Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı.. (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
137
Cevap
0
Favori
10.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

Başımıza taş yağacak bu da Avcılardan başka bir sokaktaki yeni dolaplardan biri..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bibidibabadibu

selam arkadaşlar.gecen gün ttnete gidip adsl iptal ettirdim.neden diye sordu görevlki bayan.bende başladım saymaya telefona ayrı adsle ayrı para ver sabit bir hızım yok dedim 16 mb ye kadar aboneliğim var aldıgım hız sürekli değişiyor sabit değğil 100 leride gördüm 1,6 larıda ama genelde aşağılarda oluyor hız dedim . ayrıca fiber internete gececeğim hem daha hızlı hem daha ekonımik dedim.ayrca telefona para veriyorum kullanmasamda dedim.beyefendi telefon hatınızı kapatalım dediler ,ee ozamöanda yalın adsl diye aynı parayı alıyorsunuz dedim .aman beyfendi dakika hediye edelim siz eski mişterimizsiniz falan filan derken iptal talimatı verdim ve eretsi gün aradılar ttnet çağrı merkezinden aradılar gene aynı şeyleri zırvaladılar.ve ben şuan bu mesajı turkcell superonline 20 mb download ve 6 mb ye yakın upload hızı ile yazıyorum.umarımsizlerde aynı hızı görürsünüz artık ama ttnet ile zor.
     Turk Telekom Altyapı İyileştirme Çalışmaları Başladı..

Kardeş bizim buralara geldide bizmi geçmedik

• Kaç aydır sorunsuz kullandığım 8mbit interneti altyapı çalışmaları nedeniyle 3 gün kestiler şimdide 2 mbite sınırlamışlar aradım arıza kaydı bıraktım düzelteceğiz dediler ama ne zamana düzelir bilinmez.
  • malesef aynısı bana oldu 20 gün uğraştım sağlam çalışan neti bozdular bende bugün sabah iptal ettirdim ttneti uydunete geçtim felaket tellellığı yapmayım ama 4440375 vs uğraşmaktan 20 günde ömrümden 20 yıl gitti sorun çözüldü mü hayır TTNET = İŞKENCENET
  • quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Benim bağlantı nasıl böyle coştu anlamadım gitti.. 5mb ile indirme yapıyorum :S 8mb net kullanıcısıyım...

arkadaş sesini cıkartma rahat rahat kullan bence orada netin hızını yükseltenler sana bir 0 daha koymuş anlaşılan :D
    benim bir ara uploadım 6mb oldu 5dk sonra tekrar normale döndü :S demekki ttnet isteyince yazınca veriliyormuşş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhenoMachinal -- 1 Ağustos 2011; 19:33:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenoMachine

quote:

Orijinalden alıntı: xbilinmiyor

Benim bağlantı nasıl böyle coştu anlamadım gitti.. 5mb ile indirme yapıyorum :S 8mb net kullanıcısıyım...

arkadaş sesini cıkartma rahat rahat kullan bence orada netin hızını yükseltenler sana bir 0 daha koymuş anlaşılan :D
    benim bir ara uploadım 6mb oldu 5dk sonra tekrar normale döndü :S demekki ttnet isteyince yazınca veriliyormuşş...

evet isteyince istedigi kadar artırıyor ama modemin ve hattın desteklemesi lazım yoksa potansiyel var altyapıda

Son Hali.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Son Hali.

@Nike snr ve hat zayıflaması(dB) değerlerini gönderirmisin örnek teşkil etmesi açısından

değerlerim bu şekilde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yubb -- 2 Ağustos 2011; 11:14:49 >

• Arkadaşlar aranızda hızı 6 ila 7 MB görünüpte DOWNLAND hızı 70 KB civarı olan varmı acaba...Modem değiştirip denedim kutudan gelan kablo değişti denedim her şey aynı görünen HIZ la benim kullanabildiğim hız neden bu kadar farklı bir fikri olan varmı acaba.!!! Yılbaşından sonra net 8 e geçtiğimde bu değerler ile en fazla 350 KB görebilmiştim oda arasıra ama şimdi o hız bile HAYAL oldu Defalarca TTNET aradım hep aynı hikaye bizde hızınız bu kadar görünüyor diyorlar EKİP istedim tınlayan yok, TTNET aldığın para haram zıkkım olsun gerekirse eve NOTER çağırıp bu durumu tespit ettirip sözleşmeyi fesettirebilirsem ettireceğim ama olmassa o zaman TAAHHÜT bitimi bana aynı hizmet için 36 Tl teklif eden ya biri adsl yada koçnete geçeceğim belkide o zaman kadar süperonline gelir...Benim yaşadığım şekilde bağlantı hızı görünürde 6 ila 7 MB arası değişen ama DOWNLAD hızı ortalama 70 Kb lerde olan sorun yaşayan varmı acaba benim yazılanlardan anlayabildiğim kadarı ile bu şekilde ortalama 700-800 Kb civarı DOWNLAND yapmam gerekmiyormu acaba. İşin ilginç tarafı aynı apartmanda oturduğum KOMŞUM aynı değerlerle 800 KB görüyor bu nasıl garip bir iştir böyle...Hepinize şimdiden TEŞEKKÜR ediyorum yazacağınız yorumlarınız için.

• quote:

Orijinalden alıntı: yubb

quote:

Orijinalden alıntı: Nike

Son Hali.

@Nike snr ve hat zayıflaması(dB) değerlerini gönderirmisin örnek teşkil etmesi açısından

değerlerim bu şekilde.

• Up snr hepimizde fatiha düzeyde dememkki kaldırıyor.
  • Evet Upload Snr değeri çok kötü herkes de ama bir sorun olmuyor.

Benim durumda bu şekilde oldu.
  • arkadaşlar sizin hat zayıflaması baya düşük, benimki 31lerde dolaşıyor 8 yollasalar kopmalar yaşanır heralde ondan dolayı 4 e razı oldum.
  • quote:

arkadaşlar sizin hat zayıflaması baya düşük, benimki 31lerde dolaşıyor 8 yollasalar kopmalar yaşanır heralde ondan dolayı 4 e razı oldum.

sen 6 yı alırsın gibime geliyor. 8 ide alır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

quote:

arkadaşlar sizin hat zayıflaması baya düşük, benimki 31lerde dolaşıyor 8 yollasalar kopmalar yaşanır heralde ondan dolayı 4 e razı oldum.

sen 6 yı alırsın gibime geliyor. 8 ide alır.

alıyor almasına da pek randıman alamıyorum sürekli kopmalar yaşıyorum en son şikayetimden sonra 4e sabitlediler açıkçası kopmalardan kurtuldum şimdi arayıp tekrar aynı sorunları yaşamak korkutuyor.
  • Millet 100mbit alıyor biz 4

DSL Noise Margin: 17.6 dB 15.1 dB
    DSL Attenuation: 52.5 dB 28.8 dB

2011 de 52db ne demektir ya

daha bugün bağlattım netlimitsiz paket.

neden bu kadar yavaş. :/
  • Benim hızımı 6Mbit'e sabitlemişler. Ping son 1 aydır 25'in altına düşmüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ersinbektas

quote:

Orijinalden alıntı: bigdede

Indirme (Download) : 13973 kbps (1746.6 KB/san.)
    Yukleme (Upload) : 668 kbps (83.5 KB/san.)
    Gecikme (Latency) : 16 ms

rezillik alın degerler

KARDEŞ SEN REZİLLİK DEĞERLER DİYORSUNDA BENİM 2045 KBPS İNDİRME HIZIM VAR BEN NE YAPAYIM KAÇ KERE ARIZA KAYDI BIRAKTIM İLGİLENEN YOK

Arkadaslar ufak tefek sorunlar icin TTneti arayın ama alt yapı sorunları icin direk Turk telekom santral ve mudurlukleriyle irtibata gecin araya ttneti koydunuz mu alt yapı isi olmuyor sahsen eski oturdugum evde denemistim.TTneti gunlerce aradım 4 mgbt anca alıyordum ve ping felaketti ama turk telekoma 2 ci gidisimde yardımcı olacak birini buldum ve sorun cozuldu sonuc dusuk ping 8mgbt tam download hızı.

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.