Benzer çarpıklıklar olduğu gibi farklarımız da çok. Zamanında Özal o adımları atmasaydı bugün hiçbir farkımız olmayacaktı, onu demek istiyorum. Batı standartlarına Özal döneminde yaklaştık. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (8. sayfa)
-
-
Liberal ekonomiyi, serbest piyasayı uygulayan ülkeler şuan refah içindeyken diğerlerinin hali ortada. Önümüzde somut örnekler dolu. Ben kapitalizm çok iyi, çok adil vs demiyorum ama diğerinden daha adil olduğu kesin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende karma ekonomi diyorum.. balance.. meditasyon, denge.. (...+1, 0, -1...) medicine... -->kök-->med/orta... ref? 0=? referans noktasını yüksek hassasiyet ölçen aletler milyon dolar elektronik... / sağlığın kökü bile denge'den geçiyor. Türkçeye bile yanlı çevrilmiş. Mesela ben solak biriyim bu söz bana batıyor.(eskiden padişahın 2 kol habercisi varmış biri solaklar biride sağlaklar ikisinin algısı farklıymış) Firewallsuz internet hızlı olabilir. Koşabilirsin ama düşersen kaplumbağa yanından geçer. (özel, serbest// bu gün amerika mining fiyatlarına müdahale etmiyor mu? ona göre dolar basacak.. şirketler üzerinden.. kontrolsüz bir piyasa hiç olmadı ki= kontrolsüz güç, güç değildir. pwm kontrol.. mosfet örneği :))) power güç devreleri elektronik... ) Büyümenin de dengesi var oranı var.. Büyüme faktörleri,.. insan vücudu, hücre adamlar boşa araştırmıyor genetik kodu.. fibonacciyi vs.. bu kafa ile yine oradan gelecek bilgi ile devlet yürür.. işte bunlar yanlış.. Kapat gözlerini en son noktaya zamansızlığa git zihinde şimdi aç gel gör yanlışları ve düzelt. Yöneticilerimizde iş yok. Dengemizde iş yok. Ama işte iç bilgi ile ilgili bazı şeyler ve geldiğin orijin aile eğitim cumhuriyet mi osmanlıcılık mı?... kommun mi? emperyal mi? ikiside aynı yola varıyor bunlar enstürüman 2 enstürüman çalabilen adam tek enstrüman çalandan üstündür. Değil mi?*
Mesela ben bir yere geç kaldıysam nasıl daha hızlı koşarım? commun moda geçerim. co-operative.. co-op mode.. ama sömürmeden borç aldığımı veririm. önemli olan güvenlik=önce emniyet, sonra hareket. Devlet->yapı->kernel... security.. yazılım ve donanım elektrik tasarımlarından çok örnekler sentezlenebilir.. simülasyonda etkiler hesaplanabilir tartışmayabile gerek yok. bunları baştakilerin bilmesi gerekiyordu benden aptal adamın güvenlik riskli adamın devlet yönetiminde ne işi var ki? sonra 86milyon kişi bu olayları yıllarca konuşarak enerji tüketiyor değer para... çok büyük kayıplar.. şuraya bak yaw forumlarda kendimizi parçalıyoruz.. olması gereken prensip vs.. algoritma.. böyle şeyler ihtiyaç.. el-alem zehir gibi bunlarla böyle mücadele edilmez.. dolar katlanarak yükselir... yada TL yerin dibine milyonlarca kat gitmeye devam eder.. işin kötüsü para meta adam paranın düştüğünü sanıyor. ama kendi düşüyor...aslında... halbuki kendi onuru saygısı ve insan değeri, güç değeri, düşmüş oluyor. Çalışıp 20 yılda dolar bazında %1550 (16.5x) kaybetmek kadar saçma bir şey olabilir mi yaw ! Şu açıdan iyi olabilir kullanan açısından enerji maliyet.. mesela mining yaparken ekran kartı az elektrik yiyip çok verir ise.. ama karşında insan var yani. İnsanları mining ediyorsun. Bazı ülke tavuğuna 1 avuç yem verir 1 yumurta bekler bazı ülke yarım bizde ise hiç yem vermeden kendi bedenini kanını harcayarak kasını eriterek yumurta verir mi diye bekliyorlar. Ehh işte undervolt yaparken ne oluyor ...RE-START...mavi ekran.. çökme... moratoryum... Hani insan hakkı? Ne verdin ki zam yapıyorsun? hem ayrıca yurtdışında böyle her gün zam yok ancak yılda 1defa zam yapma hakkı var. Millet haklarını bilmiyor anlaşılan. Avrupada olsa telekoma her yere 5milyon kişi yürür ezer geçer. ("egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" sözü biz bulmuşuk onlar uyguluyor. sonra millete din pompalıuyorlar kul psikolojisi üretiyorlar.. inancı max yapıyorlar sonra adama aya 5 şeritli yol yaptık desek seçmenimiz inanır diyor cb.nin damadı !!! dalga bile geçiyor ! . bizde zamlı fatura ödeyelim özal zamanını hatırlıyorum işte zam zam zam levent kırca izliyorduk o zamanlar zamcık kelimeside oradan gleiyor) O yüzden avrupa. Önce dini veriyorlar sonra diktatörlüğü.. bunlarda zaten 2013 te amerikada kitap hediye edilirken TR ye o rol verildi... dolar artması bide yalan söylüyorlar 2014te gezi ile dolar artmışmış.. önce güvenlik dediğim gibi.. devleti yöneten kişileri çok iyi tahlil etmeli. Millet seçim konusunda seçime girmeden sınava girmeli seçmen yeterlilik sınavına !!!
Bop eş başkanı adamlara oy fln vermemeli. Sonra kurtuluş savaşı ile rothschildden aldığımız tekeli yine rothschilde satıyorlar.
kimse anlamamış anlaşılan. Güzel bir film var tavsiye edeyim. "the experiment 2010" ibret..olsun https://www.imdb.com/title/tt0997152///
"Bir ulusun hayatıyla doğrudan doğruya ilgili olan ekonomisi, çöküşünün de yükselişinin de
nedenidir. Zamanımız bir iktisat çağıdır. Kılıç kullanan kol yorulur ama saban kullanan
kol yorulmaz, her gün daha çok güçlenir ve toprağına daha iyi sahip olur. Osmanlı
İmparatorluğu her şeyden önce sabanın karşısında yenildi. Kılıçla zafer kazananlar er geç
yerlerini sabanla zafer kazananlara bırakmak zorunda kalırlar. Ulusal egemenlik,
iktisadî egemenlikle birleştirilmelidir yoksa kazanılan askerî ve siyasî başarılardan olumlu
sonuçlar elde edilemez"
Mustafa Kemal ATATÜRK
(1923 İzmir İktisat Kongresi)
www.atam.gov.trTürkiye İktisat Kongresi’ni Açış Söylevi İzmir | Atatürk Araştırma Merkezihttps://www.atam.gov.tr/ataturkun-soylev-ve-demecleri/turkiye-iktisat-kongresini-acis-soylevi-izmirhttps://dergipark.org.tr/en/download/article-file/1713571
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Haziran 2022; 17:42:55 >
-
Zam yapmayan comnet ve poyraznet gördüm ama onlar da şu an müşteri çekip pusuya yatmakta diye düşünüyorum. Biraz doyunca zamımıza koyacaklarını düşünüyorum.
Yine de 124 tl olacak netspeed yerine comnet düşünüyorum.
Önerileriniz neler?
Comnet iyi. Bir aydir kullanıyorum. Sadece dns degistirin kullanirsaniz. Çünkü paket kaybı oluyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ne diyorsun yavrum, türkçeyi katletmişsin ve hala atam atam diyorsun
masal anlatan sensin kominizmi ekonomiyi düzeltmediğinden bıraktılar... uygulamada çuvalladıklarını kabul etmişler...
-
İnternet konusunu siyaset programına çevirdiniz gelip soru soracak bilgi almak isteyen kişilere de mani oldunuz.
internet zammını siyaset yapmıyor mu? Milleti eşekbaşı yerine koymuşlar. Zam yapalım ödesinler diyorlar.... zam mı zamcık mı artık ne halkt ise... 100 küsür TL den 150ye yakın %50 bu zamcığa da benzemiyor. Millete davranış modelleri eşek başı modu... Adam yerine koyan yok milleti. Telekom hatta zam yapmıştı. Gittim btkya şikayet ettim. Haksız fiyat artışı önce 160lı bir numara aramıştım. Biz market zammına bakıyoruz onu btkya şikayet et demişti. Sonra Btk ya sağlam bir yazı yazdım yazdığım yazı otomatik telekoma gönderiliyor. Telekomu kontrol eden fln yok. Eeee şu zaman cevap gelecek yok yarın vs en sonunda arapça şiveli gibi biri aradı döngüye sokuyor yok öyle biz zam yapmadık indirim yaptığa getirecek. Fakat ben buradan bu zamlardan doğru bazı sinyaller, çok büyük bilgiler öğrendim. Bu bilgilerle zengin bile olunabilir. Demek ki bunların iç yapısı, bankalar, dolar hareketi, bazı ön sinyaller var...ama bunlar içten kendi bağlarında zaten zengin oluyorlardır... benim kokusunu aldığım bilginin ötesini zaten yaşayıp zengin oluyorlardır... millette bitmeyen sürekli zamlı fatura ödesin... (banka, telekom,...) ufak bir sinyalde benden size...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Haziran 2022; 22:8:13 >
-
İçerik ve anlam nokta, virgül veya dilden daha önemli şuan... dile sonra geliriz... gerçekten anlamadığın bazı kelimeler var ise google translate de var... herkes kelimelere aşina. Biri format çekerim dese ne diyorsun? biçimlendirme mi diyorsun? * yıl 2022 anlaşılmayacak bir şey yok. Okullarda da çocuklar aşina... Kurtuluş savaşından sonra kuruldu Türk dil ve tarih kurumu.. Önce bir kurtulalım sonra Türkçemiz de düzelir. İnsanın durumlara göre sinir yapısından kafadan elektrik farklı biçimlerde çıkıyor. Her şeyi anlatmak zorundamıyız yaw... üfff be birader..
Bazı kelimeleri özellikle ingilizce yazdım. Hatta ingilizcede bile öyle yazılmayan kelimeler kullandım. Neden anlat bakayım?
Zamcılar bizle uğraşıyor, sende benle uğraşıyorsun, bırak zamı gel benle uğraş mı diyorsun? El freni olarak mı görevlendirildin? Bilinç altı pozisyona göre kimin ne tarafa çalıştığının haritası bile çıkar icabında.. öğrenmeye devam et.. ama bu tarafa karşı kullanırsan öğrendiğin bilgiler zehir olur ona göre..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Haziran 2022; 21:42:28 >
-
COMNET kullanıyorum tavsiye ederim.
Evet şikayet edilebilir.
Gelmez
Ah bir anlasalar kazanın altında ateş yandığını
Nasıl gelmez? işte şuan bu bir çeşit ders. Millet ancak mutfaktan yanınca değişiyor. Başka seçenek yok. Değişmeme ihtimali yok. Halbuki bu işler çok daha önceden algılanabilirdi. Düşününce akla gelir. Telekomun özelleştirilmesinden bakır kablolarının satışına kadar... Bazı kötü durumlar ancak kurtuluş savaşı ile akıllandırıyor milletleri. Umarım 3ncü dünya savaşına girip akıllanmayız. Bazı şeylere millet fren olacak millet bilecek. Tanrı her zaman bir kurtarıcı gönderecek diye bir şey yok. Bilgi zaten gönderildi.
-
Eşek başımı eşeğin ta kendisi gibi desek
Yapabileceğimiz fahiş fiyat ödemek, üzülmek, sinirlenmek, birleşmek... veya tek başına susmak dinlemek avcı gibi sinyallerle takip etmek en aptal olanların ezilmesini yok olmasını sağlamak bunun için vicdansız ve taş kalpli olmak. Millet için üzülelim mi? yoksa bizde mi kar yapalım? olay kalplere kadar, birlik ve bütünlüğümüze bir birimize davranışlarımıza nefret veya sevgiye kadar uzanıyor...
Altı üstü bir zam değil sadece. "Dur!" diyecek millet nerede onu arıyorum. 86milyon aynı mesajı yazsa ne olur? yazmaz ise ne olur? 2 kapı düşünce domino taşı sürecinin sonunda nereye çıkıyor? biri parçalanmak yok olmak diğeri de birleşmek var olmak. Kapılar 1 ve 0 a çıkıyor. Ya istiklal ya ölüm. Algılarımız çok zayıf. Son noktayı görüp bulunduğun ana dönüp birleşip durdurmak, düzeltmek. Kim yapacak, hangi millet düşünecek? Var olma yada yok olmamızı etkileyen faktörler. Önemsiz mi bu konuşma?
Var mı karşıt görüş?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Haziran 2022; 22:29:35 >
-
Bu tarz haberleri daha çok duyucağız
-
netpeed 35mbit 85 lira dan kullanıyordum 124 lira olmuş. %50 geçirmişler. şahlanmaya devam.
ülkede fiyatı en az artan şey internet sanırım
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X