Şimdi Ara

Türk Telekom'a Hat Çekilmesi İçin Başvuru? (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
397
Cevap
8
Favori
209.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben yeni bina için başvuru yapalı 15 ay oldu alt yapı için 6 ay daha süre verdiler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu adi herifler keyiflerine gore is yapıyorlar mayis ayından beri bekliyorum,yeni binaya hat çekilmesini...

Beceremiyorsanız farkli firmalarda hat çekebilsin hem kendinize muhtaç birakiyorsunuz hemde hizmet vermiyorsunuz,bu ne piskinlikir,böyle firmami olur?

Firmanın isminin basındaki Turk kelimesine yazık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet yine ben yeni bir hat cekme vakasiyla karsi karsiyayim evlencem yeni evimde malesef sebeke varmis port yokmus bu ne kadar surer sizce ailemle kalirken 6 ay sebeke bekledim cunku

• Başıma gelen olayı yazayım sırada ne yapabilirim lütfen sizlerde yardımcı olun

adres değişikliği internetin taşınması bina yeni vs bunlar standart bilgiler.
    Şehir Isparta merkez. Büyük bir şehir değil ama ilçe taşra da değil.
    Apartmanda ankastre de var odalarda ethernet girişleri var
    neyse başvurduk kutu çıkacak dediler.
    Uzun süre onları bekledik gelen giden olmayınca telekom a gittim. Kutuyu çıkacak ekiple gorusmeme müsade etmediler (adamlar Aselsan mühendisi sanki insansız hava aracı yapıyorlar bende Mossad ajanıyım) Neyse güvenliğin telefonundan 1 kat yukarıda duran adamlarla yarım yamalak görüştüm. Halledelim dedi aradan 1 hafta daha geçti tekrar gittim çözüm masasına bu sefer çalışanlar teknik ekibe ulaşmaya çalıştılar onların telefonlarını dahi açmadılar telekom çalışanı ihtiyaç halinde başka bir telekom çalışanına ulaşamıyor ( tabi 2 kişinin bildiği sır değildir adamlar top secret iş yapıyorlar)
    bi şekilde kutu çıkmama nedenini öğrendim.
    Benim evime hat çekilecek kutunun bulunduğu apartman sahibi buna izin vermiyormuş. Obur taraftan kazılacak yol içinde belediye izin vermiyormuş.
    Kafayı yedim yiyeceğim 4.5 g hıza sahip ülkemde ( oda nasıl bi saçmalıksa yok öyle bi hız inanmayın 4g o buçuk falan değil ) ben şehir merkezinde ki evime telefon internet hattı cektiremiyorum.
    Hadi belediye yolu kazdirmadi.
    Senin taktığın telefon kutusundan apartman sahibinin hat çekmesine izin vermemesi nasıl bir mantiksizliktir. Sende nasıl bir telekom sun ki her hala yaptırım uygulatiyosun da kutunun bulunduğu apartman a uygulatamiyorsun komşu izin vermedi nedir ya Allah aşkına böyle bir saçmalık olabilir mi?
    ben şimdi ne yapayım BİMER e falan başvurdum. Bana bi çözüm söyleyin inatsa inat telekom ceo sunun apartmanın da ki kutuya molotof atmaya kadar gider bu durum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mugzy

Ankara'da yaşıyorum. Bizim bina sene başında tamamlandı. Taşınalı iki ay oluyor. Yani yedi aydır telefon internet yok. Her türlü yere müracaat ettim, hatta gazetede haber bile çıktı. Hiç bir yerden sonuç çıkmadı. Kendi sorunumu Ulus'daki Ankara Bolge Müdürlüğü'ne giderek Erişim Planma ve Yatırım Şube müdürü ile görüşerek çözdüm diyebilirim. Ağustos ortasında hizmet verilebileceğine söz verildi. Bekliyoruz bakalım. Bence hic müşteri hizmetleri, santral, ilçe telekom müdürlüğü ile kavga dovüş etmeye ugraşmayın. Direk bulunduğunuz ildeki bölge müdürlüğüne gidin.

Hocam ne oldu internet baglandimi? Bende turkozundeyim. Ayni durum bendede mevcut olmazsa bende gideyim..

• Tt ofislerinde çalışanlar falan anlamaz bu işten onlarla vakit kaybetmeyin boşuna, bulunduğunuz yerde teknik ekiplerin bulunduğu şantiyelere gidip görüşerek sorununuzu daha kolay halledebilir veya bilgi alabilirsiniz. Yine de sıfırdan hat için uzun süre beklemek zorundasınız maalesef, bu konu da çözüm bulunamıyor bir türlü.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teacheroffclass kullanıcısına yanıt
    Söz verdikleri gibi yaptılar fakat verdikleri süreden yaklaşık 3 ay sonra gerçekleşti. Aslında bizim binaya revizyondan erişim verilecekti, sadece bizim için. Daha sonradan proje genişletilmiş, tüm bölgeye GPON erişim projesi yapılmış. İşin garip kısmı bizim bina hariç her yere fiber götürüldü, bize 1242 metre bakır kablo çekildi. Erişilebilir maksimum hız 14 Mbit civarı. Skandal...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mugzy

Söz verdikleri gibi yaptılar fakat verdikleri süreden yaklaşık 3 ay sonra gerçekleşti. Aslında bizim binaya revizyondan erişim verilecekti, sadece bizim için. Daha sonradan proje genişletilmiş, tüm bölgeye GPON erişim projesi yapılmış. İşin garip kısmı bizim bina hariç her yere fiber götürüldü, bize 1242 metre bakır kablo çekildi. Erişilebilir maksimum hız 14 Mbit civarı. Skandal...

Tesekkur ederim hocam bende gideyim olmadi oraya...

• Buradan böyle uzun uzun kötü sözler sarf etmek istemiyorum. Rezilliği zaten herkes biliyor. İzmir telekom dağıtım genel merkeze kadar gittim, bekleyeceksin yapacak bir şey yok diyorlar. Hemen alt sokakta varken bizim sokakta yok sadece. BU nasıl iş anlam vermiş değilim. Bekliyoruz boşuna
  • bizde yeni yapılan apartmana taşındık hat olmadığını tahmin ediyordum ama kutuyu görünce nakil başvurusu yapıyım dedim tahmin ettiğim gibi hat ve kutu yok diye gözüküyor sistemde bize dediler ümraniye telekoma git ee gittik ordada hat gözükmedi başvurduk hat çekilsin diye 3 ay da dondurttuk hatta kadın 3 ayı bile geçebilir 3 ay sonra tekrar dondurmaya gelirsiniz dedi 1 hafta oldu bugün başvurmamızın üstüne bir telefon sabahın 8 inde sizin binada hat ve kutu var gidin bizi niye boş yere uğraştırıyorsunuz (öyle demediler ama ima ettiler) ben hariç bütün sülale elektrikçi onu bırak babamla az şantiyeye gitmedim anlarım az buçuk kutuyu açıp baktığımda binalardan gelen 5 kablo dışında birşey yok iyice enayi bellediler gözüm kör ya orda kablo girdiğini bilmiyorum bilgisiz olsam inanıcam ttnet şubesimi yalan söyledi bize ozaman hat yok diye yoksa ümraniye telekommu yoksa benim gözüm körde teknik ekipmi haklı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• boşuna 3 cü dünya ülkesi demiyorlar bize şu manzara ya bak bi tanıdık sokmadan halledemiyorsun diyorlar şerefsiz herifler yıllarca internet telefon bekleticekler yıl 2015
  • Merhaba ;

Türk Telekom'a 2 yıl önce dilakçe vermiştik daha yeni geldiler ve kablo için yol yapıp boru taktılar. Yapan kişiler 2 gün içinde gelip kablo ve kutu takılır dedi ama gelen giden yok. Sizce uzun sürermi ?

Yaşamış olan varsa yol açıldıktan sonra ne kadar sürede kablo çekildi ?
  • 2015 yılında şu yazılanlara bak cidden şaka gibi bir ülke... Millet yıllardan bahsediyor bu ne rezilliktir yahu hiç bir yetlkilide çıkıp demiyorki yahu kardeşim siz ne yapıyorsunuz diye bu firmaya? 2015 yılında vatandaşı parasıyla internetten mahrum bırakmak suç sayılmalı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Six Feet Under. -- 23 Kasım 2015; 22:11:31 >
  • aynı durumdayım gitmediğim başvurmadığım tek yer kalmadı bende gittim madem hizmet veremiyorsunuz nakit yapamıyorsunuz iptal edin dedim 15 ay taahütlü interneti para ödemeden kapattırdım ne zaman gelir çekersiniz ozaman gelin 5 yıl taahhüt yapın gık çıkartmıcam dedim alabildiğim tek yanıt haklısınız beyfendi oldu

• Bu tamamen bizim şuçumuz adamlara zamaninda bu işin tekelini verdik butuun memleketi kendi yapilariyla cevirdiler goz yumduk simdi hangi firmaya gitsen ucu bunlara dokunuyo neden adamlar alt yapiyi ele gecirdi bizim borumuz oter diolar isinize gelirse diyolat işin özeti bu Allah Sonumuzu Hayira Yorsun ..

• Bugün işten geldiğimde yaklaşık üç ay olan taşınmış olduğumuz yeni yapılan apartmanın önüne geldiğimde apartmanın önündeki kaldırımdan sarkan bağlantı noktasının kapatıldığını gördüm, aynı şekilde yine hemen az yanındaki türk telekom logar kapağınında çevresine üstüne taş basmasınlar diye parke taşları dikmişler. yönetici ile falan görüştüm fakat bişeyden haberi yokmuş. bende başvuru yapalı üç ay oldu ve geleceklerine hiç ihtimal bile vermiyorum ama bu durum beni heyecanlandırdı. acaba bağlantıyı yapmışlarmıdır arkadaşlar birileri cevap verirse sevinirim. yarın arayacağım gerçi ama olsun. birde böyle bir bağlama yapsalar apartmandan birilerine haber vermezlermiydi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Enginay10 -- 5 Aralık 2015; 0:26:25 >
  • Başvuralı neredeyse 2 yıl oldu ne gelen var ne giden. Ya sabır...

• quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Başvuralı neredeyse 2 yıl oldu ne gelen var ne giden. Ya sabır...

Devamlı gidin bıktırın kendinizden bana bunu türk Telekom da çalışan biri demişti boş bırakma bırakırsan gelmezler bile her ay 1 kere kesin ugruyordum 6 ayda geldi şimdi yeni evlencegım ev için bekliyorum sıfırdan üyelik müşteri kazancaklar bakalım bunda kaç ay beklıcem

• quote:

Orijinalden alıntı: yuzi_35

quote:

Orijinalden alıntı: zakkuivi

Başvuralı neredeyse 2 yıl oldu ne gelen var ne giden. Ya sabır...

Devamlı gidin bıktırın kendinizden bana bunu türk Telekom da çalışan biri demişti boş bırakma bırakırsan gelmezler bile her ay 1 kere kesin ugruyordum 6 ayda geldi şimdi yeni evlencegım ev için bekliyorum sıfırdan üyelik müşteri kazancaklar bakalım bunda kaç ay beklıcem

Sadece biz değil apartmandaki herkes başvuruyor soruşturuyor imza bile toplandı ama maalesef ilgilenen yok. Türktelekomun eline düştük birkere. İnternette bir ton şikayet var nasıl bir kurum bunlar böyle.

• İçim karardı yazıları okurken ağlayacağım neredeyse. :D Biz de haftaya yeni yapılan binaya taşınacağız, kutu yok fiber altyapı döşeniyormuş öyle demişlerdi. Millet aylardan bahsetmiş, ben birkaç saat internet kesilince çıldıran biriyim ne ayı ne yılı nasıl dayandınız o kadar?

Bana gelmediği zaman direkt her gün istisnasız her gün gider rahatsız eder gelip bağlıyor musunuz diye sorar olay çıkartırım öyle saçma şey mi olur ya. Lanet olsun böyle şirkete keşke bir alternatifi çıksa.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.