Sanal alemi, elektriği bile çok görüyorlar millete. Ne tarım ne bilişim kilitledi her tarafı bop eş başkanı. Telekomu artık milletin, Cumhuriyete ait bir kurum olarak görmüyorum. İngilizlerin söylemesi ile 1958lerdeki dp'nin hareketlerin devamını yapıyorlar (soner yalçın yazdı geçen okudum bilmediğim çok sakat şeyler varmış) bir parça özal (zamcı başı ve özelleştirmeci) geri kalanı AKP 20 yıldır bir yerlere siyasi coğrafya ameliyatı (libya/ırak/suriye...) (genişletilmiş ortadoğu afrika ve asya / extended bop = afrikadan afganistana sınırı var bop'un)ve sosyal durumu götürmeye çalışıyorlar. Millet control+c yapmalı artık askeriye fln da yok. Tüm gençlerin tarihi çok iyi bilmesi lazım. Babalarımız bile bilmiyor bazı şeyleri. Çok tehlikeli bir parti AKP. 100 yıl önceki ingilterenin yarım kalan işlerini görüyor. Bizde ucuz internet bekliyoruz... 2003ler şeytanın iş görüşmesiymiş. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 4 Haziran 2022; 23:38:13 > |
Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (7. sayfa)
-
-
Herşeye zam geliyor bunada zam gelmesi normal
-
Burası referans paylaşım konusu da ben mi yanlış girdim acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kurbağa haşlama deneyini hiç izledin mi?
"Bir kurbağayı kaynayan bir suyun içine atarsanız, kurbağa kendini dışarı fırlatır. Çünkü doğal olarak korkunç şekilde canı yanacaktır. Ama aynı kurbağayı soğuk suya koyar sonra da suyu yavaş yavaş ısıtırsanız, kurbağa buna duyarsız kalacaktır. Çünkü, sessiz ve yavaş gerçekleşen değişimlere tepki vermeyecek şekilde programlanmıştır. Hatta giderek kaynayan suda halinden memnundur. Ancak sonunda bu memnuniyet durumu bir tabakta son bulacaktır."
-
iyi bari geçen hafta süperonline 100mb'a geçtim 6ay 99 sonraki 18 ay 170 2 yıl kafa rahat
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 5 Haziran 2022; 1:11:36 > -
Yalnız yorum kendiyle çelişiyor. Eskiden kasıt 1940'lar mı? Yok değilse, "emekliye 1 ev parası verilirdi" dediğiniz dönemler de Dp-Anap dönemleri :) Hoş bazı dönemlerde ev almak şuana göre daha kolaydı belki ama hiçbir zaman emekliye büyükşehirde düzgün bir ev alacak para verilmedi. En fazla araba olabilir. Günümüzdeki sorunları konuşurken geçmiş güzellemeleri yapılması çok anlamsız. Eskiden de insana verilen değer düşüktü bu ülkede.
Özal olmasa şuan İran'dan, Sovyet Rusya'dan farkın olmayacaktı. Saçma sapan içe kapanık bi ülke olurdun. Komünizmi ortaya çıkaranlar terk etti, siz hala komünizm masallarıyla yaşıyorsunuz :) herşeyi devletin kontrolüne verince "devletin malı deniz, yemeyen domuz" diyip önüne gelen hortumladı. Övdüğünüz şey bu.
Once upload hizini cagdas seviyeye getirsinler.
8-10mbps upload hizi nedir yani ?
Suan Iran'dan ve Sovyet Rusya'dan ne gibi farklarimiz var?
SSCB benzeri bir yer olsaydık gençlerin işi ve konutu olurdu, karın tokluğuna malsız mülksüz çalışmazdık arkadaşım. Kamu kurumlarını özelleştiren, devlete kamu bilinci sahibi nitelikli bürokrat yetiştiren Mülkiye'ye düşman kesilen, yolsuzluğu "Benim memurum işini bilir" diye savunan bir adamı şükranla mı anacağız? "Devletin malı deniz, yemeyen domuz" zihniyeti, yani neoliberalizm veya tekeliyet, zaten Sayın Turgut Özal'ın getirdiği bir şeydir.
-
Ampul severler inşallah aklınız başınıza gelmiştir,sayenizde ülkenin anası ağlıyor.
-
yoo senin vergilerin ayda 5 maaş olacak şekilde bakanların cebine gidiyor
-
16 mbps fiber mi
-
Karma ekonomi diye bir plan uyguladı T.C. Atatürk zamanında biraz bilgilenirsen sevinirim kardeşim. Öyle söylerken 1958te sovyetlerin Tr ye ağır sanayi fab. açtığını fln da okuman lazım. Taksim Cumhuriyet anıtında 1928 oradaki karakterleri de incelemen lazım. Sovyetler kuruş 1922 T.C. 1923 // Ayrıca T.C. kilit ülke coğrafyanın anahtarı. Bop eş başkanı neden buradan seçildi? * Özelleştirme kavramı ilk önce ingilterede bulundu uygulandı. Hatta bazı ülkeleri çökertmek içinde kullanılıyor. Bak tekel 100 yıl önce tütün rejisi osmanlı zamanında rothschilddeydi şimdi 100 yıl sonra iç işbirlikçiler->usa->uk... rothschild. Sigaradan doğru kaç milyar $ açık oluşuyor şuan? şeker fab.. diğerleri... borcunu grafik bi bak... limanlar kimde 2060a kadar?... haberin olsun..
Özal olmasa... hiçte öyle değil. İran dinci ama TR laik. Sovyet rusyadan fark? karma ekonomi farklı. O yüzden içe kapanık olmazdı bugün çin içe mi kapanık o zamanlarda gomünistler ayda 10$a çalışıyorlar deniyordu bu eski zihniyetin güncellenmiş devamı yine de eski zihniyet. Zamana uyum sağlamış ölmemek için bırakın o düşünceleri. Kommünizmi anlamak = ? commun-ism=commun halk communism halkçılık. Önce içe kapanmak sonra güneş gibi açılmak. Bunlar uzun soluklu planlar. El alem 100 yıllık kalkınma planı yapıyor bizimkiler planlama dairesini kapıyor yıl sonu dolar kurunu bile tahmin edmeiyor. Bütçe 1yıllık 2 ayda bitiveriyor.
Hazır olmadan dışa açtı özal. Memleketi bal peteği gibi ele teslim etti. ÖZ-AL // quantumdan mesajlar...
-
Yaw kardeşim dp, anap dönemleri demişsin anap dönemi ama devleti bi kerede çökertemezsin yıllar sürer... işçinin hakkını da hemen alamazsın kanuınlar çıkar işçi sendika mahkemeye gider vs... özel sektör zaten iyi bir sektör değil koç fln değilse.. o dönem için.. kamu işçileri alıyordu çünkü ssksı maaş üzerinden eksik yatmıyordu 3ayda bir ikramiyeleri de vardı. Olabilirler başka olur olmazlar başka. Eskiden verilen değerler başkaymış... 1980lerde dolar girdi içeri... alım gücü yüksekti. Geçmiş güzellemeler miş... kelimeyi doğru yönden yada yanlış? iç beyindeki durum=?.gerçek algı=?.... alıp açısını değiştirip satıyorsun. Bitcoin fiyat analiz yaparken geçmiş veri olmasa ne yaparsın? Nasıl bir düşünce yapısı bu arkadaş? Meditasyona başla... Farkındalık/osho önerilir ikinci el 10TL kitap.. (doğu ve batıyı birleştir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi firat_kilic -- 5 Haziran 2022; 14:55:44 > -
Netspeed kullanıyordum. Zammı çok fena yaltı. Poyraznet isimli firmaya geçtim. 24mbit/6mbit. Gayet stabil. Memnun kaldım. 55 tl fiyat.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X