Şimdi Ara

Turk Telekom ankastre kutu yetersiz port

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dış kapı girişinde bu kutudan var bizde.

internet bağlatmak istedik fakat o kutuda yer olmadığını söylediler

bizim binada bir iş yeri üç daire var. İki çıkış varmış ve ikisi de doluymuş. Ama bina da tek internet abonesi var. Nasıl iki portta dolu oluyor diye sorduğumda bana yan tarafta yapılan yeni binadan internet başvurusunu sizin oradan çekmiş olabiliriz dedi.

teknik yetkili Türk Telekom'a dilekçe yazın dedi. Biz de tamam dedik.

Sonra Türk Telekom aradı bizi. Ev girişindeki ankastre de yer yoksa elektrikçi çağırın. Port sorununu o halleder dedi. Ev içi tesisat bizim sorumluluğumuzda değil dedi.

Kutu üzerinde Türk Telekom yazıyor. O kutuyu Türk Telekom takmış anladığım kadarıyla. Ama bizim sorumluluğumuzda değil diyor.

Gerçi sorumluluklarında olmaması işime de geliyor yoksa 2 sene dilekçe yazsak gelmeyecekler.

Şimdi bir kaç sorum var. Kutudaki port sayısını bir elektrikçi çağırarak halledebilir miyim

ikincisi internetten araştırdım en az 10 portlu dağıtıcılar buldum tabi bilmiyorum doğru şeye baktığımı da

urun.n11.com
    KUTU TELEFON KRONE REGLET 10'LU KESMELİ 888-049-050002 Fiyatları ve Özellikleri
    http://urun.n11.com/kutular-ve-panolar/kutu-telefon-krone-reglet-10lu-kesmeli-888-049-050002-P11911588

şöyle bir şey mi takılacak

üçüncüsü iki port çıkışı olan bir yere ilave port ekliyorum. Bu internet verimini düşürür mü

son olarak bunun bana maliyeti ne olur.

Türk Telekom kıçı kırık 7 liralık bir cihazı neden takamıyor. Onu da anlamış değilim eğer o cihaz takılacaksa.

• up
  • Port değil o reglet.
  • AMC kullanıcısına yanıt
    peki ankasrte kutusunun içinde ne var.

kutudaki port sayısını nasıl arttırabilirim
  • Port değil o diyorum reglet var işte bağlantı için ek vs uğraşmamak için kolay olsun diye bulmak vs ondan telekomun binaya tahsis etmesi lazım port yoksa saha dolabından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMC -- 25 Aralık 2016; 12:44:37 >
  • AMC kullanıcısına yanıt
    bana telekom görevlisinin dediği saha dolabında port sıkıntısı yok

ankastrede iki çıkış var. iki çıkış da doluymuş.

yeni kutu koyulması gerekiyor. O kutuya da Türk Telekom karışmıyormuş.

elektrikçi çağırın dedi ama anlamadım
  • Alın birtane veya elektrikciye taktırın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.