Şimdi Ara

Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonuçta vergi alınacak.
    Almazsa ya tüm üretime el koyacak yada para basacak ki bunun sonucunu zaten derinlemesine biliyoruz an itibariyle.

Alınan verginin adaleti, nereye harcandığı konusu başka mesele, herhangi bir görüş bildirmedim bu konuda.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • vay vay vay...

Fiyatlar 2022 dünya standardında ama hizmet 90lar...

• loras21 L kullanıcısına yanıt

benim geçişimi kabul etmiyor.sıfırdan almak gerekiyor muş.bağlantı ücreti istiyor

siz hangi operatörden geçtiniz,bu şekilde ücret çıktı mı

• Turknet fiberden geçtim. Sorun olmadı. Sebep nedir.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Sizin dediklerine karşı bir duruşum yok. Devletler vergi alacak tabi, ama üretime el koyması felan ütopik şeylerden bahsediyorsunuz.

• Geçebilirsek comnete geçeceğiz

• astegon kullanıcısına yanıt
    Neyse benim itirazım ilk yazan arkadaşa, sen niye araya girdin anlamadım.
    Bilmem kaç tane like atılmış bide. Neyi eleştireceğini şaşırmış kanımca. Vergiler çok yüksek dersin, yanlış yönetiliyor toplanan para dersin falan filan ama devletin vergi toplaması ne üzücü demesi komik :D

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Burası bir forum. Sizin düşünceniz ile ilgili kendi fikrimi söyledim sadece.

• Zaris kullanıcısına yanıt

Bende netspeed geçtim türknet den

Türknet 54 verdiği yere bunlar 83 veriyor ortalama 75 MB alıyorum

Neti hızlı kopma vs de yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

hizmet numarası istiyorlar.bende abone numarası sanmıştım.mail dönüş yaptılar .abone numarası değilmiş.netspeed online işlemlerden buldum.canlı destek olmaması da kötü.yarın birgün kesinti olursa maile cevap vermelerini mi bekleyeceğiz?siz ne kadar süredir kullanıyorsunuz.hiç sorun yaşadınız mı?birde yakın zamanda zam falan olur mu acaba.neetspedden bu yüzden çıkıyorum

• Hizmet numarası faturalı ise eski faturada yaziyordur. Vermek zorundalar. Ben Türknet ten geçtim. Online sistemde yazıyordu ordan almıştım. 1 ayı geçti taşıyalı. Taşıma işlemi 24 saat sürmedi.

• DM kapalı sizin cevap yazamıyorum özelden

• Mesajınız geldi ama ben size yazamıyorum. Engelendii diyor. 3 aylık süre var. Mobil hat taşıma gibi.

• Sizinki geliyor benimki aynı gitmiyor maalesef.

profil ayarlarından düzeltme yaptım ama olmadı heralde.yada sizinde yapmanız gerekecek

3 ay bekleme zorunluğu olduğunu bilmiyordum.bu da bir nebze taahhüt gibi oluyor

o halde mecburen bekleyeceğim.zam gelmezse geçişi yaparım

• İngiltere'de yaşayan bir Türk yayıncı'nın bağlantı hızı ve aylık ödediği fiyat;

Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi
  • GIBIRNet’e geçiş yapacak olanlar için 1 yıl boyunca her ay 20 TL İNDRİM kodu paylaşıyorum.

Referans Kodu: GCPGKKKV4P 

Yeni zam yapıldı diye endişelenmeyin, zam yaptılar ama ekleyebileceğiniz üye sayısını (sınırsız yaptılar.)

Gıbırnetten çok güzel kampanya; her getirdiğiniz üye için 20 tl kazanıyorsunuz (ve bu sınırsız sayıda) Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi 

Ayrıca ben turknet ve netspeed kullanıpta gibirnete geçtim ve 1 yıldır bunda devam ediyorum

100 mhz sınırsız ağustos ayına özel 320 TL

• Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi 

20 TL'ye kodunu veren; yanıltıcı reklam yapan hesaplardan uzak durun.

20 TL için ne hale düşüyor bazıları; pes diyorum. Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi 

Hizmet numarası var mı? İptal formu var mı?

• Diğer operatörlerden geçişlerde 120 TL aktivasyon ücreti aboneliğin 6 ay devam etmesi durumunda firmamız tarafından karşılanmaktadır. Aboneliğin 6 aydan önce sonlandırılması halinde 120 TL aktivasyon ücreti tahakkuk eden tutar ile birlikte son faturaya yansıtılır.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.