Şimdi Ara

Altyapı Yok 4 Senedir (Sonunda geldi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
2.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bu Türk Telekom adlı kurum 10 ay Olmasına rağmen Altyapı çalışmalırını bırak daha proje bile çizilmedi
    CEO ya mesaj attım geri döndüler yok şöyle böyle hikaye anlattılar.
    BTK üzerinden iki kez şikayette bulundum aynı şekil Cimerden de.
    E-mail attım Eniz akdağa yine bir gelişme yok Eğer hızlandıra bileceğimiz bir yol varsa tavsiyelerinizi bekliyorum ve BTK,E-MAİL,CEO ile yaptığım konuşmaların pp sini yükleyebilirim isterseniz

Konuyu takip etmek isteyenler için gelişme oldukça yazacağım
    şimdilik bunlar

24/HAZİRAN/2018-Taşındık

25/HAZİRAN/2018-İnternetimizi Dondurduk

??/TEMMUZ/2018(ilk haftası gün hatırlamıyorum)/2018-Altyapı Başvurusunda Bulunduk

06/KASIM/2018-Şaka gibi sistemde yeni gözüküyor altyapı talebi,Yeni işleme alınmış

08/OCAK/2019-İNTERNETSİZLİK CANIMA TAK ETTİĞİ İÇİN SUPERBOX ALDIM,ALMAYA MECBUR BIRAKILDIM

09/ŞUBAT/2021-Akşam saatlerinde türk telekomdan gelen bir görevli binada kimlerin internet almak istediğini sordu mart ayında sorunun çözüleceğini söyledi

01/MAYIS/2021-Mart ayında sorunun çözüleceğini söylemişlerdi tekrar sordum biraz daha sabretmem gerektiğini söylüyorlar

31/AĞUSTOS/2021-Türk telekom genel müdürlüğüne gittim adamlar daha proje bile çizmemiş yani binaya gelip bakmamışlar hiç çok fazla dil döktüm bu hafta gelip bakacağına söylediler.

02/EYLÜL/2021-Evet sonunda birileri gelip projeyi çizdi çok şükür

12/NİSAN/2022-BUGÜN apartman girisine beyaz kablo çekip kutu koymuslar bu kutunun ne oldugunu tam olarak bilmiyorum bilenler yardımcı olursa sevinirim

25/nisan/2022-İnternet Bağlantısı yapıldı :)

hız testim bu şekilde

quote:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fra.bakr -- 28 Nisan 2022; 23:31:0 >

• 2019'a girmeden önce btk'ya günde 5 tane şikayet kaydı oluştur hergün yap ilgileniyorlar.
  • Turkcell superbox almanı öneririm altyapıya gerek duymuyor sınırsız paketleride çıktı heryerde kullanabiliyorsun ping değerleri çok güzel lolde 20 ms alıyorum kırsal bölgede olmama rağmen sınırsız 10/10 mps 159 tl .Hız sınırı olmayan paket 279 TL 390 mps dowload 50 mps upload a kadar.
  • Superbox almayı düşündüm fiyatına rağmen fakat 2 yıllık sözleşme istiyor,2 yıl çok fazla
    o süre zarfında adamlar net getirirse sıkıntı olur bunu iptal etme cayma bedeli ödemek istemiyorum
  • Altyapı bekleyenler kulübüne hoş geldin Bende 6 aydır bekliyorum bağlı olduğum ilçe telekom müdürlüğüne kaç kez gittim bant kaydı gibi 2018 yatırımlarının durduğu 2019 da belki cevabını aldım benim durum tüm sokakta ftth altyapı mevcut bi bizim bina kaldı o halde bile gelişme yok maalesef.
  • Yeni yılda ttnetin yatırımları azalıcak kanatimce buna bağlı olarak altyapı çalışmalarıda yavaşlar .Bir çok yeni firma çıktı ttneten kopanlar var bu yüzden altyapıyı daha fazla beklemeni önermem 10 mps lik superbox ihtiyacını görür kanatimce normal kullanım için 1080 p filimler sorunsuz izleniyor 10 mps yazıyor fakat modemden gelen hız 12-13 mps ttnet gibi 8 e kadar deyip 5-6 vermiyor üzerini veriyorlar ping stabil lol de 25 ms alıyorum yağmur fırtınadan etkilenmiyor hem sabit değil yazlıkta kullan dağ başında kullan ttnetin vereceği 1 mps upload yerine 10 mps upload veriyor sırf ttnet para kazanmasın diye bile alınır diyebilirim 10 yıl çile çektim ping olsun kopma olsun binden fazla arıza kaydı bırakmışımdır 10 yıl içerisinde kurtulduğuma çok memnunum.Demek istediğim altyapı gelse bile çile bitmeyebilir yani Bunlarıda düşünmek lazım.

• Sistemden nasıl kontrol ediyorsunuz? Ben de aynı durumdayım 2018 ocak gibi dilekçeleri verdik müteahhitle kırk takla attılar orda fiber projesi var onay olacak gibi bahanelerle bekletiyorlar. Cimer BTK hepsinden yazdık bizde de ne gelen var ne giden. 2 sokak üstüm fiber hatlı bizde adsl bile yok. İzlediğiniz başarılı olduğunuz yol varsa biz de aynısını yapalım tecrübelerinizi paylaşın lütfen.
  • Thierry Henry 20 kullanıcısına yanıt
    Türk telekom abonesiyiz,Türk telekomun sitesinden online işlemler diyorum orada abonelik yazıyor hemen altında işlemler

hattınla ilgili bütün işlemleri göreblirsin ne yapılmış ne olmuş müşteri hizmetleriyle ne zaman görüşmüssün gibi bir çok şey var

tam 99 işlem yapmışım altyapı için görüştüm o bu şu 99 işlem olmuş

aynı şekil de bizim 1 sokak üstünde de rögar var ama getirmiyolar
    bugün görüştüm daha proje çizilcek diyorlar :D
  • Müdürlüğe gidip altyapı birimiyle konuşun durum hakkında bilgi alın @Nitronos'un dediği gibi BTK'yı çok rahatsız edin çok bekleyen de var az bekleyen de.

Bizim müteahhit başvuru yaptı inşaat sırasında taşındıktan 1.5 ay sonra binaya kadar fiber geldi.
  • 1-2 gün içerisinde gidip konuşacağım altyapı birimiyle
    yeter da 6 ay oldu :)
    superbox taahüdsüz olmasaydı kesinlikle alırdım 24 ay çok türk telekom atıyorum 4-5 ay sonra geldiğinde bunu iptal etmeye kalkarsam yüklü miktarda cayma bedeli vermek istemiyorum
  • Superbox aldım bu ülkede malesef alternatif seçeneklerin yok veya seçenek yok
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    Yapma be knka belki gelirdi valla bende yari gidecem karinin yanina 7 ay oldu
  • abicim adamlar daha proje çizmemiş buda demek oluyorki 10 ay boyunca hiçbir şey yapmamışlar
    espirimi yaptın ciddimisin anlamadımm
    Hee tamam o zaman benmkinde kazi fln yapildi zaten gidecem aha simdi ne dicek bakalim buraya yazarim
  • Kablosuz hizmet veren isp lere bakabilirsiniz.
  • İstanbul Sancaktepe de kablosuz hizmet veren bulamadım zatn 2-3 aydır superbox kullanıyorum
  • UP

• Binanıza fiber gelmiş hayırlı olsun.
  • hocam bu kutuya baska ek kablolama yapılırmı turuncu kablo falan cekerlermi.

çekilen beyaz kablo neredeyse 500 metre uzunlugunda biryerden cekmısler havadan gele gele verimliligi nasıl olur acaba

verimliliğini merak etmeyin fiber kablo her türlü verimlidir kalınlığına boyutuna bakmayın siz, işlevi her türlü iyi olucaktır stabil ve kaliteli bir internete kavuşmuşsunuz çok geç olsada çok üzücü bu kadar sürmesi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.