Şimdi Ara

Türk Telekom altyapısını kullanan İSS'lere zam geldi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
201
Cevap
6
Favori
5.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TurkNet sağolsun zaten Haziran'da zam geleceğini biliyorduk. 1 yıl daha taahhüt aldık ki zammı savuşturalım diye :D

• Maşallah hocam maşallah. Bolluk zammı bunlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uurr61 -- 6 Haziran 2022; 3:20:44 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Akp gitmedikten sonra hiçbir şey ucuzlamaz.

• bana yardımcı olacak var mı arkadaşlar biraz farklı bir derdim var, 1 haftadır göğsümde yanmalar ve sıkışmalar oluyor nefes almakta güçlük çekiyorum esneyince sadece rahatlıyorum, doktora gittim röntgen tomografi her testi yaptım temiz çıktı, Bugün yine 2 farklı acile gittim biri psikolojik diğeri astım dedi kafam allak bullak ve her gün serum yemekten delik deşik oleu vücudum. Son olarak ataklar devam ediyor ve uyuşmaşı şekilde sıkışma olunca yüzüm göğsüm ellerim uyuşuyor bu sorunu yaşayan ve derman bulan varsa bana yardımcı olsun ölücekmiş gibi.hissediyorum uyuyamıyorum doğru dürüst 1 haftadır. Şimdiden allah razı olsun herkesem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar benim konum aslıda özel, 1 haftadır göğsümde sıkışma ve yanma hissi var son 2 gündür de ataklar halinde devam ediyor ve yüzümün her yeri uyuşuyor göğüs bölgemde öyle. Doktora gittim kan tomografi röntgen her testi yaptım temiz çıktı her gün hastanedeyim serum yemekten kafayı yedim bugün tekrsr hastaneye gittim 2 ayrı acile biri astım diğeri psikolojik dedi kafam allak bullak benim gibi bu sorunu yaşayan varsa ve derman bulduysa bana da yardımcı olsun yaşım 19 ölücekmişim gibi hissediyorum dayanamıyorum artık

• Benzer sıkıntılar yaşadım, kalp grafisi tahlil tetkik herşey yapıldı ve temiz çıktı.
    Sorunun çok büyük ihtimalle psikolojik. Psikiyatriye danışırsan çok faydalı olur

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • man utd kullanıcısına yanıt

tamam kardeşim sağol🙏

• Gıbırnet de 80den 100e çekti. 35mbps

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt
    netspeede nıye gectın kı zam gelecegı bellıydı diğerleri artarken o ucuz nasıl kalsın ? boşu boşuna geçmişsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonic.Storm kullanıcısına yanıt

Ben de sana farkliliklarimizi soruyorum.

• Zeen Z kullanıcısına yanıt
    Niye zam yapmayan yapmadı yine ben tepki olsun diye geçiş yaptım bu kansızlara prim yaptırmaktansa kullanmam daha iyi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Forum ahalisi olarak zam gelmeyen ürünleri söyleseniz işiniz daha kolay olur..

• Şuan en uygun fiyatlı 24-35 mbit minimum engelli internet tarifesi var mı?Hangi iss en uygun acaba diyarbakırda yaşıyorum.

• Comnete geçtim 12 ay ödemeyi çektirdim 12 ay rahatım sonrasına bakicaz tek canımı sıkan nokta comnet müşteri hizmeti diye birseyin olmaması numaraları var ama daha ulaşan bi kisi bile yok robot çıkıp online işlemlerden destek kaydı acın diyor onada bakan kontrol eden cok nadir aşırı yavaşlar bağlatsam gerisi sorun degil.

• uchihaitachi kullanıcısına yanıt

Devletleri devlet yapan adil alınan vergilerdir evet.

1 liralık işi 10 liraya yapmak aradaki parayı vergiler çıkınca kırışmak, bazı üst seviye insanlara 3'er 5'er maaş bağlamak, kendi üreticisi yerine ithalat şirketleri üzerinden nemalanmak için kanun çıkarmak devletçilik değil ahlaksız düzendir.

Refahı herkes hissedecek. Yok öyle belli zümrelerin şatafatlı hayatlar sürmesi!

• COMNET'e zam gelmedimi hala aynı fiyatlar ?

• TurkNet’in engellilere, gazi ve şehit yakınlarına özel olarak hazırladığı, avantajlı internet kampanyası var yararlanıyoruz diye değiştirmiyorum

acaba

Comnet'in de var mı engellilere, gazi ve şehit yakınlarına özel olarak hazırladığı, avantajlı internet kampanyası?

• LBRTN kullanıcısına yanıt
    Zengin adamsan metro ethernet bağlat ne uğraşıyorsun dsl ile.

• Benim tarife 89.90 TL + tt modem kirası ile birlikte 100 TL, milenicom 24 mbs

• netspeed çok müşteri kaybedecek.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.