Şimdi Ara

Türk Telekom Altyapı getirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
7.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ceo iyi çalışıyor diyor herkes bir ben faydasını görmedim Paul amca bizede altyapı çek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizde kurtuluş savaşından kalma internet altyapısıyla boğuşuyoruz hayırlı olsun diyelim inşallah bizede gelir dibimizde olup kullanamıyoruz 1 km yanımda vdsl saha dolabı kurulu 4 senedir hizmet veriyor ama sadece toki konutları yararlanıyor tüm şehir adsle mahkum edilmiş bi şekilde bekliyor belki bi ara bizimde altyapı yenilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkaninn59

bizde kurtuluş savaşından kalma internet altyapısıyla boğuşuyoruz hayırlı olsun diyelim inşallah bizede gelir dibimizde olup kullanamıyoruz 1 km yanımda vdsl saha dolabı kurulu 4 senedir hizmet veriyor ama sadece toki konutları yararlanıyor tüm şehir adsle mahkum edilmiş bi şekilde bekliyor belki bi ara bizimde altyapı yenilir

hocam bizede daha bir türlü gelemedi bekliyoruz fiber çektiler saha dolabı nerede bilemiyorum inşallah gelen bağlanyıda fiberdir. Btk ya şikayette bulundum 2 gün önce, bir dönüş olmadı hala ceoyada yazacağım cuma gününe kadar gelmezse sonra sırasıyla bimer cimer hakkımızı aramazsak bunlar bizi enayi sanıyorlar çünkü.

• gelir hocam yakında ben 2 senedir bekliyorum altyapı belki yenilenir diye ama nafile yumurta kapıya dayanmış artık bundan sonrasında bişey yok en kısa sürede bağlanır inşallah kaplumbağa gibi hızdan kurtulursunuz

• erkaninn59 kullanıcısına yanıt
    hocam benim 1 sene boyubca hlc olmadi yeni bina isi zor is

• ben ise fiber olan caddeye 500 m uzağım cadde de otursaydım şansım vardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwertyhellriser

Değerli arkadaşlar dün Türk Telekom yazılı bir araçla taşeron firma yetkilileri geldi sitenin tam ortasındaki logar kapağını açarak fiber kablolarla bir kaç işlem yaptılar oradayken sorduğumda​ max 1 hafta sonra evinize interneti nakil yaptırabilirsiniz denildi (ne kadar doğru bilmiyorum). Birde fber kabloyı kutuya bağlamışlar. İnşalla biter bu işkence. Bir de arkadaşlar son bir sorum daha olacak bu hat kutusunu fiber kutu ile mi bağlayacaklar nasıl olacak ?Bu arada teşekkür ediyorum arkadaşlar.

Türk Telekom Altyapı getirme

Siz başvurduktan kaç gün sonra kutu bağladılar ?

Bende İstanbul Küçükçekmece'de yeni binaya geçtim fakat başvuru sonrası 6 ay 1 sene bekleyenleri gördükçe gözüm korkuyor.

Fiber derdinde değilim sadece binaya internet gelsin yeter

• biz oturalı 1 sene oldu müteahhit başvuralı 5-6 ay oldu 1ay 1 hafta önce kutu bağlandı 1 ay önce kablo kutuya bağlandı. Hâlâ aktifleşmesi için bekliyorum. Bundan sorumlu olanların Allah belasını versin.

• qwerty turknetten altyapı sorgulaması yaptığında hangi hatayı alıyorsun? bizimde 2 hafta önce kabloyu çektiler? geçtiğimiz çarşambadan beri boş port yok hatası almaya başladım.

• quote:

Orijinalden alıntı: codeaman

qwerty turknetten altyapı sorgulaması yaptığında hangi hatayı alıyorsun? bizimde 2 hafta önce kabloyu çektiler? geçtiğimiz çarşambadan beri boş port yok hatası almaya başladım.

tt bina bilgisi bulunamadı

• codeaman kullanıcısına yanıt
    Türk Telekom dan sorgulayınca ne çıkıyor çünkü bende de kutu bağlandı ve "TT Bina Bilgisi Bulunamadı" yazıyor türk net sorgusunda

• telekomdan bina no ve daire nodan ayrıntılı sorgulama yapılmıyor. lokasyon ile ilgili bilgiye ulaşılamadı diye hata alıyorum.

Turknetten sorguladığımda bende de tt bina bilgisine ulaşılamadı diye hata veriyordu, çarşamba günü binanızda boş port yok tarzında farklı bi uyarı almaya başladım. beklemeye devam

• daha fiber vdsl2 nedir göremedik yahu, 13 mbps adsl var daha ötesi uzun yıllar hayal olarak kalacak. bu iş tamamen para üzerine kurulu eğer kötü bir mahallede oturuyorsanız adsl den ötesini göremezsiniz. adsl de devlet zoruyla geldi yoksa hala dialup kullanırdık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 10 Haziran 2017; 21:0:5 >
  • Ben de akdere de oturuyorum 2015 den beri altyapı bekliyoruz. Git çayyoluna ince e bak bakayım 1 tane altyapısız ev var mı. Eminim daha oturum başlamadan çekilmiştir. Tam 2 yıl oldu hem muteahhit hem biz telekom dilekçe verdik kıytırık bi takip no falan verdiler o kadar zaman olmuş ki atmışım heralde. Hem bimere hem btk ya hem de akpartinin internet sitesine şikayette bulundum. Utanmadan 2017 planlarımızda yok net bir tarih veremiyoruz demişler. Çok merak ediyorum etrafımızdaki tüm apartmanlarda varken gelip 3 metrelik bi kablo.çekmek ne kadar zamana ne kadar paraya maloluyor adamların umrunda değil. Reklamlarda da dokturuyorlar fiber altyapımız diye

• quote:

Orijinalden alıntı: The Raider

Ben de akdere de oturuyorum 2015 den beri altyapı bekliyoruz. Git çayyoluna ince e bak bakayım 1 tane altyapısız ev var mı. Eminim daha oturum başlamadan çekilmiştir. Tam 2 yıl oldu hem muteahhit hem biz telekom dilekçe verdik kıytırık bi takip no falan verdiler o kadar zaman olmuş ki atmışım heralde. Hem bimere hem btk ya hem de akpartinin internet sitesine şikayette bulundum. Utanmadan 2017 planlarımızda yok net bir tarih veremiyoruz demişler. Çok merak ediyorum etrafımızdaki tüm apartmanlarda varken gelip 3 metrelik bi kablo.çekmek ne kadar zamana ne kadar paraya maloluyor adamların umrunda değil. Reklamlarda da dokturuyorlar fiber altyapımız diye

Yaşadığınız sorunların aynısını yaşadık hayla yaşıyoruz 2yildir olan Vodofone Net süresi bitti şimdi TÜRKTELEKOM da altyapı gözükmüyor diyor, Türknet ise altyapı Olmadığından başvuru gerceklestiremiyoruz diyor halbuki Salı günü Turknet internet sitesi üzerinden sorguda Bana 50mbps net alabilecegimi gösteriyordu şaka gibi

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.