Devlet normal bireysel halkın vergileriyle geçiniyor ise devlet para yiyor demek.Halkına düşman demektir... ABD gibi ülkeler şirketlerden gelen vergilerle bile gayet rahat tüm işlemlerini yapabiliyor.Arta kalan vergiler insanların hayat kalitesini arttırmaya ülkeyi güzelleştirmeye gelişime yatırıma gidiyor... Biz de ise tam tersi tüm para devlet tarafından çar çur ediliyor yeniyor ve hizmet gelişim TAM BİR SIIFFIIRRR! |
Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (6. sayfa)

-
-
Yillarca ttnet kullandim
Bina eski hat degerleriniz yetersiz portunuz uzak kaliyor gibi turlu bahaneletle 8 ile 14 arasi hizlarda kullandim
Yillarca inandm adamlara yani 30 yillik bina dogrudur dedim.
4 ay önce turknete gectim canli canli isteyen whatsap.videosu bile atarim
95mb.hiz aliyorm.herhangi bir altyapi yenilenmesi yada bina ici yenilemede yapmadm.hala dandk bakir kablolar bina iicndeki kablolarim bile allaha emanet uflesen dusucek sekilde asili duruolar
Kisaca yillarca ttnet beni dolandirmis...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Rekabet yok simdilik turk telekom kadar yaygin alt yapisi olan iss yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
tt sorsan insanlar yavas internet istiyor der
TurkNet Davet kodu: QOC67FH26ACS
Paylaştığım referans kodu ile TurkNet'e abone olursanız hem siz hem de ben 1 ay ücretsiz internetten yararlanmış olacağız. Birlikte faydalanırsak çok memnun olurum.
Online Başvuru: Bağlantı:https://turk.net/p/qoc67fh26acs/
elalem petabit hızı test eder sol aboneye 16mbps hız satar... fiber der...
-
araplar türk telekoma deyim yerinde çaktı geçti. Bunlarda şuan annesi kötü yola düşen yetime bakıyorlar.
-
Türk Telekomun ne zaman zam yapacağı belliydi. Türknet 3 ay öncesinden bizim fiyatlarımız bu şekilde olacak diye açıkladı. Sözüm ona diger firmalarda bizde zam yok dediler. Ben halen zamlı fiyattan fatura ödemedim bu ay ödeyeceğim. Türknet diğer firmalar gibi işin çakallığına kaçmadı. Babamın şirketi değil sonuçta ne gördüysek onu söylüyoruz.
Halihazırda abone olanlara zam yansımadı diye biliyorum. Dediğim gibi henüz zamlı fatura ödemedim. Zam haberi çıktığında diger firmalar haziranda zam yapaccaklari kesin olmasina rağmen bizde zam yok diye abine kovalamaya başladılar, çakallıktan kastım budur. 16 mb konusuna gelince adam benim fiyatım tek diyor. 16 mb altyapısı olanda daha ucuzu varsa onu kullansın
10 yıl araplara peşkeş çekip milleti tokatladılar. Şimdi de bankalar batık kredileri çıkarmak için 5-10 sene 0 altyapı ile tokatlayacak.
Ampüle basmaya devam yeğenim
-
Gün geçmiyor ki, zamsız bir gün olmasın.
-
Halihazırda taahhütlü abonelere zam yansımayacaktır (taahhüt süresi sonuna kadar) ama taahhütsüz olanlara ISS'ler istedikleri takdirde zam yapabilmeye yetkili olsalar gerek (eğer sözleşmede zam yapılmayacağına dair bir madde yoksa...). Taahhüdü tek taraflı (sadece abonenin istediği zaman ayrılacağı) bir işlem olarak görmeyiniz...
-
Lansman yapıp dünya kadar reklam yapmaya devam edip bizim cebimizden dünya kadar paralar almaya devam. 5 - 10 Yıldır bir tane bile adam akıllı fiber yatırımı yapmadılar. Halen istanbulun göbeginde birçok yerde adsl ve vdsl var. Nasıl olsa hazır üye var diye ve millet buna ragzı diye adamlar bir gram yatırım yapmıyor...
-
Haklısın. Kaynaklarını özelleştirip, kendi yapabileceği yapım işlerini fahiş fiyatlarla adeta müteahhitlere peşkeş çekerek ve borçlanarak yaparsan halkın sırtından inmezsin. Daha halkın cebinden beslenen mültecileri saymadım bile...
-
taahütsüz netspeed kullanıyorum.
kampanya şartlarında :
"Aboneliğin 2 ay içerisinde sonlandırılması durumunda Eve Kadar Kurulum ve aktivasyon ücreti için taksitli ödeme tercih edilmişse KDV ve ÖİV dahil 130 TL tutarındaki kurulum ücreti ve Aktivasyon Ücretinden tahakkuk eden tutarın kalan taksitleri ile aylık paket fiyatı netspeed faturasına yansıtılır."
ben netspeed e geçeli 2 ay dolmadı.evde kurulum yapılmadı.şimdi bu aboneliği sonlandırsam bu bahsedilen aktıvasyon ücret benden alınır mı?
-
ben taahütlü türk telekom kullandığımda önce 75 tl ödüyordum sonra vergiyi bahane ederek taahhüt dolmadan 81.25 tl yapmışlardı
-
Netspeed ile görüşmeniz daha iyi olur. Taşıma işlemi yapılsa ceza gerekir mi
bende öyle düşündüm de onlar taşımamı istemeyeceğimden bu şekilde ceza alırsın diyebilirler .zam gelince arayıp kapatmak istediğimi söyledim.internete genel zam geldi,şuan yine en uygun biziz gibi laflar ettiler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X