Şimdi Ara

Turk Telekom Altyapı yok sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.040
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2 ay önce Beylikdüzü telekom Müdürlüğüne giderek internet altyapı başvurusu yaptım hala arayan eden yok 3 hafta öncesi altimizdaki binaya fiber optik test aracı geldi direkten kablo çekti sordum ben üst binadayim 1 ay önce başvuruyu yaptım vs ne zaman gelirsiniz gibisinden abi 1 ay sürmez komple bu sokak bitmiş olur dediler fakat kimsenin gelip gittiği yok superbox tavsiye edenler oldu fakat aşırı pahali fiyatları ne yapabilirim bu süreç nasıl hızlanır binaya kablo cekilince birde port için beklemem gerekiyor galiba desteklerinizi bekliyorum tavsiye verin lütfen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• ben 9 aydır bekliyorum altyapı daha proje bile çizilmedi
    Twitter dan Paul doany tt ceo su ona yaz bi ihtimal yardımcı oluyor
    hemen ilgileniyo diye sevinme geri dönüş yaptıklarında
    durum olumsuzda sonuçlanabiliyor bunun dışında malesef hiç bir şey yapamazsınız
  • Hala gelmedi benimde knka 7 ay oldu :(

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende ise kapsama haritasında evimi seciyorum Yok diyor. Mh arıyorum 50mbit var diyor. Hattima bakıyorum 16 mbit Zor geliyor.

Cik işin içinden

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fra.bakr F kullanıcısına yanıt
    hocam pm olarak mı atayım yoksa normal etiketle mi yazayım türkçe yazsam anlar herhalde :(

• korkusuzkahraman86 K kullanıcısına yanıt
    Hattının olduğuna şükret dostum Turkiyede yaşıyoruz :(

• Ben hattımın olduğuna gerçekten şükrediyorum... Türknet 2 aydan beri düzenli olarak hızı düşürüyor...

Yılbaşından bu yana 8 mbit di, iki haftadan beri 4 Mbite kilitledi türknet, ne yapsam boş..

Artık hattımın olduğuna şükrediyorum.. Şu kota kaldırma olayı çok kötü oldu aslında,herkes hazırlıksız yakalandı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türk Telekom 4.5G sorunu
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Telekomun Kapsama haritası yerine milleni ve türknetin sitesi gibi yerler daha iyi çalışıyor oraya bakın

• Bende türknetten kaçmaya çalışıyorum, ttnetden kaçanlarda türknete geçme derdinde.. Al birini vur ötekine.
  • Hocam aklına gelebilecek her operatör e başvurdum basvurumu tek kabul eden ttnet di.Superonline toplu konut haricinde altyapı yapmıyor az yatırımla maksimum kar beklentisi.

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Onlarda Telekom sisteminden veri alıyor. Aynı sonuçlar onlarda da çıkıyor.

• ßy Emre ß kullanıcısına yanıt
    Şükrede şükrede bir gram ilerleme yok.

• Hocam tekelleşmenin sonucu yıl 2019 hala 16mbit internet için kılı kırk yarıyoruz

Telekomun sitesi sadece hangi tür altyapı var diye kontrol ederken diğerleri kaç mbps alabileceğinizi gösteriyor

• ßy Emre ß kullanıcısına yanıt
    Süperbox al o zaman 10/10 veya kablosuz hizmet veren firmalar var Beylikdüzü içinde hizmet veren bir firma vardı forumda

Çevrendeki binalarda Turkcell veya Kablonet varsa onların altyapısı için başvuru yap

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 3 Mart 2019; 13:4:57 >
  • Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Adres bazlı kontrolü turknet in millenicom un sisteminde aradım yok diyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.