Şimdi Ara

Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmek isteyenlere 30 TL ek ödeme ayrıca 1 AY ÜCRETSİZ....
    Kampanya kodu
    CMT478ZPN

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Whippoorwill kullanıcısına yanıt
    Herşey lüks. Sırf internet olsaydı yine iyi. Doğalgaz, elektrik, temel gıda, araba ve ya ev almayı bırak evden çıkıp dolmuşa binmek bile lüks.

• Ne oldu şimdi hani zam yapmadık ama söyle oldu

• Uzun zamandır internet kullanıcısıyım. İlk interneti dial up bağlantı ile 1997 yılımda fax modemlerle bağlanmıştım. İnternet paketleri vardı, e kolay, turknet, superonline, ixir vs sonra sabit ADSL çağı başladı . Sonra vdsl, fiber devri. Hep haymtırlarım fiyatlar 10 dolar bandına yakın gidiyor. Mesela şuan 10 dolar 165 tl yapıyor ve 50 mbit internet satılıyor, zam yapma degil aslında fiyat güncellemesi yapıyor firmalar.
    Bakın başka bir örnek vereyim; internet alan adı (domain name) .com uzantılı alan adları her zaman 9-10 dolar fiyatla satıldı, yıllar önce dolar 1,5-2 tl iken “20 tl yahu bi alan adı” çok degil diyorduk, şimdi 165 tl olmuş, ek olarak KDV alınıyor artık. Yani demem o ki bizim Türk lirası değer kaybettikçe şirketler de fiyat arttıracak. Belki seneye 50-100 mbit internet 500 tl olmuş yuh diyeceğiz. Ama 10 dolar olmuş olacak yine.(malesef)
    Çok üzücü bir devirdeyiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amanhem -- 4 Haziran 2022; 10:58:3 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • amanhem kullanıcısına yanıt
    Yok canım sizde, interneti de mi dolarla alıyoruz?
    Ben ödemeyi TÜRKtelekoma Türk Lirası ile yapıyorum, saçmalamayın lütfen..
    İnsanları yanlış bilgilendermeyin..

• CodyTravers kullanıcısına yanıt
    Ben zam güzel demedim. Dikkat ederseniz yıllardır bu böyleydi, ortalama bir internet hızına sahip paket 10 dolar bandında satıldı hep, bu bazen 30 TL oldu, bazen 50-60 TL oldu ama hep 10 dolar ödedik/ ödediniz.

• amanhem kullanıcısına yanıt
    Abi dur iki dakika ağız tadıyla ironi yaptırmadın ya..

• Obsidian80 O kullanıcısına yanıt
    Kare aslar adamların elinde. Yapacak bişey yok maalesef. Her iss altyapı yapsa ortalık karışır:)
    Farklı ama aynı mantikla bir örnek; bimcellin 56 ₺ sattığı tarifeye TT 80-90₺ istiyor. Baz istasyonlari aynı. Demek ki daha ucuz olabiliyor.
    TT Arapları doyurdu, şimdi varlık fonunda. İsminin başında TÜRK olmasında utanç duyacak hale geldik. Bu hizmeti çok ucuz fiyatlara sunması gerekirken birilerinin cebi doluyor ne yazık. Neler dönüyor büyük başlar dışında kimse bilmiyor.

• Faturalarin tutarlarını sıralasak baya bi fiyat çıkıyor.Internet olmayan ev kalmadı elektrik gibi su gibi bir ihtiyaç artık bundan nemalaniyorlar katlanacagiz artık

• Turknet 140 lira. Zam gelir mi acaba

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    Zamlanmış fiyatı zaten o.

• Ülkede enflasyona göre en ucuz kalan hizmet internet bence.. Bazıları dediğimi yanlış anlayabilir bakın ucuz değil, enflasyona göre en ucuz hizmet.

• Obsidian80 O kullanıcısına yanıt
    Ben de çok memnundum. Ta ki 74 lira verdiğim 35/6 internetin fiyatını 125 liraya çıkartana kadar. 2 yıla yakındır Netspeed'teyim. Bundan da memnununm. Sorun yaşamadım.

• comnet,şoknet kullanan varmı ?ona zam gelmemiş .

• Bu da mı lüks olacak? Really b*tch?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartal172 -- 3 Haziran 2022; 23:24:33 >
  • Burada TürkNet'e çok giydiren vardı. Ses soluk kesilmiş anlaşılan :)

• Bende COMNET var. Zam yok. Taşıyabilirsiniz.

• Eskiden şöyle kuyruk gördük böyle kuyruk gördük diyenler sanki eskiden zam görmemiş gibi hiç konuşmuyorlar nedense...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dünyadaki bütün ülke vatandaşlarının toplomının iki katının 100 fazlası kadar vergi veriyoruz. hala bize geçiriyorlar. vergi veriyoruz ama hizmet alamıyoruz. vergi veriyoruz ama vergimiz ile yapılan hizmete yine para ödüyoruz. bu vergilerimiz ile her türlü elimize veriyorlar.

bu devletin işi gücü vergi toplamak. hayatımızı, hayallerimize, geleceğimizi, gençliğimizi çaldılar. doymadılar. artık sadece onlar için yaşıyoruz. saray ve lüks makam araçlarında göbeklerine uygun takım elbise seçiyorlar. meclis lokantasında löp löp et gömerek porsiyon küçüktün, az alın, yakmayın, açmayın diye tavsiye de bulunuyorlar. hayvan gibi yaşıyoruz. daha ne kadar kötü olabilir dedikçe kötü oluyor.

bu yorumun aynısını ekşi de yazacam. ama burada edemediğim küfürleri ekleyerek.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.