a vermeme koşulu ile dağıtıcam. O kadar iğrenç bir firma bu, mühendislik mezunlarının bir halt yapamayacaklarını anladıklarında direk işe girdiği firma. Bir şey beklediğimden değil gerçekten, ama keşke seçme şansım olsa. Hayatım boyunca gerçekten çok az insandan ve kurumdan nefret ettim. Şu anda kimseye karşı bir nefretim de yok. Sadece Türk Telekom, o kadar nefret ediyorum. Umarım o CEO'ları falan hapiste çürür, ucuza iş yapıcaz diye çakma taşeron firmalarla anlaşan müdürler sokak aralarında kartonların altında yaşamak zorunda kalır. Umarım o Türk Telekom'u özelleştirip bir şey başardığını zanneden siyasiler de vatan hainliğinden hapiste çürür.

Gram sosyal hayatı olmayan, tüm hayatı, tüm işi internette olan birini 14 ay internetsiz bırakan vicdanlarına tüküreyim.

Aynı şeyleri hissediyoruz.
    Allah bildiği gibi yapsın bu kadar sorumsuz bukadar kötü bi kurum olamaz.

• İçim karardı ya okuyunca malatyaya taşındım öğrenciyim internetsin ne halt edicem bilmiyorum 2 hafta önce altyapı başvurusu yaptım adamlar kıytırık bi şekilde baktı apartmanın adresine alt yapı yok dedi numaramı aldı bi köşeye attı biz ararız dedi... tık yok

• Ulan ttnet kazıyı yapmıs bırakmıs sızın ben gelmisinizi gecmisinizi allah belanızı versin yaz tatılınde ınternetsız kaldım apartmanda ısteyen yok bır tek ben off cıldırcam ttnet aradım bıze ne dıyor ulan para verırken tık yok allah belasını versın rakıp yokkı uydunet uysun oysaki uydunet olsa 1 durmam ttnet ısterse bedava versın gene paramı verıp yaparım ama yok ttnet at kosturuyor

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.