Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.803
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakalim bugun gelmesi muhtemel gibi aradim sabahtan daha once gelmisler guya komurluk anahtari falan bisey sacmaladi ki komurluklr alaka ne yada komurlugun zaten kilidi yok bizim aradim iste sabah sefleri dedi bugunde yonlendiricem tamam dedi bakalim evde birileri olsun dedi yardimci olur evdekiler dedim zaten insallah gelir mutlu sona yakinim gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben ne kadar sansiz bir insanim ya bugun tt elemanlari geldi ve sebeke islemi yapmaya basladilar ama kanal yarida kapali tikali dediler gitmiyor kablolar dediler bu yuzden kazin isaretli bolgeyi dediler nasil kazdircam nasil yapcam bilmiyorum asamlar bide 10 dk lik is bizim isimiz dediler ulan madem 10 dk ne diye 5 ay beklettinuz. Belediyeden kazi izni almasi kolaymidir ?

• Sonunda hattim cekildi. Nakil icin sadece 7 gun sabredicekmisim ekip gelcekmis.

Yardimci olan arkadaslarimiza tesekkur ederim darisi baslariniza.

Ve yaptiklari hic bisey yok 10 dk lik isleri var ekiplerin kendileri cok is yapiyormus gibi gosteriyorlar ama bi is yaptiklari yok baski kurun hergun gidin gerekirse numara alin yetkilinin sonra bir kablo cekmek bu kadar zor degil falan diyin devamli rahatsiz edin 5 ay bosuna bekledigimi anladim eger yazi yapilcak durum vardada sokaksa oturdugunuz yer izne falan gerek yok kazdirin kendiniz gecin ben oyle yaptim hat sebeke borusunda sikinti vardi duzelttirdim biraz tuzlu oldu ama sonucta internetim geldi.

Turk telekom rezillik gercekten.

• Mahallece toplu halde imza toplayıp Türk telekoma müracaat ederseniz hattınızı çekerler çünkü tek kişi için uğraşmıyorlar malesef. şu anlık alt yapılar zamanla gideriliyor diye söyleniyorlar hayırlısı. hat çekme konusuna gelincede 7 ile 15 gün arasında yasal süre yani benim internet 5 gün kargo süreci surdu ve 1 haftaya yakın süre içerisinde bağlanmıştı alt yapım vardı o zamanda ama adamın gelmesi biraz kıttı önceden hazırlık yapmada bi yarar var her şeyi hazıra bırakmamak lazım eğer internetiniz bağlanmazsa Türk telekom müdürlüğüne müracaat ediniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imate -- 18 Mart 2015; 13:31:16 >
  • 2.5 yıldır bekliom 4 yıl bekleyende varmış forumda acele etmeye gerek yok bence şaka bir yanada hala çekmediler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

Sonunda hattim cekildi. Nakil icin sadece 7 gun sabredicekmisim ekip gelcekmis.

Yardimci olan arkadaslarimiza tesekkur ederim darisi baslariniza.

Ve yaptiklari hic bisey yok 10 dk lik isleri var ekiplerin kendileri cok is yapiyormus gibi gosteriyorlar ama bi is yaptiklari yok baski kurun hergun gidin gerekirse numara alin yetkilinin sonra bir kablo cekmek bu kadar zor degil falan diyin devamli rahatsiz edin 5 ay bosuna bekledigimi anladim eger yazi yapilcak durum vardada sokaksa oturdugunuz yer izne falan gerek yok kazdirin kendiniz gecin ben oyle yaptim hat sebeke borusunda sikinti vardi duzelttirdim biraz tuzlu oldu ama sonucta internetim geldi.

Turk telekom rezillik gercekten.

18 martta online başvurdum akşamında aradılar,telefonla olmaz ama yalın adsl olarak bağlayabilriiz interneti dedi telefondaki bayan,aboneliği başlatırıyorum dedi ok dedik.BU pazartessi kargoyla belgeler ve modem falan geldi,işte dün ekip geldi bakmışlar annemi aramışlar şebeke yok internet bağlanmaz demişler.Telefonda yalın bağlanır dedi dün gelmiş bağlanmaz diyorlar ne yapacaz bu işi?

• quote:

Orijinalden alıntı: byJuck

Araya kimse girmedi. Beş ay boyunca 3 kere gittim her seferinde 2 ay denildi...
    Dördüncü gitmemde aileden bir kaç kişi aldım öyle gittim.
    5 ay oldu dedim sizce de yetmez mi attık dedim.
    Yanımızda ekipleri aradı...
    Ertesi gün yapıldı... Olay bu...
    Erken saatte gidin ilk karşısına siz çıkın...
    Foto çekin kutuyu, direği, işe yarayacak ne varsa...
    Tek değil aileden ve apartmandan birilerinin olması iyi olur. Anne baba olur, üst komşunun 15 yaşındaki çocuğunu kastetmiyorum...
    Basit bir iş ama ne yazık ki donanımlı gitmek gerek...
    Sonrası biraz da sizin şansınıza kalmış olur

Hocam merhabalar bizde eve yeni taşındık aynı durumlardayız evin altyapısı var ancak adsl hattı olmadığını bugün öğrendim adsl başvurusu yapayım derken. Burayı okuyunca iyice içim karardı. Evin önündeki yolun tam karşısında telekom kutusu var. Hatta bizim oturduğumuz yere bakıyor 15m uzakta bile değil yani. Acaba telekoma gidip böyle diye durumu anlatsak işler hızlanırmı. Birde bu iş kiracının mı ev sahibinin mi mütehattitin mi kimin görevidir aslında ona göre arayıp iyice bi küfredeceğim de.

• quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

Tek değil aileden ve apartmandan birilerinin olması iyi olur. Anne baba olur, üst komşunun 15 yaşındaki çocuğunu kastetmiyorum...

Hocam merhabalar bizde eve yeni taşındık aynı durumlardayız evin altyapısı var ancak adsl hattı olmadığını bugün öğrendim adsl başvurusu yapayım derken. Burayı okuyunca iyice içim karardı. Evin önündeki yolun tam karşısında telekom kutusu var. Hatta bizim oturduğumuz yere bakıyor 15m uzakta bile değil yani. Acaba telekoma gidip böyle diye durumu anlatsak işler hızlanırmı. Birde bu iş kiracının mı ev sahibinin mi mütehattitin mi kimin görevidir aslında ona göre arayıp iyice bi küfredeceğim de.

merhabalar. bende ki durumda kiracı, ev sahibi ... vs farketmiyordu. gittim başvurdum çalışma var dediler yenileme var dediler sıra var dediler 4/5 ay beklettiler... işte 5. ay geldiğinde artık yeter dedim sabahın ilk saatlerinde ilk ben girdim böyle böyle 5 ay oldu artık yetmez mi dedim? yanımda annem vardı dedim işe yarar dedim biraz da ondan etkili oldu sizde yanınızda ailenizden birilerini götürün derim. gerçi yapacak olsalar her türlü yaparlar da neyse... gittim konuştum ertesi günü gelip bağladılar olay bu. elinizde yine bi dilekçe olsun. hatta apartmana da aynı dilekçeyi çıkarın onlarda bağlatmayacak olsalar bile sadece istiyoruz olarak görünecekler iyi olur (%1de olsa).

içinizin kararması normal dediğim gibi 5 ay yani hani bir iki haftadan bahsetmiyorum 5 ay ve hani interneti kullanan birisiyim ve ihtiyac duydugum bir sey hatırlamak istemiyorum neyse.

hangi ildesiniz ?

15 metre olması ve ya kutu olup olmaması da durumun seyrini değiştirmez. kutuda port yoktur yani yer ve işinizi yine ertelerler.

uzatmıyorum daha fazla tekrar soyluyorum dilekcenizle gidin böyle böyle su adresteyim internet istiyorum diyin büyük ihtimal sizi sıraya alırlar sonrasında beklemeye baslarsınız ve gerisi tamamen ŞANSINIZA kalmış bir olaydırç bu kadar :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: HeroCypheR

quote:

merhabalar. bende ki durumda kiracı, ev sahibi ... vs farketmiyordu. gittim başvurdum çalışma var dediler yenileme var dediler sıra var dediler 4/5 ay beklettiler... işte 5. ay geldiğinde artık yeter dedim sabahın ilk saatlerinde ilk ben girdim böyle böyle 5 ay oldu artık yetmez mi dedim? yanımda annem vardı dedim işe yarar dedim biraz da ondan etkili oldu sizde yanınızda ailenizden birilerini götürün derim. gerçi yapacak olsalar her türlü yaparlar da neyse... gittim konuştum ertesi günü gelip bağladılar olay bu. elinizde yine bi dilekçe olsun. hatta apartmana da aynı dilekçeyi çıkarın onlarda bağlatmayacak olsalar bile sadece istiyoruz olarak görünecekler iyi olur (%1de olsa).

içinizin kararması normal dediğim gibi 5 ay yani hani bir iki haftadan bahsetmiyorum 5 ay ve hani interneti kullanan birisiyim ve ihtiyac duydugum bir sey hatırlamak istemiyorum neyse.

hangi ildesiniz ?

15 metre olması ve ya kutu olup olmaması da durumun seyrini değiştirmez. kutuda port yoktur yani yer ve işinizi yine ertelerler.

uzatmıyorum daha fazla tekrar soyluyorum dilekcenizle gidin böyle böyle su adresteyim internet istiyorum diyin büyük ihtimal sizi sıraya alırlar sonrasında beklemeye baslarsınız ve gerisi tamamen ŞANSINIZA kalmış bir olaydırç bu kadar :)

Hocam dün akşam öğrendim ki altyapıyı müteahhit kurmuş daha doğrusu boruyu döşenmiş yerin altına ama kablo yokmuş içinde . Ankara dayım hocam. Birde direk ilçe Telekom müdürüne çıkabilecek birini bulduk bakalım gidecekler üst kattakiler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• allah yardimciniz olsun arkadaslar 5-6 ay berbat gunlerdi onlar yuzunden vinn wifi tahhut yaptim 250 tl kapama parasi isteniyor 250 tl kazi islemi yaptirdim bana 500 mal oldu alti ustu 10 metrelik bi kablo dosucekler bunun icin yok sira yok kazi diyorlar hepsi hikaye 10 dk suruyor islem.ayrica kaziya 5 m derinligi gecmeme kaydi ile ve cadde olmamasi ile hic bir izne gerek yok . Cezada yok sikayet gelmedigi surece

• Tamam :) gelişmeleri yazarsanız iyi olur. hattı olmayanlara güzel bir moral olur

@yuzi_35 ile az çekmedik dertdaştık
  • byJuck kullanıcısına yanıt
    Şükür atlattık o günleri :))
  • Arkadaslar biraz hort olacak ama acil cevap istiyorum bizim binaya hat çekmek icin olcu almaya geldiler binaya aldılar da ölçüyu başvuru yapali 1 hafta ildu muteahit ise 2 ayi gecik sürede yapmis islemi hızlandırmak icin ne yapabiliriz Teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: high and dry

2 aydır aynı durumdayız. yeni açılan 1168 konutlu toki binalarının hiç birinde internet hattı yok. türk telekom binasına gidiyoz 2 ay sonra diyolar 2 aydan beri? napmamız lazım. kiracıyız bu arada.

yer ağrı.

4 mayıs itibariyle çilemiz sona eriyor. tam 8 ay bekledik.
  • Beyler babam gitti başvurmaya işte demişlerki sizi arayacağız ve sözleşme imzalayacağız sizedemi böyle dediler? hat çekilcek gibisinden falan hiçbişeyden bahsetmediler. Sözleşme imzalandıktan sonra neler yaşanacak bi bilgi lütfen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralarso

Beyler babam gitti başvurmaya işte demişlerki sizi arayacağız ve sözleşme imzalayacağız sizedemi böyle dediler? hat çekilcek gibisinden falan hiçbişeyden bahsetmediler. Sözleşme imzalandıktan sonra neler yaşanacak bi bilgi lütfen.

Ne sözleşmesi ilk defa duydum?
    Bir de gidin siz bilgi alın adam akıllı.
  • Bizde başvuralı nerdeyse 2 ay oldu. Bugün Turktelekoma gittik durumu öğrenmek için , evin fotoğrafını falan cekmişler , sözde belediyeden kazı icin izin bekliyorlarmıs. Bu olay doğru mudur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntı bende de var. 2 aydır gelecekler diye bekliyorum. Daha fazla beklemeyeceğim, uydudan internet olayına gireceğim sanırım.
  • 3 ay oldu hala altyapi yapmadilar allah belasını versin böyle firmanin.sözde dunya firmalari.bide arkadaslar bu turkmesh felan uydudan internet olayini bilen varmi.varsa bi açıklık getirsin

• Meraba arkadaslar:.bizim binaya cok sukur alt yapisini yaptilar .kaziyi yaptilar gecen hafta .enerji odasina birtane kutu katmislar.bu kutuyu katmislarda kutudan evlere hatlar nasil cekilecek.binayi yapan mutahit dairlere hat cekmemis.simdi bu kaplolari nasil cekecegiz ve bunu kim cekecek.elektirikciye sordum biz anlamyiz dediler.daireye giden.hatti telekom elemanlari cekermi acaba havalandirmdan

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.